merabalar benim hiç bir sorunum yoktu ilk çocuğum kendiliğinden oldu doğduktan sonra öldü sonrasında stresten adet gecikmelerim ve kistlerim başladı.yumurtalarımda tembellik varmış büyümemeye başladı.çoccuk istiyoruz fkt olmuyo doktor yumurta takibine aldı ilk ay 1 tane ikinci ay 2 tane içitmfayda etmedi sonraki ay yumurtaları uyaran iğnelerden oldum[menogon].bi tane yumurtam büyüdü çatlama iğnemi oldumm fkt çatlamadı:1no2:
bi süre sonra adet oldum.
doktora gitmekten ilaç içmekten bıktım maddi manevi zorlanddık doktora gitmicem ve bitkisel kürlere başlıcam benim sizlere sorum benim durumumda olupta bitkisell kürlerle adet olmayı başaran ve hamile kalan kardeşlerim bana nasıl yaptığınız konusunda yardımcı olursanız çoooook bahtiyar olurum:teselli:
bi süre sonra adet oldum.
doktora gitmekten ilaç içmekten bıktım maddi manevi zorlanddık doktora gitmicem ve bitkisel kürlere başlıcam benim sizlere sorum benim durumumda olupta bitkisell kürlerle adet olmayı başaran ve hamile kalan kardeşlerim bana nasıl yaptığınız konusunda yardımcı olursanız çoooook bahtiyar olurum:teselli: