Bitmek bilmeyen gozyasi...

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Arkadaslarim yine benn..
Benim sikintimdan biktiniz ama benim sizin yorumlariniza cok ihtiyacim var..

Bilen bilir 3 ay once 5 sene mucadeleyle kavustugum tup bebekle ikizlerime hamileyken erken dogum yaparak bebeklerimi kaybettim..

Daha 3 ay oldu,k.validemlerle anlasamiyorum ayni binada oturuyoruz, gorumceminde 1 yasina giren bir oglu var dogum gununu bizim aptminin alt katindaki cafeyi tutmus kv dem torunu icin, bizide cagirmişlar tabiki,bebeklerimi kaybedeli 3 ay oldu ve ben hala kendimi topliyamadim birde bebek dogum gununu kutluycak kadar mutlu degilim bebeklerim gozumun onunden gitmiyor kaldiramiyorum baskada cocugum yok zaten ,kv demide k.pederide hic sevmiyorum onlarda beni sevmiyorlar sadece esimin ailesi diye saygim var o kadar,gitmesem olurmu ? Esimde diyorki ben ugrarim takisini takarim cikar giderim sende annene git diyor, ne olur akil verin,hepinize tesekkurler..

Eşin demiş zaten aynen öyle yap
Cağırdığında keşke daha cpk yeni torunlarını kaybettim ben kaldıramam böyle yerlere lütfen davet etmeyin size iyi eğlenceler de git annene

İstemiyorsan gitme tabiki canım. Allah sana da bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Gitmessem,akrabalar falan ayy kiskanmista gelmemis derlermi acaba?

Agzi olan konuşuyor. Ben babami kaybettim 7 yasimdayken o zamandan beri akrabalarimiz susmuyor. Kim ne derse desin umrunda olmasin bence. Herkesin aciyi atlatabilme yontemi farklidir. Bisey diyen olursada kendi ayibi bidaha muhattap olmazsin

Durumu görümceye izah edip sizin de moralinizi bozmak istemem ama ben de eğlenemem deyip gitmeyebilirsiniz.

Gitme sen. Eşinin dediği gibi yap.
Allah yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah, hem size hem de tüm anne olmak isteyenlere. O konuda lütfen umudunuzu kaybetmeyin. .

Canım seni anlıyorum bende ikizlerimi kaybetmistim ama allaha şükür hemen kucağım doldu. . Ins seninde acini unutturacak bi minigin olur umudunu kaybetme tatlım. Orayada gitme

Durumu görümceye izah edip sizin de moralinizi bozmak istemem ama ben de eğlenemem deyip gitmeyebilirsiniz.
Gorumcem beni aramaz zaten abisini ariyip cagirmis,benmi cok hassasim bilmiyorum ama Allah korusun kardesimin esi bebeklerini kaybetse hemde normal yolla olmuyo,ben asla gidipte kardesimin evinin altindaki cafeyi tutmazdim,k.validede demiyoki abin bebeklerini kaybetti kizim bu evde olmaz kend evinin yakininda biyer bul orada yapalim diye.bana giciklik olsun uzuleyim diye yapiyor bu canimi dahada yakiyor.

Eşiniz ne güzel çözüm bulmuş işte..
Gitmezseniz "kıskandı da gelmedi" diyecek akrabalar varsa zaten gitmeyin. Zira aklı başında olan her insan "acısı var" der, anlayış gösterir

Canım seni anlıyorum bende ikizlerimi kaybetmistim ama allaha şükür hemen kucağım doldu. . Ins seninde acini unutturacak bi minigin olur umudunu kaybetme tatlım. Orayada gitme
İnanki cok aci cekiyorum suan gozyaslarim sel olup akiyor durduramiyorum kendimi icim yaniyor aklimfan cikmiyo,bitmiyor bu aci hafiflemiyor.

Bence etmemeli, burnunun dibinde cafe tutmuş insan bu kadar vurdumduymaz olmaz.saygısızlık bence, bu insan 2 evladını kaybetmiş kendi evinde de değil bir de cafe tutmuş.hiçbirşey söyleme.

Bu arada tuttugu cafe kuzenin kafesi yabanci yer degil yani aile apartmani burasi cafede alt katta,oda orayi tutmus daha dogrusu k.valide tutmus.

esiniz arkanizda,durumunuz onu da uzuyor belli..esinizin dedigini yapin.
basiniz sagolsun Allah sabirlar versin.
insallah oyle guzel ve hayirli yavrularla kucaginiz dolar ki bi nebzede olsa kaybettiginiz evlatlarinizin acisi diner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…