Bitki Çayları ile Kilo Verenler Ne Kadar Sürede Kaç Kilo Verdiler?

aynen kızlar bende bugün okudum onu yapsam mı diye düşündüm pazartesi başlamayı da düşünüyorum iftardan sahura kadar uygulayacağım zaten 5 gün

Canım şimdi yarın gece sahura kalktığında sadece patates haslaması yıyıp yatıcaksın, ertesi gün iftardada aynı şey dimi?

Sonraki günde sebze, yumurta die gidiyo... dayanabilirmiyiz acaba:) hiç kacamak yok ben peynirsiz hayat düşünemiyorum:47:

yemeklerden önce sandaloz sakızı misket kadar çiğneyip arkasından ılık sıcak arası elma sirkeli su içiyorum.tatlı tamamen yasak. bal hurma dondurma vs. bol su aralarda yeşil çay yada beşi biyerde. biraz karbnhdrata dkkat okadar.

CAnım bunu aktardan mı alıyorsun? kullandıktan hemen sonramı yemek yiyorsun? (iftar için sordum)
Çok soru sordum kusura bkma lütfen:14:

Canım şimdi yarın gece sahura kalktığında sadece patates haslaması yıyıp yatıcaksın, ertesi gün iftardada aynı şey dimi?

Sonraki günde sebze, yumurta die gidiyo... dayanabilirmiyiz acaba:) hiç kacamak yok ben peynirsiz hayat düşünemiyorum:47:

bak şimdi tatlım iftarını patatesle açacaksın acıktıkça onu yiyeceksin en son sahurunu da patatesle bitireceksin ertesi gün iftarını sebzeyle açıp devam ettireceksin yani eğer yapsaydım öyle yapardım ben canım

CAnım bunu aktardan mı alıyorsun? kullandıktan hemen sonramı yemek yiyorsun? (iftar için sordum)
Çok soru sordum kusura bkma lütfen:14:

hayır hiç önemli değil. ben sevyorum bu konuları. iftarı yarım saat erteliceksn maalesef. benm oruç tutmadğm zmana denk geldi. bende çok muzdarp oldğm için bunu çok önemsyrm. elimden gelse kamp kurarm herks zayflayablsn dye dünyaya duyurmak isterm.

bak şimdi tatlım iftarını patatesle açacaksın acıktıkça onu yiyeceksin en son sahurunu da patatesle bitireceksin ertesi gün iftarını sebzeyle açıp devam ettireceksin yani eğer yapsaydım öyle yapardım ben canım

hım anladım canım çok sağol. bende ya yarın akşam yada pazartesi akşamından başlım inşallah yapabilirim. ben sahurda başlarım diyordum ama senin yönetem daha mantıklı bütün gün zaten yiyemicem oructan dolayı kötü olurdu. bari 3 kg filan vermek istiyorum sıkıldım artık.

hayır hiç önemli değil. ben sevyorum bu konuları. iftarı yarım saat erteliceksn maalesef. benm oruç tutmadğm zmana denk geldi. bende çok muzdarp oldğm için bunu çok önemsyrm. elimden gelse kamp kurarm herks zayflayablsn dye dünyaya duyurmak isterm.

inşallah herkes istediği kiloya ulaşır. gerçekten çok zormuş ya.ilk defa diyet yapıyrum ben keşke daha önce akıl etseymişim. senin dediğinide denicem şu 5 gün 5 kilo diyetine başlım bakalım. denemedik yol kalmasın, yeterki gitsin kilolar:52: bu arada meyve tükettinmi hiç?

inşallah herkes istediği kiloya ulaşır. gerçekten çok zormuş ya.ilk defa diyet yapıyrum ben keşke daha önce akıl etseymişim. senin dediğinide denicem şu 5 gün 5 kilo diyetine başlım bakalım. denemedik yol kalmasın, yeterki gitsin kilolar:52: bu arada meyve tükettinmi hiç?

evet meyve var tabi abartmadan yoksa karbnhdrat yüklendnmi ne farkı kalır tatlı yemekten dimi. burda sandaloz sakızyla zayflayanlar formnu oku. güzel herşey var orda.başlayp nhayete ern o kadar güzel sonuçlar varki. orayı bi oku derm.

canım 5 gün 5 kilo diyetinin sonucu yaz mutlaka buraya olur mu hatta verdiğin günler de paylaşırsan çok sevinirim

canım 5 gün 5 kilo diyetinin sonucu yaz mutlaka buraya olur mu hatta verdiğin günler de paylaşırsan çok sevinirim

CAnım inşallah pazartesi olsun bakalım. yazarım tabi. inş veririmde sende başlarsın. aslında ramazandan sonra denemek daha mantıklı ama beklemek istemiyorum.çünkü yürüyüşle daha faydalı olur. yinede denemekten zarar gelmez. düşşünsene patates normalde kilo aldırıyor bide ben kilo alırsam hiç şaşırmam:60:

evet meyve var tabi abartmadan yoksa karbnhdrat yüklendnmi ne farkı kalır tatlı yemekten dimi. burda sandaloz sakızyla zayflayanlar formnu oku. güzel herşey var orda.başlayp nhayete ern o kadar güzel sonuçlar varki. orayı bi oku derm.

haklısın canım. bu gecede orayı okurum. hergün bi zayıflama yöntemi öğreniyorum:66:

:):60: ay allah korusun inş almazsın ama yapabilecekmisin oruç oruç ilk gün dene olmazsa zorlama sakın

biraz zor olcak ama bakalım en azından denemiş olurum. aslında yarında başlayabilrim ama pazarya iftarda ailemle olmayı seviyorum. o kadar yemek varken patates yiyemem diye pazartesi başlamak mantıklı:34:

Ablalarım bence sağlıklı bi diyet olmaz bu yapacagınız.5 günde o kadar kilo verdiren diyet ne kadar saglıklı olabilir ki zaten.Yağdan atmak önemli.Bence en saglıklısı kalori sayma yöntemi.

Nasıl yapcaksın canım? Oruc tutuyormusun? ben diyorum pazartesi sabahı sahurda baslasam, aksamı ıftardada aynı seyı yemem gerekıyor. sahurlardamı degıstrcem yanı anlamadım:S sadece patatesle nasıl dayanırım:43:

ben oruç tutmuyorum 3 gündür diyet yapıyorumdiye bide çok halsizkaldımoruç tutuncaamatutmaktaistiyorumbilmiyorum bugün sıtart verdim 5 gün de5 kg diyetine inşallah faydasını görürüm

arkadaslar yapmayın gozunuzu seveyım 15 16 saat ac kalıcaksınız ramazanda bu rıskı almayın vallaha sevap yerıne gunaha gırersınız allahın yarattıgı bedene ıskence yaparak.SOK DIYETTEN BAHSEDIYORSUNUZ HEMDE RAMAZANDA AKIL MANTIK ALIYOMU?

aç kalmıyorsun ki diyette sınırsın akşaşam akadaryiyorsun sadesabah ne yiyorsan akşama kadaronu devam ettiriyorsun

Ben bitki çayının faydasını çok gördüm ancak şu kesin bir şey ki asla tek başına kilo verdirmiyor. Yaklaşık bir yıldır yeşil çay ve form plus içmeyi alışkanlık olarak edinmiş biri olarak hazımsızlık problemi asla yaşamıyorum artık ve arkadaşlarımın da söylediği kadarıyla cildim güzelleşti. Özellikle form plus'ın pembeli bir pakette olanı var, bitki çaylarının tadını sevmeyenlere onu önerebilirim tadı ıhlamura benziyor ve ben çok beğeniyorum. Bence siz de kahve-çay alışkanlığınızı bitki çayıyla değiştirmelisiniz arkadaşlar, en azından insan sağlığı için bir şeyler yaptığını hissediyor. Arkadaşlarınızın evine giderken bile yanınıza bir tane alın derim :)

Back
X