• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitkisel Hayattaki birinin ölüm fişinin (yaşam destek ünitesi) çekilmesi dogru mu?

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Bitkisel Hayattaki birinin ölüm fişinin (yaşam destek ünitesi) çekilmesi dogru mu?sizce fikirleriniz neler bu konuda

böyle bir haber vardı tam fişi çektikten sonra hayata dönmüş
ben aslında doğru bulmuyorum ama zor bir durum hele ki maddi açıdan yetersiz olanlara eminim daha zor gelir

cok zor bır karar.Allah boyle bır karar vermek zorunda bırakmaısn hıckımseyı.yınede Allahın verdıgı canı Allah alır dıye dusunuyorum.ya duzelırse...

ben cekemem herhalde dogru da degıldır ertesı gunun yazıdıgı gıbı ya tam fısı cekerken allah o anda can verırse butun omrumce kendımı suclarım beklemek en dogrusu ama o beklemede hayatdakı en zor bekleyısdır tabıı

Bu fişi çekme olayı,insanın tamamen maddi gücüyle alakalı bir şey.O makinaya bağlı yaşamanın,çok ama çok yüksek maliyet getirdiğini biliyorum.Dayanabildiğim yere kadar,üzerimdeki son değerli ve satılabilecek eşyayı satana kadar beklerdim ben,sevdiğim birisini yaşatabilmek için.Ama artık son damlayı da tüketmişsen,yapabileceğin bir şey yok zaten.
Allah'ın hiç kimseyi böyle bir imtihana tabi tutmasını dilemem.

Rüyamda bitkisel hayatta olduğumu gördüm.Orta yaşlı bir kadınım,bir kız çocuğum var,beni öyle görmeye dayanamayıp kaçıyor yanımdan.Salonun ortasına oturtmuşlar beni,tüm komşu kadınları toplanmışlar başıma.Herşeyi duyuyorum,görüyorum,hissediyorum ama en ufak bir tepki bile veremiyorum.beni öldü diye cenaze hazırlıklarımı yapıyorlar.Yalvarıyorum ,ben böyle yaşarım sizinle ne olur götürmeyin beni diye.Öyle bir hayatı ölüme tercih ettiğime inanamıyorum.

Back
X