• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitkinlik..

zenubem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
30
19
88
29
Merhaba kızlar,

belki aranızdan bir kişi okur diye ümit ediyorum..
Kızlar ben hic iyi değilim coğunuz yaşca büyüksünüz eminim ki ..
Ben bir çare bulamadım kendime iyi değilim en yakındakilerime değil hic tanımadıgım insanlara yazıyorum bunu ..
Kurtulmak istiyorum..
Anlatayım durumumu..
Ben gecen sene birisiyle tanıştım konuştum kendisi bir tanış dı ailem falam herke tanıyordu ve biz cok iyidik bana umut verdi sürekli bi adım ilerledi ve gecen sene abimin düğünü vardı arkadaşlar kendiside oraya geldi hatta pişte giyinmiştik herşey cok cok güzeldi sonrada aniden gitti hic birşey demeden sana umut vermek istemiyorum dedi gitti ve bidaha geri gelmedi .. Üstelik birde gitti bu sene 31.10 da nişanlandı bana kast ederek mi yaptı bilmiyorum cok canım yanıyor bu bi sene icince cektiklerimi bir ben bir Allah biliyor...
Cok basit gelebilir size ama benim artık gücüm kalmadı neden geldin neden gittin? Canımı yakmaya geldi ben o gittiginden beri kimseye güvenmiyorum hic bi şekilde mutlu değilim doğgru dğzdün derdimi anlata bileceğim bir dostum yok hep acımı gizledim .. Ama artık kurtulmak istiyoruz Ağır bi sürecten geciyorum yemek yeme krizlerim tuttu aylarca e haliyle cok cok kilo aldım ve bu yüzdende hic iyi değilim ailemle aram kötü derslerim kötüledi cıkış yolu bulamıyorum heryer karanlık hergece uyuyp uyanmamak istiyorum sürekli sevdiğim rüyama giriyor.. Artık elin benim değil hic umudum kalmadı neyapacam kızlar bilmiyorum kilolarımdan kurtulmak istiyorum kimse beğenmiypr beni öncelikle ben .. Artık böyle yaşamaktan bıktım .. Cok bitkinim sürekli gözlerim kan çanağı.. Sürekli icimde burukluk onun bıraktığı acılar var .. Yardım edin lütfen...

Sana biz değil, sana sen yardım edebilirsin. O değil en büyük kötülüğü sen yapıyorsun kendine. Spor salonu yok mu çevrende yazıl hem kilo ver hem yeni bir ortama gir. Çok abartılı yaşıyorsun aşk acısını böyle türk filmi tadında her yere karanlık. batsın bu dünya moduna girmene gerek yok. hobi kurslarına git, çık gez dolaş. Kitap oku. En önemlisi der çalış..

çok bişey anlaşılmıyo. zaten bi ilişkiniz de olmamışa benziyo ama niye seni kastederek nişanlansın ki. sevmiştir nişanlanmıştır.
sözün özü her şeye çok anlam yüklüyonuz.. abartmayın.

Sana biz değil, sana sen yardım edebilirsin. O değil en büyük kötülüğü sen yapıyorsun kendine. Spor salonu yok mu çevrende yazıl hem kilo ver hem yeni bir ortama gir. Çok abartılı yaşıyorsun aşk acısını böyle türk filmi tadında her yere karanlık. batsın bu dünya moduna girmene gerek yok. hobi kurslarına git, çık gez dolaş. Kitap oku. En önemlisi der çalış..
Haklısın..
Toparlanmam lazım acilen..

çok bişey anlaşılmıyo. zaten bi ilişkiniz de olmamışa benziyo ama niye seni kastederek nişanlansın ki. sevmiştir nişanlanmıştır.
sözün özü her şeye çok anlam yüklüyonuz.. abartmayın.
Kendisi benimle aylarca konuştu iş ciddiye binimce kactı gitti kısacası..

Adam seni istememiş, oyalamamış dürüstçe söylemiş gitmiş. 1 sene geçmiş, nişanlanmış. Bana kasıt mı diyosun? Nikah masasından mı döndünüz de sana kasıt nişanlansın deli mi bu?

Adam gününü gün ederken, sen kendi kendini yiyor en güzel zamanlarını hiç ediyorsun. Etme!!

Adam seni istememiş, oyalamamış dürüstçe söylemiş gitmiş. 1 sene geçmiş, nişanlanmış. Bana kasıt mı diyosun? Nikah masasından mı döndünüz de sana kasıt nişanlansın deli mi bu?

Adam gününü gün ederken, sen kendi kendini yiyor en güzel zamanlarını hiç ediyorsun. Etme!!
4 ay öncesine kadar benimle görüşüyordu ve bir tarihimiz vardı o tarihde nişanşandı onu diyordum..
Ya neyse ya doğru diyorsun o gününü gün ederken benim yaptıgıma bak ..

canım artık nişanlanmış. yani biliyorum çok büyük bir acı ancak o bunu göze alabiliyorsa artık seninde unutman gerek.
biliyorum söylemesi kolay ancak bu şekilde devam edersen daha mutsuz olursun. öncelikle kilo vermeye çalış ve yeni insanlara tanımaya çalış derim. zamanla zaten olur da dönerse o zamanın şartlarında değerlendirirsin yok dönmezse de bu durumdan bir an önce kurtulmuş olursun.

Ah canim.. Bak ama sana bunlari yasatan adam mutlu mesut yasiyor hayatini. Sen niye kendine eziyet ediyorsun? Sende inadina mutlu olmalisin. Kendini sev öncelikle. Sen yanlis birsey yapmadin ki sadece birini sevdin.. Silkelen!

Hayatta hic kimse senden daha önemli degil. Bencillik iyi birsey degil derler ama bu konuda sonuna kadar bencil olmalisin! Insan anca kendini sevdigi zaman kendiyle barisik oldugu zaman hayata tutunabilir ve insanlara faydali olabilir.

Yillar sonra ,degmeyecek bi insan ugruna bu kadar yiprattiginiz icin kendinize kizcaksiniz...
Hayatta kimseye bu kadar baglanmamali ,kendinizden daha degerli tutmamalisiniz... Kimsenin senedi yok ,oyle veya boyle giden gider yine siz yiprandiginizla kalirsiniz.

Kendinize bu eziyeti yapmaya hakkiniz yok , toparlanmak icin evvela fikren hazir hissetmeli ve kararli olmalisiniz.
*onu hatirlatcak tum herseyi yakin,atin,
*akliniza geldigi zaman farkli biseye yonelin ,hobiler edinin ,baska bi sey ile mesgul olun
*kendiniz ve sagliginiz icin bi diyetisyene basvurun ,spor yapin ,hareket edin ,dans edin ,kilolarinizdan zamanla kurtulun
*aileniz ile baglatinizi guclu tutun ,kirmamaya ozen gosterin ki onlar da size yardimci olma firsatini bulabilsinler
*kendinize bakin , kiyafetinize,sagliginiza,temizliginize mutlaka ozen gosterin...bunu evvela kendinize duydugunuz saygidan dolayi yapin
*ve son olarak bunun bi surec oldugunu, yapilan hic bi kotulugun karsiliksiz kalmayacagini ve bi sure sonra uzuldugunuz su duruma sevineceginizi unutmayin ....

Silkelen kendine gel arkadaşım sen kendine değer vermezssen kimse sana değer vermez gittiyse gitti ohh nisan da yapmış gününü gün etmiş ya sen almışsın kiloları girmissin depresyona deger mi geçip gitmiş bi adam için kendini heder etmeye tamam acı cekmissin ama 1 yıl olmuş ve sen hala 1 yıl öncesine takılıp kalivermissin şöyle düşün gencsin mutlaka daha karşına kimler çıkacak hem hayırlı olsaydı senin için zaten gitmezdi o adam senin kaderinde yokk önüne bak bir an önce geçmiş her zaman geçmiyor belki ama hayat devam ediyor canım o bu kadar mutluyken sen kendini karanlığa hapsetmissin t

canım artık nişanlanmış. yani biliyorum çok büyük bir acı ancak o bunu göze alabiliyorsa artık seninde unutman gerek.
biliyorum söylemesi kolay ancak bu şekilde devam edersen daha mutsuz olursun. öncelikle kilo vermeye çalış ve yeni insanlara tanımaya çalış derim. zamanla zaten olur da dönerse o zamanın şartlarında değerlendirirsin yok dönmezse de bu durumdan bir an önce kurtulmuş olursun.
Şimdi fark ediyorum ki hic bi şekilde hata yapmamışım sizlere yazmakla .. Belkide sadece gercekten bir kac kişinin desteğine ihtiyaçım varmış artık eminim birşeylerin değişmesi gerekiyor.. Teşekkür ederim ever hic kolay değil rabbim hic kimsenin başına vermesin ..

Ah canim.. Bak ama sana bunlari yasatan adam mutlu mesut yasiyor hayatini. Sen niye kendine eziyet ediyorsun? Sende inadina mutlu olmalisin. Kendini sev öncelikle. Sen yanlis birsey yapmadin ki sadece birini sevdin.. Silkelen!

Hayatta hic kimse senden daha önemli degil. Bencillik iyi birsey degil derler ama bu konuda sonuna kadar bencil olmalisin! Insan anca kendini sevdigi zaman kendiyle barisik oldugu zaman hayata tutunabilir ve insanlara faydali olabilir.
Allah razı olsun senden hepinizden .. Cok rahatlattınız beni cok mutlu oldum .. Cok acayip gaza geldim.. Değişmeyi göze aldım.. Haklısın üzüldüm ama nereye kadar sonu yok işte ..

Back
X