- Konu Sahibi frambuazlicikolata
-
Arkadasim dikkat ette bitlerden kurtulacam diye kel filan kalma
nyda parametrin duranyt bunları cok öneririz eczanede
asla pişman olmazsın
antibit alan mutlaka tekrar gelir baska birsey almak için etkisi cok az antibitin
yukardaki ürünlerden birini dene mutlaka geçecektir
boyayı ilk defa duydum ama etkiliyse onu da dene
cocukken gaz en büyük bit ilacıydı
gazlanmamıs cocuk yoktu o zamanlar
not. bit ilaclarını 7 gün ara ile kullan
7.gün sirkeler catlar cünkü
ilaçların üstünde de yazar
geçmiş olsun
Aynen öyle canım etkisi çok az cidden. En kısa zamanda kendime nyda almaya çalısıcam başka türlü geçmiyor yahu bu ne biçim hayvan arkadaşcanım peki gaz da baya işe yarıyor mu yapacağım ona göre ama saçım çok yıprandı.. Teşekkür ederım canım bu arada...
gece gece güldürdün beni allah da seni güldürsün
yıllar önce kuzenim de bitlenmişti yaşı da dah küçüktü 7 8 anca onun saçını boyamışlardı işe yaramıştı
hatta boyayı sacında söylenenden biraz daha uzun tut iyice ölsünler böcükler :))
Canim kel olmayi gec kanser olucam diye korkuyorum valla bu ilaclar da cok zaralri sonucta
nyda parametrin duranyt bunları cok öneririz eczanede
asla pişman olmazsın
antibit alan mutlaka tekrar gelir baska birsey almak için etkisi cok az antibitin
yukardaki ürünlerden birini dene mutlaka geçecektir
boyayı ilk defa duydum ama etkiliyse onu da dene
cocukken gaz en büyük bit ilacıydı
gazlanmamıs cocuk yoktu o zamanlar
not. bit ilaclarını 7 gün ara ile kullan
7.gün sirkeler catlar cünkü
ilaçların üstünde de yazar
geçmiş olsun
Bu konuyu okudukça saçım kaşınıyor:))) eskiden bit ilaçları çok yaygın değildi, annem gaz sürerdi saçlarımıza, gazın kokusuda keskindir yıkansanda çıkmaz, bize bit bulaştıran sınıf arkadaşıma beni gaz kokmak zorunda bıraktığı için kızardım
Sana hala kızgınım bayan x
Saç boyası bitlerde etkili, ben yeğenimden bulaşan bit yüzünden eczaneye gidip bit ilacı almaya utanmıştım saç boyası alıp boyadım ve sonuç pis bitler öldü, birde yatak yorgan, pike, çarşaf başınızın değdiği herşeyi iyi yıkayın, yıkanmayacak gibi olanları ağzı sıkıca kapalı bir çöp poşetine koyup hemen hemen 2 hafta kadar ağzı kapalı bekletin, havasız ortamda ölüyor bitler, yazarken yine kaşındım
Aynen canim Allah esirgesin denemedim onu da daha, aslinda kesin cozum Tursil'le yikayip bitireceksin bunlariCamasir suyu filan demisler dener menersin ALLAH ESIRGESIN,
naftalin bile hosuma gitmedi benim, denedin mi bilmiyorum,
bide tursili dene istersen zarari olurmu bilmem ben yikarken o an dusunmemistim zararini
Canim valla bulayim ilk onceligim nyda ama senin dediklerini de aklimdan cikarmiycam sagoleczane getirir aslında sen sipariş ver aynı gün gelir
diğer dediklerimi de alabilirsin
biraz fiyatlılar (20-30tl arası) ama sonuc alırsın mutlaka
kime önerdiysek herkes cok memnun kalıyor cünkü
Gaz yagi da cok kokuyormus ya yapasim var aslinda ama yani.bu bitler de vok illet bir sey yahu bi yapisti mi pesini birakmiyor cok utanc verici ama artik bakiyorum da herkeste var bit :26: Canim ben boyadim ama gecmedi maalesef anneme diyeyim yatak yorgan yikasin digerlerini de dedigin gibi yapsin cok sagolBu konuyu okudukça saçım kaşınıyor:))) eskiden bit ilaçları çok yaygın değildi, annem gaz sürerdi saçlarımıza, gazın kokusuda keskindir yıkansanda çıkmaz, bize bit bulaştıran sınıf arkadaşıma beni gaz kokmak zorunda bıraktığı için kızardım
Sana hala kızgınım bayan x
Saç boyası bitlerde etkili, ben yeğenimden bulaşan bit yüzünden eczaneye gidip bit ilacı almaya utanmıştım saç boyası alıp boyadım ve sonuç pis bitler öldü, birde yatak yorgan, pike, çarşaf başınızın değdiği herşeyi iyi yıkayın, yıkanmayacak gibi olanları ağzı sıkıca kapalı bir çöp poşetine koyup hemen hemen 2 hafta kadar ağzıkapalı bekletin, havasız ortamda ölüyor bitler, yazarken yine kaşındım
Mune ben hic bitlenmedim , belki de bitlendim de hatirlamiyorum.
Bit lafini duydum mu beni de her zaman bir kasinti tutar. O yuzden bu konudan kaciyorum.
Kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama aranıza katılma fırsatım olmamıştı hepinize merhabaaa bu arada
Ya benim kafama bit bulastı kuzenimden ilk annemlere gösterdim yok bir şey kafanda dediler falan sonra 1-2 hafta geçti sirke bulduuk bulduğum andan beri anti bitle yıkıyorum arada tarıyorum kafam kaşındı bi ara sonra bi baktım aynada bit yürüyoooo böcek fobim de var zaten çok kötü oldum yaabugün kwell aldım onla da yıkadım annem taradı şoyle bi 5-6 tane çıktı bit ama bilmiyorum arada bi çok az kaşınıyo bilemiyorum boyatsam mı sizce annem boya aldı boyayım mı sizce yani kesin çözüm oluyor mi bitlere boya ona göre boyuycamm
Bizimde komsu farketmisti kafamda sirke oldugunu hemen gittim sacimi prille bide tursille yikadim bit mit kalmadi sanirim cunku daha bitler ortalikta yoktu bide kucukken bitlenince sinek ilaci skmisti annem kafamiza ALLAHTAN ölmedik
canım naptın kurtuldunmu tamamen ?
canım komşu nasıl farketti :) :) çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?