- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
o çaya şeker sorununu yavaş yavaş azaltarak yapmayı dene.ben ilk başlarda 1.5 kasık atıyodum kupaya.şimdi sekersiz iciyorum.yarım kasık bile atınca serbet gibi geliyo içemiyorum.yarım yarım azaltınca oluyo10 günde falan alısıyosun yenisine.sonra bi yarım daha azaltıyosun :) spor salonuna yazılman gerçekten cok iyi olur.ilk başlarda çok zorlamasalarda ben kendimi dışarı zor atıyodum :d ama 1-2 hafta geçtimi alışıyosun.akşamları daha cok kisi oluyo orda arkadaş edindinmi alısıyosun.sen spora başla yediğin tatlıdan falan pişman olcaksın
Insan o kadar yorulunca deysin istiyo istahı azalıyo :)
ay ınsallah bende bırakırım sekerı ben spor salonuna gıtmıyorum ama evı spor salonuna cevırdım sanırım elıptık bısıklet mekık aletı twıster aletı ve dambıların var vılada sposınıda cok kullanırım bazende yurususe cıkıyorum 5 6km yuruyorum dedıgınız cok dogru eger ınsan spor yapmıssa daha cok cekınıyo bırseyler yemege dahada azım yapıyo spor cok kamcılıyıcı bence spor yapmadıgımda canım bısey ısteyınce dayanamayıp yıyom ama spor yapmıssam okadar emek verdım dıyıp yemıyorum