Bitmek bilmeyen gozyasi...

İnanki cok aci cekiyorum suan gozyaslarim sel olup akiyor durduramiyorum kendimi icim yaniyor aklimfan cikmiyo,bitmiyor bu aci hafiflemiyor.

Öyle düşünme bitecek geçecek güçlü olman lazım. Sen agladikca geri gelmeyecekler. Evet çok zor bende yaşadım ama hersey allahtan kendimi birakmadim. Bunun da ustesinden gelirim dedim dualarima dua kattim. Kimseden beni anlamasini beklemedim sadece Rabbime sigindim. Çok şükür ki dualarim kabul oldu bırakma kendini lütfen

Sizinde tup bebekmiydi neden erken dogdular biraz anlatirmisin duymaya ihtiyacim var.

Sizinde tup bebekmiydi neden erken dogdular biraz anlatirmisin duymaya ihtiyacim var.

Ben karnimdayken kaybettim benim sağlık problemlerim vardı o yüzden canım. Yok doğal yolla tüp bebek degillerdi. Kurtajla aldılar. Zor bi süreçti ama aklımdan tabiki cikmadilar. Ama oglumla tekrar anneligi yasadim şükürler olsun. Kendini yipratma lütfen

Allah yardımcın olsun zor süreç insallah biran önce bebeğini kucagına alırsın üzme kendini stress yapma dua et Rabbim isteyince olmayacagı sey yok :)

Ben 6.ayima girmistik ikiside kocamandi normal dogum yaptim kollarim bombos ciktim hastaneden bunada sukur ne diyelim rabbim verdi rabbim aldi

İnsan çok hassas oluyor. Anlamaları lazım. Daha önceki konundan hatırladım. Esini dinle. Uygun bi dillede iyi olmadığını topluluga giremediğihi anlat görmcene.

Gitmessem,akrabalar falan ayy kiskanmista gelmemis derlermi acaba?
gecmıs olsun canım rabbım tez zamanda saglıkl bebekler varsın ssna. Gıtmek Oeunda degilsn canım kimse de birsey diyemez. Zaten senı anlamaları lazım kendini hazır hıssetmiyorsun cunku ayıplamazlar. Kıskanclıktsn filsn degil sen hazır degilsin bunu da anlamsk zorundalsr.

İnsan çok hassas oluyor. Anlamaları lazım. Daha önceki konundan hatırladım. Esini dinle. Uygun bi dillede iyi olmadığını topluluga giremediğihi anlat görmcene.
Daha oncede akrabalari dogurdu yanina gittim takisini verdim 40 meblutune cagirdilar gitmedim gorumcemede o zmn dedim suan topluluga giricek kadar iyi degilim gidemiycem mevlute demistim anlamistir heralde.

Sagolun cnm insaAllah bir daha hamile kalip 9 ay 10 gun tasiyip saglikla kucagima alirim,uzun omurlu hayirli saglikli bir evlat diliyorum rabbimden..

Allah rahmet eylesin üzülmeyin ,tüp bebek değilde başka bir hikaye belki iyi gelir diye yazıyorum,teyzemin torunu ablam dediğim kişi bir kızı var ondan sonra erken doğumla ikizlerini kaybetti bir düşük yaptı toplam da 3 evladı vefat etti depresyona girdi hayattan zevk alamaz hale geldi bazen birşeyler anlatıyorsun başka şeyler anlıyordu ya da duymuyordu bebek hayalleri görüyordu evde bu derece hayat küstü gibi ...bir gün telefon açtı bana hamileyim diye çığlık attı ağladı bende çok garip oldum prematüre bir bebek oldu çocuk dokunamıyorsun küçük zayıf hep annem yıkamay gitti... şimdi 1 yaşını geçti sağlıklı demem o ki , herşeyin bir vakti var evet zor Allah cc sabırlar versin sizede eşinizede ama imkansız değilki Allah cc ol der olur siz kendiniz toparlamaya bakın bebeğiniz olduğunda sizinde sağlıklı olmanız lazım değilmi, isterseniz gidin istemezseniz gitmeyin şu halde karar sizin nasıl rahat hissedeceseniz acınıza saygı duyarlar ya da duymalılar dualarımdasınız

Eşinin dediğini yap. Sonra başını ağrıtacak olurlarsa eşim dedi dersin.

Yaziniz icin cok tesekkur ederim,amin insallah herseyden cok duaya ihtiyacim var..

Canım öncelikle geçmiş olsun, allah sabrini versin.. benimde 1 ay önce 9 haftalik bebeğimin kalbi durdu tam 4,5 yıl sonra tüp bebekle olmuştu acini ve umutsuzluk hissini anlıyorum. Bence gitme ve kimseye de bir açıklama yapma. İnsanlar baskalarinin açısına öyle uzak, merhametsiz oluyor ki gitsen de gitmesende konuşacak laf edecek birsey bulurlar.. içine kapanma mutlu olacağın bir hobi bul kendini iyi hissettiğin dostlarınla ol.. her teselli cumlesi iç yakıyor bazen çok patavatsizca seni teselli etmeye çalışıyorlar ki aglamak geliyor insanın içinden. .Bu yüzden akrabalar, komşular vs ben uzak duruyorum..

Aynen cnm evde tek basima kalmak hepsinden iyi geliyo,hic kimseye gitmek konusmak icimden gelmiyo..sanada cok gecmis olsun ins bir daha yasamazsin coook zor..

Şöyle düşün küçük yavruyu öper tebrik edersin öyle annene geçebilirsin. O masumun bir günahı yok. Eşinin yanında olursun

Allah sabır versın.. Elalem ne der dıye dusunmeyın.. Siz esinizin dediğini düşünün yeterli..

Oncesinde gorumcenle gorus cocugun dogum gununu telefonla kutla bence. Sonrada esinin dedigini yap. Milletin konusacagi varsa sen gitsende konusur gitmesende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…