Bitkin bıkkın

Uyku felci derken tehlikeli değildir umarım ben çok korkuyorum bazen oluyor öyle ya uyanamazsam diye çok korkuyorum

Kısa sürede doktora git canım seni anlayabiliyorum insan depresyondayken hareket edemiyor hep yatmak istiyor biraz gayret et biliyorum çok zor ama gayret et ve evden çık ve doktora git

Erkekler hep aynı canım benim ki inanmıyordu bile bana bir de egıtımcı sen dusun sen zaman kaybetmeden git ben devlet hastanesine gittim burda ozel yok ama imkan varsa ozel hastaneye git daha cok dinler emin ol gecıcek ben banyo yapmak istemiyordum aksama kadar yatıp tavana bakıyordum hersey den uzak duruyordum ve kendime cok acıyorum gectı cok sukur bu bir hastalık ve tedavisi var

Kısa sürede doktora git canım seni anlayabiliyorum insan depresyondayken hareket edemiyor hep yatmak istiyor biraz gayret et biliyorum çok zor ama gayret et ve evden çık ve doktora git
Bak benim zamanında doktora gitmeyi erteleyip surekli uyumam unıversıtemın 2 senesine mal oldu o kadar pısmanım ki gıtmwdıgıme sen git bir an once cok gecmıs olsubin

Ya gercektn bız kendimizi dusunmesek baska kimse dusunmuyor onu anladm

Depresyonu yaşamadığınız için bilemezsiniz sağlıklı beslenmek bir yana aç kalmayım bayılmayim diye 2 3 lokma yersiniz
Size kesinlikle katılıyorum bana da diyenler oldu yok bebegı olmayanlar var lohusa depresyonu ne yok okuyamayanlar var derdın ne halbuki artık kacıncı yuzyuldayız insanlar sunu bir kabul edemedi DEPRESYON BİR BEYIN HASTALIGIDIR şımarıklık degıl ve tedavi edilmesi gerekir insanı yer bıtırır

Sizi çok iyi anlıyorum bebeğin olduğu için şükrediyorsun ama içinden bişey yapmak gelmiyor elin kolun kalkmıyor saf saf bakıyorsun uyumak istiyorsun yataktan çıkmak istemiyorsun yemek yemek istemiyorsun herşey boş manasız geliyor sosyal medyaya girmeyi bırak telefona bakmak bile istemiyorsun yaşamayan asla anlamaz

Evet yasamayan gercekten bilemez ınsnalara sımarıklık gelır ben dogum yaptıgıdan Ikı ay sonrası 10 kılo vermıstım almam gwrkwıken cunku hıc bırsey diyemiyordum Allah kimsenin basına vermesın siz de galıba depresyon atlattınız Major mu mınor mu

Canım, depresyondasın. Kimse bak senden daha kötüleri var, şükretmiyorsun demesin. Bu depresyon yaşamayanın anlayamayacağı bir hastalık. Çok zor. Hep uyumak istersin, hiçbir şey yapmak istemez, zorunlu olanları güç bela eşin gelmeden önce yapmaya çalışırsın. Konsantre olamazsın, unutursun, bir banyo yapmak bile çok zordur, aynı yerde saatlerce oturur kalırsın. Normalde sana çok kolay gelecek işler, çook çok zor ve karmaşık gelir. Kendini hep kötü görürsün, hayatındaki olumsuzluklara ve yapamadıklarına odaklanırsın.

Üşüdüğüm halde, oturduğum yerden kalkıp camı kapatamıyordum. Yemek yapmayı ve eşya isimlerini unutmuş, hafızamın bir kısmını kaybetmiştim. Halim olmadığı için, oğlumla bir battaniyenin içinde sezon sezon kaç tane yabancı dizi bitirdim. Halim olmadığı halde, sırf onu yalnız hissettirmemek için ona sarıldım hep, dizi keyfi yapıyormuşuz gibi :) ama aslında başka bir şey yapamıyordum.

Ama işte şükür ki bir hastalık.bunun bir tedavisi var. Süresi var. Bu senin dertlerinle alakalı bir şey değil. Beyninde bazı şeylerin salgılanmamasından kaynaklı bir hastalık yalnızca.

Lütfen ihmal etme, psikoloğa değil, psikiyatriste git. Halin yoksa, eşine söyle o randevu alsın, götürsün seni. Biraz tedavi, biraz kendi gayretinle aşabilirsin.

1,5 senemi kaybettim ben böyle. Depresyon olduğumu bile bilmiyordum uzun süre. Depresyonu ağlamaklı bir film izlerken, battaniyenin altında kaşık kaşık dondurma yediğin bir şey zannediyordum.

Şu anda senin eşinin ve eğer yardımcılarsa ailenin desteğine ihtiyacın var ama en önemlisi iyi bir doktora. İyileşmen de hemen olmayacaktır. Zamanla ama aşılır hepsi. Yeter ki tedavine başla.

Buna yatkın bir bünyen varsa, mevsim geçişleri ve soğuk karanlık kış günleri de tetikler. Tahlil yaptırman lazım, tiroid de etkileyebilir.

Yani doğru doktora

Major muydu bilmiyorum ama lohusa depresyonu yaşadım ilaç kullanmaya başladım 2buçuk yıldır hala kullanıyorum benim ağlamam hiç kesilmiyordu ben de çok kilo vermiştim çok uykusuzdum bebek dolayısıyla hiçbir şey de yiyemiyordum sadece ağlıyordum o kadar tuhaf bişeydi ki o kadar gözyaşı nereden geliyordu hiç anlayamıyordum uzun sürünce Dr a gitmek zorunda kaldık kıızm da emmemişti zaten ilaca başladık bu yüzden

Şu anlattıklarının hepsını birebir yasıyorum canım. Depresyon olabılır dedıgn gıbı. En kısa zamnda gıdıcm tedavı olucm

Ayni seylerı yasamısız cok gecmıs olsun n

D vitamini be demirinize baktırdınız mı yakın zamanda? D vitaminim düştüğünü. Bunalıma girmemden anlıyorum bir ampul alıyorum düeliyor. Yani sevgi pıtırcığı olmuyorum ama öfke krizlerin. Vs bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…