Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Mrb tatlım benim de 2 sorum olacak sana
Benim cildim karma ve regl dönemleri hariç fazla sivilcelenmez.
Nemlendiriciyi sadece dışarı çıkarken sürmeye çalışıyorum, onun
dışında salatalık kabuğu ve gül suyu hariç hiç bir şey sürmem.
Ara ara alnımda pul pul dökülmeler oluyor, bunun nedeni sürdüklerim
olabilir mi?

Ayrıca gözenekli ciltler için maden suyunu öneriyorlar? Sizin bir
öneriniz var mı?

Oncelikle sabunlardan uzak dur sabah kalktiginda yuzunu ilik su ile yikayabilirsin haftada 2 kes evde otururken cildine saf zeytinyagi ile papatya yagini karistirip surersen papatya yagi lekelere zeytin yagida kuruluga iyi gelecektir canim

benim cildimde karma t bolgem biraz yagli onun icin nemlendiricimi t bolgem disinda kalan yerlere suruyorum ki orada yaglanma olmasin ben oyle yapiyorum canim alnim kuru demisisin pul pul dokuluyor diyorsun kabak lifi satiliyo aktarlarda kucuk yuz icin olani var onu alip sudta sicak suyla o kabak lifini islatip hafif hafif oval sekilde alnina pieling yapabilirsin canim oradaki cildi tazeler cok kuru ise hale devam ediyorsa ben herkeze onerdigim rosensenin bi gul suyu var sana da onu onerebilirim

Soda konusuna gelince evet gozenekleri sikiladtirir sodayi buz kalibina dokup her gun bir buz tanesini yuzumuzde gezdirirsek gozeneklerin siklastigini gozle gorebilirsin 15 gun sonra

yasın genc sanırım cildin yorulur bence sen simdilik kremini kullan bitince cay agaci yagi alir onu kullandirirsin genc yasta cilde herseyi karistirma sirayla yap simdilik kremi kullan derim...

senin yaşınında çok büyük oldugunu sanmıyorum ???

canım bnmde bikaç sorum olck sana.. bnm cildim yağlı ve gözenekli ve renk tonu bozukluğu var. soda yı ben bi aydır uyguluyorum ama maalesefhçbir değişklik yok. çok yıpranmış soluk bi cildim var arada tek tük svilce cıkar. cildimi canlandırmak nemlendirmek ve ton bozuklukları içn tavsiye edebilcğn bişy varmı? bide organik ürünler var onlar nsl snce

Çok saol tatlım önerilerin için

cilt lekelerin icin elma sirkesini onerebilirim onu pamukla yuzune surebilirsin evdeyken

ben anneme ayda bir cildini canli tutsun diye su karisimi uyguluyorum 2 cay kasigi bal yumurta beyazi biraz kabartma tozu biraz maya biraz zeytin yagi bunu tum yuze uyguluyorum goz cevresi haric boynunada surerim benn kuruyana kadar kalir annem yika cildi capcanli yumsacik olur

senin yaşınında çok büyük oldugunu sanmıyorum ???

yasim kucukse ne olmus sonucta ben bu isin universitesini bitirdim egitimini aldim ustelik ilgimde var bu ise hem de diplomaliyim bu is sizi neden enterese etti anlamadim guvenmiyorsaniz soru sormassiniz olur biter herkez ozgur.Ama sunuda soyleyim ben bilmedigim hic birseyi yazmiyorum okuldaki bilgilerimle yardim ediyorum...Yasla degil basla basliyor hersey cok merak ettiyseniz 20 yasindayim.

Kizlar suan Saba tumer in programinin tekrarini izliyorum suna dumankaya konugu bilmeyenler icin soyluyorum su televizyona cikan bitkicilerden biri iste...Benim soyledigim sivilceyle ilgili elma sirkesi soda yi felan soyledi formulu tv de o soyluyor diye dogru kabul eden arkadaslar ben 20 yasindayim diye yanlis kabul edenlere sesleniyorum onun soyledigi tarif ettigi seyleri daha onceki sayfalarda ben coktan vermistim zaten.Bukadar,,,

canım bnmde bikaç sorum olck sana.. bnm cildim yağlı ve gözenekli ve renk tonu bozukluğu var. soda yı ben bi aydır uyguluyorum ama maalesefhçbir değişklik yok. çok yıpranmış soluk bi cildim var arada tek tük svilce cıkar. cildimi canlandırmak nemlendirmek ve ton bozuklukları içn tavsiye edebilcğn bişy varmı? bide organik ürünler var onlar nsl snce

çok tşkler tatlım. elma sirkesi benm yüzümde çok kötü kızarıklık yapıyo pahalı kremlere para harcayıp bi faydasını görememekten de bıktım..bu dedğin maskeyi deniycm bende bakalım. peki gözenekleri skıştırır dedğin bişy varmı?

canim yumurta aki gozenek sikilastirir soda da oyle domates suyu bunlari deneyebilirsin

ilknury canım benim çok teşekkür ederim dediklerini yapıcam zaten haftada bir kez bir yumurta akı bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı saf sızma zeytinyağı karıştırıp yüzüme uyguluyorum iyi de geliyor ama yinede cildim kuru birde günde 4 5 kez yüzüm su görüyor akşam yatarken nemlendirici sürüyorum ama tüylenme yapıyor sanki bana öyle geldi neyse birde papatya yağını deneyeyim bakalım o lekelerime iyi gelecek mi çok teşekkür ederim canım elalemi kafana takma derim ben

Dün bir kız gördüm, o kadar güzel bir yüzü vardı ki icim gitti desem yeridir. Bembeyaz, ısıl ısıl, pürüzsüz kısacası kaymak gibi derler ya aynen öyleydi. Hic leke, iz, sivilce, siyah nokta vs. yoktu yüzünde. Gözlerimi zor ayırdım valla yüzünden.
Masallah diyelim.
Böyle ciltlere dogustan sahip olunuyor herhalde cünkü hic birsey yapmadıgı halde cildi bebek gibi olanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…