- 15 Eylül 2017
- 92
- 90
- 3
- 34
- Konu Sahibi BirkulSinem
-
Teşekkür ederim varolun... Kaderiniz niyetleriniz gibi güzel olsun. Mutlu akşamlar....Üzüldüm durumunuza, kendinizi o kadar iyi ifade etmişsiniz ki eğitimli olduğunuz her halinizden belli.
Lütfen silkelenin ve artık kendiniz için birşeyler yapın. Önce bi iş bulun kendinize, hayat mücadeleniz olsun. Bi gayeniz olsun.
Hayat başkaları için feda edilmeyecek kadar kısa. Başarılar..
Evlilikten beklenti anlayışları farklı farklı . Beklenir ki Allah kalpleri dosdoğru ve daima birbirine dönük kilsin. Ancak zor görünüyor. Tek taraflı olmayacak galiba. Allaha emanet olun.Çok fazla güzellemede bulunmuşsun be gülüm bu bir defa senin abartılı bir kişilik olduğunun göstergesi
Evlilikten çok şey beklemeyin sevgi aşk şehvet tutku elbette vardır ama bunlar azalır buda sizi hayal kırıklığına sürükler evlilikten çok şey beklemeyin hatta şunu unutmayın iki farklı insanın birlikte yaşamaya başlaması farklılıklarınına akışması zordur bu zorluğa birde beklenti eklenmesi işi çıkmaza sürükler
Relax olun uğraş edinin birbirinizdende çok şey beklemeyin
Olduğu kadar artık
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez elbette.Çookk fazla duygusal bir insansın yazdıklarına bakılırsa. Ne yapıyor bu adam sana? Onu açık açık yaz da yardımcı olmaya çalışalım. Adattı mı? Dövüyor mu? Evine para getirmiyor ve seni aç mı bırakıyor? Nedir yani olay? Ben senin eski flört dönemindeki mutluluğunu evlendikten sonra bulamadığını düşündüm. Ki bu aynı evin içine girdikten sonra mümkün olmayan birşey. Biraz gerçekçi olalım.. bir erkekle aynı evde yaşamaya başlıyorsun,değişik sevmediğin huyları çıkabilir her yerde çorap bırakmalar,kıyafetlerini olmadık yerlere koymalar.. bunlar da aşk şehvet bırakmıyor haliyle bir ilişkide :)
Tek istediğiniz gözlerinize baktığında aşkla bakmadıysa,onlar geçiyor belli bir süre sonra. Çünkü bir evin içine girdiğinizde inanın çok daha önemli şeyler var bunlar dışında..
bence beklentilerinizi azaltmalısınız ciddi bir probleminiz yoksa. Sürekli aynı şeyleri söyleyerek,ilgi beklediğinizi aşk beklediğinizi söyleyerek de uzaklaştırmayın kendinizden..
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez elbette.
Tavsoye icin yazmadımUzun uzun yazmışsınız ama sorun tam olarak ne anlaşılmıyor. Somut bir şey göremedim. Biraz duygusalsınız gibi. Böyle yazarak bir tavsiye de alamazsınız
Daha önceki konunuzu gördüm cevap yazdıktan sonra. Oraya ayrıntılı yazmışsınız. İşin içine duygular girince zor ama eşiniz çok da katlanılabilecek biri değil.Tavsoye icin yazmadım
Hanımlar insanların sıkıntılarını bilemezsiniz ve kişiliklerini ne yaşadıklarını. Bir yorum yazmaniza lüzum da yok eşlerin sevgi saygi beklemesi kadar doğal durumları pembis hayaller olarak görmeye gerek de yok. Insan yalnızca yazmak için yazmış da olabilir. Sız de kederlisinizdir beni anlayiverirsiniz. Aksi takdirde ne anlayışa ne takdire nede derdini söyle derman bulalım tavırlarına da gerek yok derim. Apaçık ki dert belirtmedim derman da aramayın madem.Duygu ve düşüncelerinizi daha sade bir dille hem bize hem eşinize anlatırsanız belki sorun çözülebilirevlilikle birlikte pembiş hayaller önce mor oluyor sonra laciverte dönüşüyor beklentilerinizi bu kadar yüksek tutmayın
Sen çok yaşaİyi de burası "bir derdim var" platformu. Yorum istemiyorsanız günlüğünüze yazmanız daha doğru olmaz mı?
Sen çok yaşa
+1Üzüldüm durumunuza, kendinizi o kadar iyi ifade etmişsiniz ki eğitimli olduğunuz her halinizden belli.
Lütfen silkelenin ve artık kendiniz için birşeyler yapın. Önce bi iş bulun kendinize, hayat mücadeleniz olsun. Bi gayeniz olsun.
Hayat başkaları için feda edilmeyecek kadar kısa. Başarılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?