• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitkinlik..

Yillar sonra ,degmeyecek bi insan ugruna bu kadar yiprattiginiz icin kendinize kizcaksiniz...
Hayatta kimseye bu kadar baglanmamali ,kendinizden daha degerli tutmamalisiniz... Kimsenin senedi yok ,oyle veya boyle giden gider yine siz yiprandiginizla kalirsiniz.

Kendinize bu eziyeti yapmaya hakkiniz yok , toparlanmak icin evvela fikren hazir hissetmeli ve kararli olmalisiniz.
*onu hatirlatcak tum herseyi yakin,atin,
*akliniza geldigi zaman farkli biseye yonelin ,hobiler edinin ,baska bi sey ile mesgul olun
*kendiniz ve sagliginiz icin bi diyetisyene basvurun ,spor yapin ,hareket edin ,dans edin ,kilolarinizdan zamanla kurtulun
*aileniz ile baglatinizi guclu tutun ,kirmamaya ozen gosterin ki onlar da size yardimci olma firsatini bulabilsinler
*kendinize bakin , kiyafetinize,sagliginiza,temizliginize mutlaka ozen gosterin...bunu evvela kendinize duydugunuz saygidan dolayi yapin
*ve son olarak bunun bi surec oldugunu, yapilan hic bi kotulugun karsiliksiz kalmayacagini ve bi sure sonra uzuldugunuz su duruma sevineceginizi unutmayin ....
Gercekten nurlu yol gösterdiniz bana teşekkür ederim haklısınız kalmıyacak eminim rabbim adaletlidir .. Dediğiniz herşeyi tek tek uygulama çalışacam.. Teşekkür ederim desteğiniz ve ilginiz icin .. Allah razı olsun

Valla şeker, şimdi sana anlamsız gelecek ama insanın en önemli varlığı zaman .

1 yıl o zırtoya üzüldüm 2 yıl berikine derken oldum mu 28:KK51:

Ben zamanımı ziyan ettim sen seninkini etme, değmeyecek insanlara harcama.
Yani el adamı için kendine zulmetme inan değmiyor.
Değmiyor değil mi?
Kendi yoluma bakmam gerekiyor fark ettim ..
Haklısın zaman ..
Zaman lazım İnsana ..

Bana kızanlar çıkabilir bunu göze alarak yazıyorum ki ben erkek olsam gülümsememden bakışımdan mana çıkarıp sevgili moduna giren kıza tırnağımı kayık görmem.

Adam gak demiş acaba bunu mu ima etti guk demiş şöylemi dedi. Baktı beni beğeniyor da söyleyemiyor mu bakmadı bu bana trip mi yapıyor. Bu erkeklere de yazık acıyorum.hani bazı ülkelerde 5 kadına 1 erkek düşüyor ya nüfus durumundan dolayı sanki o ülkelerden birinde yaşıyor gibi hissediyorum. Forumdaki konulardan:)

Konu sahibesi hanımefendi bu yukarıda yazdığım genel bi ifadedir. Kendi üstünüze alınmayın. Forma girin bir güzel. Kendinizi zinde hissedeceksiniz beşli de

Hepinize teker teker teşekkür ederim..
Hepinizden allah razı olsun
Kendime geldim gerçekten silkelendim
Güc aldım güven aldım sizden
Artık silecem herşeyi kendi yoluma bakarım..
Elbet birgün yaptıklarının karşılığını bulur insallah..!

Ben psikiyatriste gittim, psikoloğa gittim (ki bu daha iyi ilaç dayamıyor sana) en iyi yöntem ne biliyor musun dua. İnan bana dua ettikçe ne o ilaçlar, ne prozaclar, ne xanaxlar hiç birinin yapamadığını yaptı. İlla dr gidicem diyorsan ist çok iyi bir dr var. Kadın öyle şak diye ağır ilaçlar vermiyor. Ama o ilaçlar kilo aldırıyor, iştah açıyor ve bırakması çok sıkıntı ben neler çektim bil.
Şu halinden kurtulman lazım. O kişiye verebileceğin en büyük ceza mutlu olmak. Onu takip etme, sosyal medyadan vs.
hüzünlü şarkılar dinleme. Demet Akalın dinle :KK53: onu hatırlatan ne varsa çöpe at. Maddi durumun el veriyorsa var mı makinen bilmiyorum ama fotorafçılık kursuna git bol bol foto çek. Başka kurslara git. Ne bileyim bişeylerle uğraş. Kurabiye kursuna git. En önemlisi bol bol dua et. Aç dua oku. Çok sıkıldın abdest al. Çok sevdiğim rahmetli bir amcam vardı bana ne demişti biliyor musun 15 yaşındaydım anlmamıştım o zamanlar. Allah derdi kederi sevdiği kullara verir onu hatırlayıp ona sarılsınlar diye demişti. Sende ona sarıl belki istediği budur. :KK200:

O kişiye ceza vermek varsa işin içinde hala olduğu yerde sayıyor demektir. O kişi diye bir kavramın olmamalı.

Ben psikiyatriste gittim, psikoloğa gittim (ki bu daha iyi ilaç dayamıyor sana) en iyi yöntem ne biliyor musun dua. İnan bana dua ettikçe ne o ilaçlar, ne prozaclar, ne xanaxlar hiç birinin yapamadığını yaptı. İlla dr gidicem diyorsan ist çok iyi bir dr var. Kadın öyle şak diye ağır ilaçlar vermiyor. Ama o ilaçlar kilo aldırıyor, iştah açıyor ve bırakması çok sıkıntı ben neler çektim bil.
Şu halinden kurtulman lazım. O kişiye verebileceğin en büyük ceza mutlu olmak. Onu takip etme, sosyal medyadan vs.
hüzünlü şarkılar dinleme. Demet Akalın dinle :KK53: onu hatırlatan ne varsa çöpe at. Maddi durumun el veriyorsa var mı makinen bilmiyorum ama fotorafçılık kursuna git bol bol foto çek. Başka kurslara git. Ne bileyim bişeylerle uğraş. Kurabiye kursuna git. En önemlisi bol bol dua et. Aç dua oku. Çok sıkıldın abdest al. Çok sevdiğim rahmetli bir amcam vardı bana ne demişti biliyor musun 15 yaşındaydım anlmamıştım o zamanlar. Allah derdi kederi sevdiği kullara verir onu hatırlayıp ona sarılsınlar diye demişti. Sende ona sarıl belki istediği budur. :KK200:
Ne güzel konuştun can ya...
Kitap okumayı cok seviyorum ben bol bol kitap okumaya başlicam .
Kurabiye kursuna gidersem şimdiki halimin iki katı olurum heralde :KK48::KK48:

Kilolu olduğun için sevilmediğini düşünüyosan zayıfla. Gerçekten zor değil bak ben 50 kiloyum bikaç gün yemeyince hemen 48e düşerim. Biraz tutmak gerek. Kuzenim 80 kiloydu hoşlandığı birileri olduğunda karşılık alamıyodu. Şimdi 55 kiloya düştü yemin ediyorum peşinden koşanın haddi hesabı yok. Kendine bak. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Lütfen kendini sev kendine saygı duy. Yaşın küçük muhtemelen inan karşına mükemmel insanlar çıkacak ve bu seni kandıran kötü kalpli adamı hatırlamıcaksın bile

Kilolu olduğun için sevilmediğini düşünüyosan zayıfla. Gerçekten zor değil bak ben 50 kiloyum bikaç gün yemeyince hemen 48e düşerim. Biraz tutmak gerek. Kuzenim 80 kiloydu hoşlandığı birileri olduğunda karşılık alamıyodu. Şimdi 55 kiloya düştü yemin ediyorum peşinden koşanın haddi hesabı yok. Kendine bak. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Lütfen kendini sev kendine saygı duy. Yaşın küçük muhtemelen inan karşına mükemmel insanlar çıkacak ve bu seni kandıran kötü kalpli adamı hatırlamıcaksın bile
Inanirim ..
Gercektennn cok iyi geldi vericem kilolarimi kendime bakicam herkese inat

Back
X