Bitlendim saçımı boyamalı mıyım?

nyda parametrin duranyt bunları cok öneririz eczanede
asla pişman olmazsın
antibit alan mutlaka tekrar gelir baska birsey almak için etkisi cok az antibitin
yukardaki ürünlerden birini dene mutlaka geçecektir

boyayı ilk defa duydum ama etkiliyse onu da dene
cocukken gaz en büyük bit ilacıydı
gazlanmamıs cocuk yoktu o zamanlar

not. bit ilaclarını 7 gün ara ile kullan
7.gün sirkeler catlar cünkü
ilaçların üstünde de yazar
geçmiş olsun

yıllar önce kuzenim de bitlenmişti yaşı da dah küçüktü 7 8 anca onun saçını boyamışlardı işe yaramıştı

hatta boyayı sacında söylenenden biraz daha uzun tut iyice ölsünler böcükler :))

Aynen öyle canım etkisi çok az cidden. En kısa zamanda kendime nyda almaya çalısıcam başka türlü geçmiyor yahu bu ne biçim hayvan arkadaş canım peki gaz da baya işe yarıyor mu yapacağım ona göre ama saçım çok yıprandı.. Teşekkür ederım canım bu arada...

eczane getirir aslında sen sipariş ver aynı gün gelir
diğer dediklerimi de alabilirsin
biraz fiyatlılar (20-30tl arası) ama sonuc alırsın mutlaka
kime önerdiysek herkes cok memnun kalıyor cünkü

Canım ben de boyadım ama çok fazla saçım var uzun değil ama boya tam yetmedi az bi yere ama yinede çok kaşınıyor kafam. kwelle yıkayıp taradım biraz bit dökülmedi annem de bi iki baktı bit yok diyor sirke de yok diyor ama çokkaşınıyo vallaa

Bu konuyu okudukça saçım kaşınıyor:))) eskiden bit ilaçları çok yaygın değildi, annem gaz sürerdi saçlarımıza, gazın kokusuda keskindir yıkansanda çıkmaz, bize bit bulaştıran sınıf arkadaşıma beni gaz kokmak zorunda bıraktığı için kızardım
Sana hala kızgınım bayan x

Saç boyası bitlerde etkili, ben yeğenimden bulaşan bit yüzünden eczaneye gidip bit ilacı almaya utanmıştım saç boyası alıp boyadım ve sonuç pis bitler öldü, birde yatak yorgan, pike, çarşaf başınızın değdiği herşeyi iyi yıkayın, yıkanmayacak gibi olanları ağzı sıkıca kapalı bir çöp poşetine koyup hemen hemen 2 hafta kadar ağzı kapalı bekletin, havasız ortamda ölüyor bitler, yazarken yine kaşındım

Mune ben hic bitlenmedim , belki de bitlendim de hatirlamiyorum.

Bit lafini duydum mu beni de her zaman bir kasinti tutar. O yuzden bu konudan kaciyorum.

Camasir suyu filan demisler dener menersin ALLAH ESIRGESIN,
naftalin bile hosuma gitmedi benim, denedin mi bilmiyorum,
bide tursili dene istersen zarari olurmu bilmem ben yikarken o an dusunmemistim zararini
Aynen canim Allah esirgesin denemedim onu da daha, aslinda kesin cozum Tursil'le yikayip bitireceksin bunlari
eczane getirir aslında sen sipariş ver aynı gün gelir
diğer dediklerimi de alabilirsin
biraz fiyatlılar (20-30tl arası) ama sonuc alırsın mutlaka
kime önerdiysek herkes cok memnun kalıyor cünkü
Canim valla bulayim ilk onceligim nyda ama senin dediklerini de aklimdan cikarmiycam sagol
Gaz yagi da cok kokuyormus ya yapasim var aslinda ama yani.bu bitler de vok illet bir sey yahu bi yapisti mi pesini birakmiyor cok utanc verici ama artik bakiyorum da herkeste var bit :26: Canim ben boyadim ama gecmedi maalesef anneme diyeyim yatak yorgan yikasin digerlerini de dedigin gibi yapsin cok sagol
Mune ben hic bitlenmedim , belki de bitlendim de hatirlamiyorum.
Bit lafini duydum mu beni de her zaman bir kasinti tutar. O yuzden bu konudan kaciyorum.

Allah korusun bitlenmezsin canim sen de insallaaaah aynen oyle boyle onlri dusundukcr kafam kasiniyo yaaaa

Yav bu bit konusu daha cozumlenmedi mi? Ne bitmis! Ben de gur sacliyim, ustelik de kivircik, Allahtan hic bitlenmedim, ama benim kizlar kucukken bit getirdiler eve.. Birini gaz lambasindan aldigimiz (ozellikle yanmis yag olsun demislerdi) gazyagi ile gazlayip sardik sonra da ince disli tarakla saclarini taradik bitti, Digerinde bit sampuani kullanmistim, gene banyoda ince disli tarakla taramistim, hepsi dokulmustu, o oldu. Ama bir arkadasim galiba daha gec farketmis oglunda, bitler taa kafa derisine gecmislerdi, oglani kel ettigi halde kurtulmakta gucluk cekmisti. Korkutmak gibi olmasin ama Insallah seninki de boyle bir hale gelmemistir :44:.

canım naptın kurtuldunmu tamamen ?

Bizimde komsu farketmisti kafamda sirke oldugunu hemen gittim sacimi prille bide tursille yikadim bit mit kalmadi sanirim cunku daha bitler ortalikta yoktu bide kucukken bitlenince sinek ilaci skmisti annem kafamiza ALLAHTAN ölmedik

canım komşu nasıl farketti :) :) çok merak ettim

enammm kıyamam
seni en iyi ben anlarım,liseye kadar ara ara bitlenirdim,rezalet zamanlardı.
Deli gibi gür benim saçlarım,garip anam çıt çıt öldürücem diye neler çekerdi
bence boyamalısın,tüm saçına nüfuz edecek sonuçta...bi deee sana çağdışı bir öneri: ütüle saçlarını :))))
o şampuanlar,kafayı delen iğne taraklar falan hikaye,bite enn iyi çözüm saç ütülemek

Gaz yağı , sinek ilacı ve diğerleri ... Aman ha ....

Eczaneden ilaç alın. Bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum şimdi ... Uyumadan önce sürüyorsunuz uyanınca ( yaklaşık 8 saat sonra ) yıkıyorsunuz ve ne sirke ne bit kalmıyor ...

Bitten kurtulduktan sonra bütün evi dezenfekte etmeyi , yastık kılıflarını çarşafları değiştirmeyi , kıyafetlerinizi yıkamayı unutmayın ...

Şu bit olayı korkulu rüyam ... ( okurken bile başladım kaşınmaya ) Küçükken o kadar çok bitlenirdim ki ... Hep yanımdaki kızın yüzünden 1. sınıftım kızın adı Fatmaydı ! Ben bitlenirdim annem temizlerdi sonra ben yine bitlenirdim .. O kızın yüzünden yıllarca kısa saçlı dolaştım ben bonus gibi ... Çocukluğumun kabusu Fatma Bi de kız çok tembeldi eve gelip ağlardım bana tembellik bulaştırcak diye Off ne günlerdi ... Fatma buralarda mı acaba

Ayy bitlendigim zamanlari hatirladim simdi :) bit sampuani etki etmemisti gaz surmuslerdi kafama ama onda bile kalmisti. Son care ananem detan sikmisti kafama :) sarip bekletmistik kesin cozum oydu. Bi daha bitlenirsem hic dusunmem hemen sinek ilacini sikarim kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…