Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canim yumurta aki gozenek sikilastirir soda da oyle domates suyu bunlari deneyebilirsin

canım ben bikaç şey daha sorcm çok soru sordm baydım blki sorularımla:)
bu tamamen bitkisel olan kozmetik ürünle var dr hauschka mesela. bitkilrle ilgin varsa blki böyle markalar dikkkatini çekmiştir. sence uygunmu bu markalar cilt için. evde hazırlamak yerine bu tür bitkisel markaları kullansam?

canım 2 sene önce kullandım iki senedirde temizleyici tonik haricinde bişey sürmüyorum cildime arada gül suyu süryordum ...aktardan biberiye aldım ama ot gibi felan deği demleme çay için yapmışlar küçük küçük bişeydi hatta sallaması bile varmşta ben normalini aldımm :) sıcak su döktüm üstüne sonra biraz kaynattım soğuttum sonra içine limon sıktım bunu pamukla yüzüme sürüyorum buz kalıbı yapmadım havalar çok soğuk diye bakalım inş iyi gelir bu arada bi sorum daha olacak şimdi benim bıyık bölümüm yüzümün diğer bölgelerine göre daha beyaz böyle bıyık bölümü olduğu belli bunun için ne önerirsin bazen orası için solaryuma gideyim diyorum ama zararlı diye cesaret edemiyorum bitkilerle yapabileceğimiz bişey varmı canım

dene gelismeleri yaz lutfen:) Kimseyi takmiyorum ama bir yerde iyi seyleri cekemeyen insanlara sinir oluyorum okadar:)

Son düzenleme:

Kabul ediyorum bazi ozellikler guzellikler dogustan ama bazi seylerde bakimla olur bence birde var olani iyilestirebilirsin:) eee ne demisler BAKARSAN BAG BAKMASSAN DAG OLUR :)

benim de sivice lekelrim var ne yapabilirim

sivilce lekelerin icin bir onceki sayfalarda paylastim iyi gelebilecek seyleri ama birde burada yaziyim biberiye yapragini al yika iyice cay demlermis gibi sicak suyla demle biraz beklet etken maddeleri suya gecsin sonra buz kalibinin icine suzdugun biberiyeli suyu dok buzluga koy hergun 1 buz kutlesini al yuzunde gezdir iyi gelecegini goreceksin

Hahahahhaha :) sor sor sor hosuma gidiyo benim:) Soyle soyleyim ennn eeeeeeeennnnnn organik malzeme bile evde yaptigindan daha organik olamaz sonucta ticari kaygi meselesi....Ama kimyasal olmasindansa organik olmasi iyidir.Ben derim ki evde maskelerini vs kendin hazirla..Ama kozmetik urunleriyle ilgili dersen

Ben Innova yi oneririm ozellikle maskarasini icinde badem yagi var kirpiklerim gun boyu besleniyor bu sayede harikaaaaaaaa tek kelime ile harikaaaaaaaaaa
BADEM YAGI:badem yagi saci kirpigi kasi beslerken renklerini koyulastirip uzatir.Benim kirpiklerim genetik ama rimelin guzelligini gormeniz icin fotomu ekliyimEki Görüntüle 297647 Eki Görüntüle 297648

Son düzenleme:
göz altı morlukları için bir tavsiyen var mı? maskeyı bende deneyeceğim

Elma suyunu pamukla surebilirsin lavanta cayini surebilirsin....ayrica halk arasinda basur veya hemoroid olarak bilinen hastaliga surulen kremde goz alti morluklarina iyi gelir (Annem yapardi bunu)Okulda ogrenmedim

insallah biberiye ise yarar gelismeleri yazarsin biyik bolgen icin bilemiyorum cilt rengi koyulastiran karisim biliyorum yaglar ile ama buseferde biyiklarin beslenir gurlesir onuda istemem o yuzdennn bilmiyorum tatlim ne soylesem yalan olur kusura bakma

ilknur arkadaşım banyoda vucudumuzu arındırmak için bi tarifin varmı ?
lavanta yagidan 8 damla durulanma suyunuza dokebilirsiniz ama dikkat edin dus alip ise felan gidicekseniz lavanta yagi sedadif etkilidir yani turkce meali:)uyku getirir dinlendirir gevsetir kokusu bu etkilere sahiptir.Isten gelince ve ya yorucu bir gunun ardindan yaparsaniz ustune guzeeeeeeel bir uyku cekersiniz ooooog:) ayricaaaaaaaaaaaaaaa lavanta yagi antiseptiktir yani vucuttaki mikroplari kirar gecirir insallah faydali olabilmisimdir ayni etki melisa yagi okaluptus yagi ilede yapabilirsiniz ayrica ek bilgi olarak soyluyorum okaluptus lavanta melisa yagini karistirip isten gelen yorulmus stres olmus evinizin dreklerine eslerinize masaj yaparsaniz ASKLARINIZI gevsetir gun icindeki stresini atar size minnettar biraktirir ve bir kez daha size asik olmasini saglarsiniz hahahahha:) bu yagla kucuk ask meyvesi olan bebeklerinizede masaj yaparsaniz hem masaj kemik gelisimine yardim eder hem de bebekleriniz dinlenir ...

canım benim de cildim yağlı ve gözenekli sivilce lekeleri de cabası hee yanaklarımdaki kızarıklığıda unutmamak gerek renk tonu bozukluğumudur nedir.tavsiye ettiğin biberiyeyi denicem.ama asıl sormak istediğim şu yüzüm hem yağlı olmasından hemde genlerden dolayı sarkık.özellikle dudak kenarından aşağıya doğru olan kısmı.sürekli üzgün bi ifadem varmış gibi duruyor.şööööle sıkılaştırıcı gerginleştirici mucize bi bitki biliyormusun?

Biberiyeyi dene mutlaka :) cilt sikilastiran bitki isirgandir bunu say gibi demleyip yuzunuze surebilirsiniz ayrica maske tarifi sotleyim 1 yumurta aki 1 cay kasigi bal ve biraz yas maya bunlari iyice karistir sonra yuzune surup 30 dakika beklet boynunada surebilirsin gidi icin felan sonra once ilik sonra soguk su ile yika:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…