Bitki Çayları ile Kilo Verenler Ne Kadar Sürede Kaç Kilo Verdiler?

o çaya şeker sorununu yavaş yavaş azaltarak yapmayı dene.ben ilk başlarda 1.5 kasık atıyodum kupaya.şimdi sekersiz iciyorum.yarım kasık bile atınca serbet gibi geliyo içemiyorum.yarım yarım azaltınca oluyo:68: 10 günde falan alısıyosun yenisine.sonra bi yarım daha azaltıyosun :) spor salonuna yazılman gerçekten cok iyi olur.ilk başlarda çok zorlamasalarda ben kendimi dışarı zor atıyodum :d ama 1-2 hafta geçtimi alışıyosun.akşamları daha cok kisi oluyo orda arkadaş edindinmi alısıyosun.sen spora başla yediğin tatlıdan falan pişman olcaksın :1: Insan o kadar yorulunca deysin istiyo istahı azalıyo :)

ay ınsallah bende bırakırım sekerı ben spor salonuna gıtmıyorum ama evı spor salonuna cevırdım sanırım elıptık bısıklet mekık aletı twıster aletı ve dambıların var vılada sposınıda cok kullanırım bazende yurususe cıkıyorum 5 6km yuruyorum dedıgınız cok dogru eger ınsan spor yapmıssa daha cok cekınıyo bırseyler yemege dahada azım yapıyo spor cok kamcılıyıcı bence spor yapmadıgımda canım bısey ısteyınce dayanamayıp yıyom ama spor yapmıssam okadar emek verdım dıyıp yemıyorum

Ya öyle zorlancam diye gözün korkmasın sakın. Mesela spor yaparken zorlanıyosun yanıyo kasların falan ya.Bir süre sonra o yanmayı sevceksin böyle kolun agrıması falan hosuna gitcek :D Cünkü sonuçlarını tartına görüyosun.Herkes cok kilo vermissin dicek.Sporla zayıfladıgın icin sıkılasma daha cok olcak 5 kilo verdiysen 6-7 gibi görüncek vs. Yani spor güzel zorlansanda (dayanılmıcak gibi değil çok değil ) mutlu oluyosun. Kilonun yanında stresini de atıyosun :)

ayy ama utanıyorumm :( çok çok fazla kilom 20 kilo kadar

canım benım gecen sene yaz baslarında hazıran gıbı benımde 20fazlam vardı 76 kg ıdım o kıloları gozunde buyutup mutsuzluk hormonu salgılatma lutfen bedenınde kılo vermenı engeller manzallah.suan 63 kgyım 12 13 unu vermısım valla bı 63 bı 63 bucuk bı 64 degısıyo yanı hedeflerın kucuk kucuk olsun daha cok motıve olursun kendımden ornek vermem gerekırse 75kılo ıken hedefım 70 kıloya dusmektı cunku ben bırden20kılo almıstım bırden o 20 kıloyu vermeyı dusunmek bırde 55 kılo olmayı ıstemek ınsanı kotu etkılıyo bırden cok kılo veremedıgını gorunce sevkın kırılıyo.onun ıcın hedeflerımı az tutmaya calıstım .70kıloya dusunce hayal ettıgım kılo 65 kg oldu 65 kıloya dusunce 63 kg oldu derken sımdıkı hedefım 59ınsallah duserım zıl takıp oynucam valla.:32::66::66:

inş olur tatlım ya ama maşallah iradeli davranıp o kadarı verdiysen bunuda verirsin bence o zaman benimde şimdiki hedefim 5 kilo verip 75 olmak

arkadaşlar bende doğuma 75 ile girdim br hafta sonra 70 kiloydum ondan bir hafta sonra 66 sonra 62 derken 15 ay oldu en son 48 kiloydum.isteyince oluyor.bol bol yeşil çay içtim.beşi bir yerde içtim.bir arada yine bu forumda gördüğüm elmalı tarçınlı bir tarif vardı onu uyguladım baya faydasını gördüm.benimde sorunum göbekim:(çok fena.zayıflayıncada hepten kötü oldu.annem diorki bir deri bir kemik birde göbek kaldın:)o kadar vahim.mekikte çekiyorum ama neden böle oluyor anlamadım.hiç cm. incelmedi aylardır.

:) :nazar:maşallah tebrik ederim o kadar sürede o kiloyu vermek çok güzel göbeğin için de çare bulursun inş.

saol canım darısı başına.istedikten sonra vereceksindir.ama bazen beyin kendini hazır hissetmiyor.bende hamur işi filan varsa sofrada tutamıyorum kendimi.48 kilo oldum ama göbek 84 cm.:)misket yutmuş solucan gibi oluyor insan.(bu nasıl benzetmeydi ya:)

:) evet ne yazıkki benim beynim de kendini pek hazırlayamıyor heleki doğu yemek kültürü varsa yemeklerimiz hem yağlı olur hem hamur işini çok tüketiriz hemde eti bol tüketiriz ben bu üçlü arasında kilo vereceğim inş :60:

benimde bugün 3.günüm inşallah bu kilolardan kurtulacağım eminimkendime bu sefer güveniyorumyılmak bıkamak yok yola devam mekik çekiyorum akşamları yürüyüşe çıkıyorum kızım varzaten o banasiporyaptırıyor otur kalk daha küçük azimliyim bu seferbayramakadarhiçdeğilse 3vetya 4kilo gittmesini istiyoruminşallah

beşi biryerde bende aldımamahazır poşet almış eşim faydası olmuyor bakalım bende hepsini ayrı almak istiyorum ama of hangisinikullanacağımı şaşırdım

:) evet bende o şaşkınlığı yaşadım başta sonra biraz araştırma yaptım aktardan ayrı ayrı aldım kendim demlerken karıştırıp kullanıyorum funda yerine papatya aldım yalnız ben papatyam bitince funda alacağım o daha ii oluyormuş

Back
X