• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek üzere olan evliliğim ,yıkılan hayallerim.....

Fevri hareket etme, bosanmak istemiyorsan istemiyorsundur. Oncelikle bir normallesin. Sonra dedigim gibi kendi ozguvenini sagla, sonra kocanla bir konusma yaparsin. Cocuklar icin bile surse aile icerisinde saygi ve sevginin tesis edilmesi gerektigi ile ilgili. Belki terapiste gidersiniz
Karşılıklı konuşmayan biri terapiste gider mi kı kuzum :KK12:

Para da yok maaş kartında -6000 olmuş kredi kartları almış başını gidiyor .allahım ben ne yapıtımda bu adam benim başıma musallat oldu .ben bu çocuklara ne diye bu adamı baba ettim.aklım neredeydi
Ek dersti kurstu ne varsa artı gelir hepsini alıp cok çalışın annenizle bence halledersiniz bunlar sadece bahane. Once kendi içinizde halledin karar verin dış seyler halledilir. İnsan istemedikten Sonra zaten bir sey olmaz. Anneannem dedemden ayrılmamış kaburgalarını sürekli kırıp işkence yaptığı halde. Bakınız pişmanlık, ağrıyan eklemler ve en önemlisi kalp ❤️ kendinize değer verin sizden ve çocuklarınızdan önemlisi yok

bu hayati kendine nasil yakistiryorsun?adam resmen dövmus ve imdat diye bagriyosun ama poljse de şikayetçi olmuyosun
üstelik bi meslegin var
esin ne is yapıyo

Evet söyledi .haklısınız bilinmeyenin verdiği korku o ne beni ne de bu çocukları hak ediyor. Sadece çocuklarım ve ailem adına üzülüyorum.akrabalar bayram eder artık ailemin yüzünü öne eğeceğim.kendim ettim kendim buldum ailemin sözünü dinleseydim bu evlilik zaten olmayacaktı. Utanıyorum dışarı çıkmaya insanların yüzüne bakmaya
Bu şekilde ezik ve mutsuzsunuz, güçlü bir kadın olarak boşanırsanız kimsenin yüzünü öne eğmezsiniz.

Kusura bakmayın ama hayatın nesinden korkuyorsunuz?

Evliliğiniz kötü gidiyor, hatta gitmiyor bile. Geçinememekten neden bu kadar korkuyorsunuz?

Saplantı haline getirmiş olabilir misiniz? Ben biraz kızdım size açıkcası.
Ögretmenim diyorsunuz ve bu garanti bir iş sonuç itibariyle kendinize de çocuğunuza da gayet tabii bakabilirsiniz.
Kendinizi insanlara aciz olarak tanıtmayın çok gereksiz. Üstelik arabanız da var.

Bu devirde arabası olan kaç kadın var acaba.

Bunca imkan varken hala boşansam geçinebilir miyim sorusunu sormak bence kesinlikle ayıp.

Boşanmak istemiyorsanız burada ki insanları dertleriniz ile üzmeyin bence.

Asıl soru şu olmalıydı, boşandığımda yeni bir hayata nasıl başlayabilirim?
Aldığım maaş ve giderler bu vs. vs.

Evet öğretmen eşim. Geçinme kaygısı değil benim ki. Elbette geçinirim.burda hiçkimsem yok yapayalnızım. Aileme haber verip üzmek istemiyorum.nerden başlayacağımı bilmiyorum.akşam bana diyor ki sen benden ve komşularda özür dileyeceksin.ya işin şu tarafı ilk ben ona vurdum ama benim vurmam onun kilerin yanında hiç. Şuna çok emin ben gitmem.

Arabamın anahtarını kendi arabasına gizlemiş bende sakladığım anahtarla arabasını açıp anahtarımı aldım .çıktığımı duyunca aşağı inmiş

Bu arada vertigo rahatsızlığım( baş dönmesi) var pozisyon değişikliğinde başım dönüyor. 2 haftadır yoğun dışarı pek çıkamıyorum allahım sen bana yardım et rabbim

Back
X