canim yumurta aki gozenek sikilastirir soda da oyle domates suyu bunlari deneyebilirsin
canım gul suyu okulda ogrendıklerıme gore cıldı dengeler yaglandırması garıp nerede duydun oyle bırsey yok okulda ogrendıgım kadarıyla ama bence sen cıldını cok yormussun tedavıden gecmıs galıba cıldın bır sure dınlensın bence yasın kac bılmıyorum ama genc yasta cıldıde her duyulanla cok coooook yormamak gerek sen ınceldı dıyorsun cıldım sarı kantoron cılde lekelere guneslekelerıne yaraya yanıga ıyı gelır sarı kantaron yagı kullanabılırsın cıldın toparlansın dıye sırkeyle lımonu sımdılık burnundakı sıyah noktalara kullan yuzune degdırme optum...
ilknury canım benim çok teşekkür ederim dediklerini yapıcam zaten haftada bir kez bir yumurta akı bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı saf sızma zeytinyağı karıştırıp yüzüme uyguluyorum iyi de geliyor ama yinede cildim kuru birde günde 4 5 kez yüzüm su görüyor akşam yatarken nemlendirici sürüyorum ama tüylenme yapıyor sanki bana öyle geldi neyse birde papatya yağını deneyeyim bakalım o lekelerime iyi gelecek mi çok teşekkür ederim canım elalemi kafana takma derimben
Dün bir kız gördüm, o kadar güzel bir yüzü vardı ki icim gitti desem yeridir. Bembeyaz, ısıl ısıl, pürüzsüz kısacası kaymak gibi derler ya aynen öyleydi. Hic leke, iz, sivilce, siyah nokta vs. yoktu yüzünde. Gözlerimi zor ayırdım valla yüzünden.
Masallah diyelim.
Böyle ciltlere dogustan sahip olunuyor herhalde cünkü hic birsey yapmadıgı halde cildi bebek gibi olanlar var.
benim de sivice lekelrim var ne yapabilirim
canım ben bikaç şey daha sorcm çok soru sordm baydım blki sorularımla:)
bu tamamen bitkisel olan kozmetik ürünle var dr hauschka mesela. bitkilrle ilgin varsa blki böyle markalar dikkkatini çekmiştir. sence uygunmu bu markalar cilt için. evde hazırlamak yerine bu tür bitkisel markaları kullansam?
bu arada cok tşkler vakt ayırp yazdığn için:)
göz altı morlukları için bir tavsiyen var mı? maskeyı bende deneyeceğim
insallah biberiye ise yarar gelismeleri yazarsin biyik bolgen icin bilemiyorum cilt rengi koyulastiran karisim biliyorum yaglar ile ama buseferde biyiklarin beslenir gurlesir onuda istemem o yuzdennn bilmiyorum tatlim ne soylesem yalan olur kusura bakmacanım 2 sene önce kullandım iki senedirde temizleyici tonik haricinde bişey sürmüyorum cildime arada gül suyu süryordum ...aktardan biberiye aldım ama ot gibi felan deği demleme çay için yapmışlar küçük küçük bişeydi hatta sallaması bile varmşta ben normalini aldımm :) sıcak su döktüm üstüne sonra biraz kaynattım soğuttum sonra içine limon sıktım bunu pamukla yüzüme sürüyorum buz kalıbı yapmadım havalar çok soğuk diye bakalım inş iyi gelir bu arada bi sorum daha olacak şimdi benim bıyık bölümüm yüzümün diğer bölgelerine göre daha beyaz böyle bıyık bölümü olduğu belli bunun için ne önerirsin bazen orası için solaryuma gideyim diyorum ama zararlı diye cesaret edemiyorum bitkilerle yapabileceğimiz bişey varmı canım
lavanta yagidan 8 damla durulanma suyunuza dokebilirsiniz ama dikkat edin dus alip ise felan gidicekseniz lavanta yagi sedadif etkilidir yani turkce meali:)uyku getirir dinlendirir gevsetir kokusu bu etkilere sahiptir.Isten gelince ve ya yorucu bir gunun ardindan yaparsaniz ustune guzeeeeeeel bir uyku cekersiniz ooooog:) ayricaaaaaaaaaaaaaaa lavanta yagi antiseptiktir yani vucuttaki mikroplari kirar gecirir insallah faydali olabilmisimdir ayni etki melisa yagi okaluptus yagi ilede yapabilirsiniz ayrica ek bilgi olarak soyluyorum okaluptus lavanta melisa yagini karistirip isten gelen yorulmus stres olmus evinizin dreklerine eslerinize masaj yaparsaniz ASKLARINIZIilknur arkadaşım banyoda vucudumuzu arındırmak için bi tarifin varmı ?
canım benim de cildim yağlı ve gözenekli sivilce lekeleri de cabası hee yanaklarımdaki kızarıklığıda unutmamak gerek renk tonu bozukluğumudur nedir.tavsiye ettiğin biberiyeyi denicem.ama asıl sormak istediğim şu yüzüm hem yağlı olmasından hemde genlerden dolayı sarkık.özellikle dudak kenarından aşağıya doğru olan kısmı.sürekli üzgün bi ifadem varmış gibi duruyor.şööööle sıkılaştırıcı gerginleştirici mucize bi bitki biliyormusun?
çok sevdim ben burayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?