- 16 Şubat 2018
- 9
- 19
- 8
- Konu Sahibi Minnos_hatun
-
Önce kendin için ne istiyorsun, beklentin nedir hayattan bunu netleştir.
Neden boşanma kararı aldınız?Mutlu olmak istiyorum dediğim gibi bi yandanda onunla ilgili anılar aklıma geldikçe istemsizce bi boşluk ve özlem duyuyorum. Ailem onunla ilgili konuşmamı bile yasakladı evde. Artık tek çarem başkalarından farklı fikir ve görüşler almak. Onlara hiç bişey yokmuş gibi davransamda içten içe kendimi yiyip bitiriyorum :/
Neden boşanma kararı aldınız?
2 yıldır neden boşanmanız olmuyor?
Ayrıca boşanmadan biriyle olmak ne kadar etik? Bi de yoğurdu üflemek lazım böyle durumda.
Peki neden hakim sizi boşamıyor?Etik olmadığının farkındayım ama 2 yıl oldu bende bi şekilde hayatıma devam etmek istiyorum. Sonuçta Bu mahkeme 5 yıl sürse ben o süre zarfı boyunca sırf süreç uzuyor diye hayatıma devam edemeyecekmiyimboşanma sebebimizede gelince aramızda sevgi dışında bi çok şey bitmişti. Ailevi problemler,senin ailen benim ailem muhabbetleri. Yersiz kıskançlıklar
Artık katlanılmaz hale gelmişti. Arkadaşlarıma aileme gelmeme gitmeme çok karışıp surat asmaları, beni çevremden soyutlamaya çalışması, evimin her detayına bi erkek olarak çok karışıyo olması ve annesinden habersiz tek birşey bile yapmıyor olması beni artık çileden çıkarmaya başlamıştı. Çok seviyorduk birbirimizi her kavgada tartışmada binlerce sözler verdik ama her zaman sözünü yiyen taraf oldu ve benimde inancımı yitirdi bu evliliğe dair. Olmuyordu yani çok denedik sevgimiz için bile olsa çok denedik. Belkide birbirimize karşı tahammülsüzleşmiştik artık bilmiyordum. Ama birbirimizle geçen o ilk zamanlarımızı çok özlüyorum zaman zaman(
Peki neden hakim sizi boşamıyor?
Benim de 1,5 yıl oldu dava açılalı.. Seni çok iyi anlıyorum.
Sana öncelikle vereceğim tavsiye hayatında ki kişiyi gerçekten sevmiyorsan( ki sevmiyor gibisin) hayatından çıkartman..
Onun hayatında olması eskiyi özletiyor olabilir. Çünkü yeni birinin varlığını biz kadınlar hemen kabullenemiyoruz. Ve o adamla her ne yaparsan aklına eskisi gelir, ister istemez. Süreç bitene kadar hayatına kimseyi alma, naçizane tavsiyem..
Eski eşinle ilgili de her şeyi silmen eğer silmediysen. Geri dönüşü yoksa bunu yapmak zorundasın.
Doğru söylüyorsun aslındaher ne kadar kabullenmek istemesemde özlüyorum elimde değil.. işin kötüsü belkide daha çabuk unutmak için ona dair herşeyi silip yakıp yırttığım ve elimde hiç bişey kalmadığı için bu özlem zaman zaman daha çok artıyor gibi ona dair hiç birşeyi görememek çok üzüyor şu sıra beni. Bi umut olsun isterdim belki aynı şekilde sonuçlanacağını bilsemde bunu isterdim.. Bu dönem insanın içini o kadar çok acıtıyor ki. En yakının olan insanın en yabancısı olmak en çok koyan bu sanırım :/ ayrıca o da hayatına birisini almış bunu duydukça etraftan dahada çıldırıyorum. Evet benimde hayatımda var birisi ama o bunu benim kadar takmıyor biliyorum.. Senin neden 1.5 yıldır bitmiyor canım senindemi çekişmeli davan. Yoksa sende benim gibi tamamen kopmaktan korkanlardanmısın:/
Şu 15 temmuz olaylarından sanırım.. 4 ağustos 2016 da açıldı. Dilekçeler çok sürdü. İlk duruşma 8 ay sonraya verildi. Evet çekişmeli bizimde, iki tarafta boşanmak istiyor ama yinede süreç uzun.
Ben bitip gitmesini istiyorum canım, ondan tamamen kopmak istiyorum. Onunla ilgili silip attığım şeyler bazen beni de üzüyor ama sonra onun sevgilisiyle fotoğraflarını görünce iyi ki yapmışım diyorum. Adamın umru değilse 7 aydır hayatında bi sevgilisi varsa bunu yapmak zorundayım. Ve ben hayatıma birini de alamıyorum tamamen bitmeden. Olmaz çünkü biliyorum kendimi, eskiden tamamen kopmadan yapamam.
Bizim dördüncü duruşma 10 gün sonra.. Sizin kaçıncı duruşma olucak?
Bende gördüm onun hayatındaki kişiyi ve o da benimkini gördü sonuç olarak ikimizinde hayatlarında ayrı ayrı insanlar var ilişkilerimiz var. Mahkemede de sunuldu zaten çünkü 2 yıl geçti sonuçta sadakat yükümlülüğünüde her hakim göz önünde bulundurmuyor zaten. Başlarda çok içim acımadı değil sonraları kendimi daha iyi hissettim ama yinede zaman zaman çok aklıma gelince hırslanıyorum. Sonrada ne hali varsa görsün diyorum banane. İnsanoğlu işte merak herşeyi yaptırıyor bazen sağdan soldan gizlice haber alıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum yinede etrafımdakilere:/
Bizimde 5. Duruşma oldu sanırım bidahakine tamamen biticek. Şu nafaka olayları mal mülk ayrımı yapıldıktan sonra. Bende satış temsilcisi olarak çalışıyorum bi firmada. Çok şükür kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum onun parasına ihtiyacım olduğu için değil ama ilk zamanlar hırsımdan yazmış bulundum bir kere ve aylık 250 lira nafaka alıyorum. Kendi eşyalarımı ve hakkım olanları aldıktan sonra onları bile istemiyorum açıkçası. Allaha şükür ailem hep yanımda. Onu düşününce bile kendimi aileme ihanet etmiş gibi hissediyorum. Ama bu da geçicek biliyorum. Çünkü bizler gerçekten bizi anlayacak insanlarla karşılaşıcaz en azından tecrübelerimiz buna yardımcı olacak inşallah buna inanıyorum ve benim durumumda olan herkes için bunu diliyorum ve istiyorum...
Hadi yaa 5. Duruşma ve daha bitmedi mi.. moralim bozuldu biraz çünkü ben bitmesini istiyorum fazlasıyla..
Onun sevgilisi olduğunu ben sundum mahkemeye sadakat yükümlülüğü her mahkemede farklı göz önünde bulundurulduğu için merak ediyorum ne diyecek hakim..
Sizin hikayeyi bilmiyorum ama bende aşırı aşırı nefret var karşı tarafa.. Hem evlilik süresince yaptıkları, hem boşanma aşamasında yaptıkları çizgiyi çok aştığı için ben ona asla acımıcam, elimden geleni ardıma koymicam. Ona muhtaç olduğum için değil bunu hakettiği için. Zaten sevgilisi bile benim çocukluk arkadaşım ben tanıştırmıştım..
Senin ki sana neler yaptı bilmiyorum ama hiç bi hakkından vazgeçme gerekirse git kedi köpeğe mama al her ay ama yinede vazgeçme. Sonuçta evlenirken ne hayallerle evleniyosun, nelerden vazgeçip fedakarlık yapıyosun. Ve kolay mı yeni birine güvenip kalbini açmak, bizim gibilere kolay değil bence yapamıyoruz. O yapabiliyosa kolayca yanına kalmamalı..
Evlilik bitmisse ve sonra nafaka mal bunlarin hicbiri onemli degil yuva dagildiktan sonra.cok Uzun sure evlilik surmemisse hemen bitirin bu sanatcilar ne guzel evliliklerini hemen anlasarak bosaniyorlar herkes kendi hayatina devam ediyor bosanma uzun surerse hem strese girersininiz hemde cok yipranirsiniz hayatiniza birini almak ta daha uzun surer.bir yeriniz kangiren ise kesip atmalisiniz yoksa vucudunuz tumu hasar gurer
Zaten bütün herşey dediğin gibi çizgiyi aşmalarıyla başlıyor. Hadi ya kendin nasıl buldunda sundun bi bağlantınız yoksa aranızsa. Ben kendim bulmamıştım sevgilisini uzaklaşmaya ve bitirmeye çalışıyordum zaten. Tam bayağı uzaklaştırıp soyutladığım bi dönem arkadaşlarım bulup çarşaf çarşaf gösterdiler bütün fotoğraflarını. Ve bu beni o kadar yıktı ki benden başkasını sevemez diyordum çünkü bana olduğu gibi aşık olamaz diyordum. Ama gördüm ki çok mutlu bana ihtiyacı kalmamış artık belliki herşeyi bitirmiş içinde. En azından benim tamamen yapamadığımı o yapmış. Belkide iyi yapmış, çünkü aksini bana daha çok iyilik yapmış oldu böylelikle. Yoksa daha çok haber almak isterdim saplantı olurdu yani biliyorum kendimi. Ondan sonrada ben hayatıma birini aldım zaten :/ aslında bana çok iyi geliyor. Bi dediğimi iki etmiyor çok ta değer veriyor ailevi sorunları falanda yok ama korkuyorum işte ne bileyimsen mesela bu 1 buçuk yıl içerisinde başını koyacak bi omuz dertleşecek bi insan aramadın mi yada almaya çalışmadınmı çünkü insanız sonuç itibari ile mesele sadece sevmek değil anladınmı yada sadece hayatında biri olsun diyede değil. İnsan arıyor bi yol arkadaşı, yada anlaşılmak iyi geliyor tamamen aşık olmasanda anlaşılmak ve hoşgörü insana o sevgiyi istemesende getiriyor zaten. Ha şuan hayatımdaki insanı sevmiyormuyum seviyorum.Ama aşk yok yani sadece sevgiden ibaret.. bu arada seninkide kötü bi durummuş canım ınşallah sende bi an önce kurtulursun şu mahkemelerle uğraşmaktan:/ benimde 1 buçuk ay sonra ınşallah tamamen bitecek. Bu arada yanlış anlama senin için söylemiyorum herkesin nacizane fikri tabi ama ben benim eski kocam hakkımda orda burda sadakasını yolluyorum işte her ay. Sanki bana ve bu paraya muhtaç gibi bide utanmadan bu parayı alıyor insanda biraz gurur olur gibi cümleler duyduğum ve kısmen de olsa mahkemelerde dilekçelerde yazılı olarak da beyan ettiği için. İstemiyor olmamın sebebide bu zaten. Ben sadece düğünde ailem ve kendi akrabalarim tarafından takılan değerli eşyalarımın ve bana ait olan takılarımın yerine getirilmesini istiyorum. Sonuç itibari ile bi evimiz falan vardı ama babasının desteği ile ve yarı kredi ile alınmıştı. Bende o dönem ki takılarımı istiyorum zaten evide nafakasıda kendinin olsun. Hakkım olan neyse alayım bitsin gitsin artık çok yoruldum çünkü... ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?