- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben How i meet your mother izliyorum. Eski bir dizi ama güzel baya. Tavsiye ederim.Bak o olabılır işte cok severım komedı..d
Kan değerlerinize baktırını ilk önce, tiroid, b12, d vitamini, kansızlık yorgunluk, uyku isteği belirtileri bu değerlerde yapar.İçimde hep bır sıkıntı var yaklasık 1 yıldır herseye ofkelenıyorum herseye kızıyorum halsızım ev işini bile bıraktım herseyım duzensız aksamdan aksama evı temızlıyorum oda nasıl bir halsızlıkle. Sureklı uyumak istiyorum uyudugumdada karabasanlarla ugrasıyorum. Eskıden korkardım ama sımdı bildigin dost olduk sadece uyanmaya calısıyorum hareket etmeye. Koluma uzanan karabasanın altından kolumu cıkartmaya calıyorum. Hastaneye bıle gıtmek istemiyorum kendım için cocugum hasta 3 defa onu götürdüm. Hergun bu hayata nalet edıyorum. Tek sevıncım oglum. Zaten ondanda olmasa aılemı esımı herkesı terk eder kayıplara karısırdım. Canım sıkkındı yazmak ıstedım bı günlük gıbı.
Tiroit... Hayatı çalan lanet birşey...Bi ara konuşmakta bile zorlandım onun yüzünden. Bence de kan değerlerinize baktırın, belki çok basit bişeydir.Kan değerlerinize baktırını ilk önce, tiroid, b12, d vitamini, kansızlık yorgunluk, uyku isteği belirtileri bu değerlerde yapar.
Bugün aynısı bana oldu.. Ben cıvıl cıvıl konuşkan ama etrafımda bi tane kendim gibi insan yokInankı arkadaslarımda sorunlu bugun bıtanesını aradım cıkalım dıe. Canı sıkkındı gelmek ıstemedı. Bende tek gitmek ıstemedım
Tiroit... Hayatı çalan lanet birşey...Bi ara konuşmakta bile zorlandım onun yüzünden. Bence de kan değerlerinize baktırın, belki çok basit bişeydir.
Tiroit... Hayatı çalan lanet birşey...Bi ara konuşmakta bile zorlandım onun yüzünden. Bence de kan değerlerinize baktırın, belki çok basit bişeydir.
Benzer setleri ben unıversıtede yasadım ve aptal gıbı psıkıyatrıye gitmek yerine arkadaslarıma uyup hacı hoca gezdim daha kotu oldum depresyındaymısım megersem yardım Almadıgım ıcın hamılelıgınde ve sonrasında panik atak anksıyedeyle ugrastım size tavsiyem psıkıyatrıye gıdın ılaclarını her gun aybı saatte duzenlı kullanın sakın kendi kafanıza Gore bırakmayın hastalık daha fena gelır ben tedavi oldum cok sukur bıseyım kalmadı darısı size ınsallahİçimde hep bır sıkıntı var yaklasık 1 yıldır herseye ofkelenıyorum herseye kızıyorum halsızım ev işini bile bıraktım herseyım duzensız aksamdan aksama evı temızlıyorum oda nasıl bir halsızlıkle. Sureklı uyumak istiyorum uyudugumdada karabasanlarla ugrasıyorum. Eskıden korkardım ama sımdı bildigin dost olduk sadece uyanmaya calısıyorum hareket etmeye. Koluma uzanan karabasanın altından kolumu cıkartmaya calıyorum. Hastaneye bıle gıtmek istemiyorum kendım için cocugum hasta 3 defa onu götürdüm. Hergun bu hayata nalet edıyorum. Tek sevıncım oglum. Zaten ondanda olmasa aılemı esımı herkesı terk eder kayıplara karısırdım. Canım sıkkındı yazmak ıstedım bı günlük gıbı.
Ayy inşallah gercekten cok zor uyumaya korkar oldumBenzer setleri ben unıversıtede yasadım ve aptal gıbı psıkıyatrıye gitmek yerine arkadaslarıma uyup hacı hoca gezdim daha kotu oldum depresyındaymısım megersem yardım Almadıgım ıcın hamılelıgınde ve sonrasında panik atak anksıyedeyle ugrastım size tavsiyem psıkıyatrıye gıdın ılaclarını her gun aybı saatte duzenlı kullanın sakın kendi kafanıza Gore bırakmayın hastalık daha fena gelır ben tedavi oldum cok sukur bıseyım kalmadı darısı size ınsallah
Canım korkutmak gıbı olmasın ben lahusayken cocugu Asagı at diye sesler duydum yanı cıldırmıs gibiydim uykuya dalamazdım ya biri beni boguyordu ya bir yerden dusuyordum ve 10 yasında beri namaz kılan biriyim yani demek ıstedıgım depresyon anksıyete panik atak okb bu gibi hastalıklarda beyin insana oyun oynuyor ses duyma karabasan vs hacı hoca bence bulasna direk doktora bak bir sene duzenlı tedavi ol kuş gibi olursun halim yok gitmeye diyorsun kendin ıcın Degılse de evladın ıcın yap bunuAyy inşallah gercekten cok zor uyumaya korkar oldum
Depresyonu yaşamadığınız için bilemezsiniz sağlıklı beslenmek bir yana aç kalmayım bayılmayim diye 2 3 lokma yersinizHer gün bu hayata lanet etmenin sebebi ne, insanlar hastanede nelerle uğraşıyor, mutlu olduğun hobileri yap kendine ödüller vermeye çalış, alkol sigarayı kes, yürüyüş yap sağlıklı beslenmeye çalış, kendini sev
Ayy tovbeler olsunCanım korkutmak gıbı olmasın ben lahusayken cocugu Asagı at diye sesler duydum yanı cıldırmıs gibiydim uykuya dalamazdım ya biri beni boguyordu ya bir yerden dusuyordum ve 10 yasında beri namaz kılan biriyim yani demek ıstedıgım depresyon anksıyete panik atak okb bu gibi hastalıklarda beyin insana oyun oynuyor ses duyma karabasan vs hacı hoca bence bulasna direk doktora bak bir sene duzenlı tedavi ol kuş gibi olursun halim yok gitmeye diyorsun kendin ıcın Degılse de evladın ıcın yap bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?