• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen ödevler :(

buzprensesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
205
3
46
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar. biliyorum burası bunu sormak için pek uygun bir yer değil ama yine de sormak istedim. benim üretim yönetiimi dersimden ev ödevim var ve bir türlü yapamıyorum. açıkcası pek iyi anlamadığım bir ders ve bir haftadır 4 tane hocanın yanına gittim yardımcı olması için hiç kimse yardımcı olmuyor. dünyanın parasını döküyorum ve kimse şimdiye kadar yaptıgım ödevin dogru olup olmadığına bile bakmak istemedi. sınıftaki arkadaşlarımın ödev umrunda değil kime sorsam sallamıyo. öödev konusunda yardım eden internet siteleri var mıdır. yabancı bir siteye gönderdim ama cevap alamadım. moralim çok bozuk. böyle eğitime lanet olsun.

Siniftaki arkadaslatinin niye umrunda degil ki?onemli bir sey olsa umurlarinda olurdu.e onemsizse sende umurasama.

canım neden umursamayım kı ben bu okulu okumak için gece gündüz calısıp para biriktirdim. en iyi sekılde derslerden faydalanmak istiyorum. hem bişeyler öğrenirsem bu benim için cok yararlı olur.

konuyu söylersen belki yardımcı olabiliriz. yada fikrimizi söyleriz şekillendirirsin sende olur mu :)

Bir firma çalıştığı futbol takımı için forma siparişinde bulunuyor. İlgili firma formaları satıcıdan $ 38 dolara tek parçasını alıyor. Sipariş maliyeti 120 dolar ve taşıma maliyati ise yıllık ortalama envantör değerinin % 25 olarak hesaplanıyor. Firma, futbol takımı için yılda 1700 forma ihtiyacı belirlemiştir. Satıcı ilgili firmaya aşağıdaki iskonto tarifesini teklif etmiştir.
Sipariş Miktar İskonto oranı %
1 - 299 0
300 - 499 2
500 - 799 4
800 fazlası 5

(a) İskonta oranlarını göz önünde bulundurarak Optimal sipariş miktarını belirleyiniz. işletme okuyanlar soru cok basitse lütfen yapamadım diye beni kınamayın. bu konuyu gercekten hiç anlamadım :((

Hangi okulda okuyosun canım? üretim yönetimi alan bi arkadaşım var ama onun okulu özel değil seninki özel galiba. aynı okuldaysanız ona sorayım dedim.

Back
X