- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
O kadar ama o kadar haklısınız ki... İnsanlar geldiklerine geleceklerine pişman oluyorlar.Tedavi olacaksınız. Ben okb hastası arkadaşımın evine gitmiyorum artık. Gidemiyorum. Koltukta bacagimi toplasam hemen gözleri bende. Rahat edemiyorum.
Arkadaşıma gidememek vs artık koymuyor. Elleri berbat durumda. Sadece o elleri eziyetten kurtulsunda bizde misafir olmayalim o derece yani. Söz verdi en son bakalim ama başarabilir mi bilmiyorumO kadar ama o kadar haklısınız ki... İnsanlar geldiklerine geleceklerine pişman oluyorlar.
Ben kendimce şöyle bir tespit yaptım bunun altında ne yatıyor bilmiyorum ama beni rahatsız eden şey şu
'' İnsanlar sanki bana değer vermiyor ve eşyalarımı benim kadar özenli kullanmıyorlar ''
Çok saçma biliyorum ama öyle...
Bu çok güzel bir nokta yani bunu bulmanız. İlac kullanmanıza gerek yok. Bir psikologa gidin ve durumunuzu anlatın. (bende titizim sanırım bugun arkadaslarım AA artık masayı hemen toplamak istemiyorsun dediler. Aşmaya calısıyorum kendimce ama terapi sart)O kadar ama o kadar haklısınız ki... İnsanlar geldiklerine geleceklerine pişman oluyorlar.
Ben kendimce şöyle bir tespit yaptım bunun altında ne yatıyor bilmiyorum ama beni rahatsız eden şey şu
'' İnsanlar sanki bana değer vermiyor ve eşyalarımı benim kadar özenli kullanmıyorlar ''
Neden ilaç kullanmak istemiyorsun. Bu şekilde yaşamak dahamı iyi. Ben senelerdir antidepresan kullanıyorum hiçde şikayetçi değilim. Şimdi daha az takıyorum herşeyi. İlaçlara karşı bu kadar önyargılı olmayın bence.
Kilo aldırır mı
Dünya malı altı üstü kendini boş yere hasta ediyorsun bence. Benim evime gelenler kim olursa olsun rahattır. Ister bebek ister çocuk. Döksün saçsın umrum değil. Ben anın tadını cikaranlardanim. Çok titiz ve takıntılı kimselerin evine ikinciye asla gitmedim.O kadar ama o kadar haklısınız ki... İnsanlar geldiklerine geleceklerine pişman oluyorlar.
Allah bu durumda olan herkese acil şifalar versinArkadaşıma gidememek vs artık koymuyor. Elleri berbat durumda. Sadece o elleri eziyetten kurtulsunda bizde misafir olmayalim o derece yani. Söz verdi en son bakalim ama başarabilir mi bilmiyorum
Ben de fark ediyorum biliyor musun genelde bize gelmek yerine bizi kendilerine davet ediyorlar veya dışarıda buluşuyoruz...Dünya malı altı üstü kendini boş yere başta ediyorsun bence. Benim evime gelenler kim olursa olsun rahattır. Ister bebek ister çocuk. Döksün saçsın umdum değil. Ben anın tadını cikaranlardanim. Çok titiz ve takıntılı kimselerin evine ikinciye asla gitmedim.
Bende cok titiizim ama asla cocuklar ne yapiyor nereye ne doktu nereye ne yapti bakmam rahat ederler. Ve camasir suyu sagolsun heryeri mis yaparDünya malı altı üstü kendini boş yere başta ediyorsun bence. Benim evime gelenler kim olursa olsun rahattır. Ister bebek ister çocuk. Döksün saçsın umdum değil. Ben anın tadını cikaranlardanim. Çok titiz ve takıntılı kimselerin evine ikinciye asla gitmedim.
Umarım umarım ki aşacağım. Şu an o kadar kötüyüm ki... Çok pişmanım misafirlerimle aramda geçenler içinBu çok güzel bir nokta yani bunu bulmanız. İlac kullanmanıza gerek yok. Bir psikologa gidin ve durumunuzu anlatın. (bende titizim sanırım bugun arkadaslarım AA artık masayı hemen toplamak istemiyorsun dediler. Aşmaya calısıyorum kendimce ama terapi sart)
Yaaa elbette öyle... En fazla 3 5 gece kalıp gidiyorlar. Ondan sonra ev yine temizlenir toplanırBende cok titiizim ama asla cocuklar ne yapiyor nereye ne doktu nereye ne yapti bakmam rahat ederler. Ve camasir suyu sagolsun heryeri mis yapar
Ama işte ben ben... Ahhh bunu başarsamYaaa elbette öyle... En fazla 3 5 gece kalıp gidiyorlar. Ondan sonra ev yine temizlenir toplanır
Belki bu bir milat olur biraz olsun rahatlamaya baslarsınız. Bir de bir süre sonra bircok seye yetememeye baslıyor insan. İş, ev ikisi bir arada olmuyor mesela sürekli düzenli olmak da tam zamanlı bir iş gbi. Ben o yüzden biraz gevsetmiştim kendimi ama evde olunca takıntı geri geldi. Baska ilgi alanları edinin kendinizi yorun bence haliniz kalmasın devamlı temizlik yapmaya.Umarım umarım ki aşacağım. Şu an o kadar kötüyüm ki... Çok pişmanım misafirlerimle aramda geçenler için
Mantıklı aslında. Spor veya kurs olabilirBelki bu bir milat olur biraz olsun rahatlamaya baslarsınız. Bir de bir süre sonra bircok seye yetememeye baslıyor insan. İş, ev ikisi bir arada olmuyor mesela sürekli düzenli olmak da tam zamanlı bir iş gbi. Ben o yüzden biraz gevsetmiştim kendimi ama evde olunca takıntı geri geldi. Baska ilgi alanları edinin kendinizi yorun bence haliniz kalmasın devamlı temizlik yapmaya.
Tabiki bos bırakmayın kendinizi. Doktora gitmek kesin çözüm gbi geliyor bana da ama su ara pek vaktim yok benim. Siz mutsuz iseniz durumdan ilerlemeden müdahale edin.Mantıklı aslında. Spor veya kurs olabilir
Annem ve kizkardesim asiri titiz . Seni anliyorum da. Ama akıl sağlıklarını da kaybetmek üzereler. Hele kardeşim, kendi çocukları diken üstünde. Teyzem aşırı titizdi ve simdi yatalakBen de fark ediyorum biliyor musun genelde bize gelmek yerine bizi kendilerine davet ediyorlar veya dışarıda buluşuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?