Bitmek bilmeyen Adet

yaşadığın ülkede doktorlar nasıl bilmiyorum. keşke buradaki doktorlara muayene olabilsen. izin zamanlarında yinede gel güzel bir hastanede kontrollerini yaptır... çok saygın doktorlarımız var....

her neyse şimdi yapman gereken doktora gitmek. bir şeyler öneririz ama ya Allah korusun size bir şey olursa... kim vebal almak ister ki...

benim gecen yaz oyle olmutsu devamli geliyordu ama benim cok degil az geliyordu sonra doktora gittim ilac verdi kan durdu ama obur ayda bi geldi tam bitiyordu en fazla 2 gun temiz duruyordum sonra yine geliyordu doktor hicbirseyin yok diyordu surekli mevsimsel diyordu ama mecburen ilac ictim yani cnm yoksa kist yapar Allah korusun

tamam canım.yorum yaptığınız için teşekkürler.böyle devam ederse gidicem.

Yazıyı görünce ben de bir şüphe ettim. Arkadaşlar benim adetim de 10 gün sürüyor. 3-4 gün yoğun şekilde sonrasında çamaşırımı lekeliyor. 10 gün bitince tertemiz oluyorum.Ve her ay şaşmadan gününde adet olurum. Daha önce başka bir şikayet için doktora gitmiştim kist filan bir şey çıkmamıştı ama adet süresinin uzunluğunu sormak aklıma gelmedi.Sizce anormal mi benim durumum?

Bak yasadigin durum normal degil yumurtaliklarinda anormal bir durum var ki daha once bu sekilde durum basina gelmemis annem senin gibi olmustu doktora gitti yumurtaliklarini aldilar Allah korusun burdan bir sonuc elde edemezsin yapacagin kulaktan dolma bir kur hayatini riske sokabilir lutfen doktora git sana onlar yardimci olacaklardir

Pkolu musun diyecektim öyleymişsin
Bende pkoluyum dkh kullanana kadar yılda 2-3 kez adet oluyodum 30-40 sürüyodu loğusa gibi

Dkh niye bıraktın ? Doktorunla görüş ilacını değiştirsin muayne ol

Kist devam ettiği sürece adet düzene girmez

utanmak değil canım.ben küçücük yaşlarımda doğum yapan kadınların sandalyelerine bile uzandım.neler yapmadılar ki bana.şimdi öğreniyorum ki meğerse küçücük çocukların o sandalyeye çıkması yasakmış.küçükken adetim kesilmediği için doktora gittim artık ne ilaç verdiyse bana o bozulan bozuldu adetim artık adet göremez oldum ben.utanmaktan değil korkumdan gitmiyorum ben doktora kısacası.
yorumunuz için sağolun.

Genetik sanirim kardesim ve teyzem 10 gun regli oluyor ben annem ve kuzenim 7 gun cok sancili regli oluyoruz

keşke.yaşadığım yerde jinekologlar nerdeyse sıfır durumda.
canım çoksağol yorumun için ama yinede gidicem.

Eğer evliysen düşük yapıyor olma ihtimalinde var canım. Ben düşük yaparken 15gün falan adet olmuştum. Bi doktora görünmen en sağlıklısı

hmm yani yine ilaç içmek lazım.bakalım artık.
teşekkür ederim.

litotomi masası onun adı da, kızların ona çıkması yasak filan değil, nerden çıktı o?

benim bildiğim normal adet süresi 6 gün.hatta internette araştırma yaptığımda 7 günü aşarsa adet süresi anormal deniliyor ama yinede ne kadar doğru bilemiyorum.

Ben bi kere tam 19 gün olmuştum. Ama gecikmişti. Bu geçen ay sekteledi yine doktora gittim ama normal bişey olmaz dedi. Daha sonra düzene giriyo. En azindan bende girdi ama bi doktora görün derim. :)

Dinimizde 3-10 gün arasi normal sayiliyor zaten.

çok geçmiş olsun annenize.
şimdi korktum ben söylediklerinizden.mutlaka gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…