bitmeli artık..

Erkeklerin saçma sapan denemelerinden biride olabilir.
Siz sert ve kesin tavrınızı gösterin ve biraz zaman tanıyın gene aynı şekilde beklenti içerisindeyse
yol verin...

Bence buluşmayı iptal etme git ve zaman geçir eğer hala aynı konuyu açarsa o zaman kalkıp gidersin.

rahatsız oldugumu önceden belirttim şimdiye kadar düzelmiş olması gerekmezmiydi oturup onla cinsellik konuşmak istemiyorum birde farklı bi şehirde buluşacaktık yanlız gitmeyede cesaret edemiyorum.

tatlım aynı diyaloğu ben yaşadım. konuşmak istemediğimi belirttim. sert bi dille uyardım ama nafile. sonra zaman verdim hemen kesip atmamak için. ama baktım ki hiçbi değişme yok ayrıldım. ayrılırken de belirli bi sebep belirtmedim. rahat bırak istemiyorum artık dedim ve bitirdim. sebep belirttikçe daha fazla kurcalar olayı. hiçbişi söylemeden bıraktım. şu an kafam çok rahat. en doğrusunu yaptım çünkü. sende bunu yapmalısın..

Resmen sizi denemiş,istediği cevabı alamayınca da dönmüş
Çok tehlikeli bi erkek kesinlikle uzak durulması gerekir
Şimdiden böyleyse yarın öbür gün neler yapar

hımmm. enteresan. demekki şiddet eğilimi de mevcut :S üzüldüm. zaten anladığım kadarıyla siz kafanızda bitirmişsiniz bile bu ilişkiyi.
şiddet görmeyeceğinizin siz dahil kimse garantisini veremiyorsa hiç uzatmaya gerek yok.zaten mutlaka dışarda bir yerlerde sizi bekleyen, aynı gökyüzüne baktığınız bir ruh eşiniz var.
bir gün o mutluluğu yakalamanız dileklerimle :)

sizden ne istediği gayet açık ve net ışık yakmış bile o bitirmeniz için geçerli bi neden

arkadaşlara katılıyorum canım erkek arkadaşın denemiş seni zaten buluşacakmışsınız da tepkini ölçmek istemiş.
sen sanki istermişsin gibi davransaydın sonunda "eee buluştuğumuzda??" diye bişey gelebilirmiş. ama sen tepkini koyup olmaz demişsin. ayrılalım demişsin bundan dolayı kutluyorum seni. için kesinlikle çok rahat olsun bu konuda. doğru olanı yaptın.

bu insana sorsan bakire ister, eline erkek eli değmemiş ister ama kendisi ellemek için fırsat kollar. canım sen alınma sakın ama erkek arkadaşın öyle biri gibi görünüyo ve sana tavsiyem onunla buluşmaya hele de şehir sışına gitme. neler duyup görüyoruz Allah korusun başına bi iş gelmesin.

bende bunu anlamıyorum ya lafta onunda kız kardeşi var o gün öyle dedim zaten benim hakkında düşündügün kötü düşünceleri biri senin kardeşine yapsa hoşuna gider miydi diye ilişkilerde sevgi yanında mantıkta olmasından yanayım kendi görüşüm karekterim düşünce tarzım bu onun için vazgeçecek degilim ona bir şans vermek istemiyorum bu konuşma ilk degil ben istemedigim halde defalarca aynı konu onu memnun etcekmişim hiç kusura bakmasın irtibatı kesin olarak bitirecegim benim hayallerimi o kadar kolay kirletemez ..

evet bende aynısını yapıcam hala inanamıyorum ihtiyaölarımı karşılayamıyorsun dedi bu çok kötü birşey.

çok teşekür ederim evet bitirdim bu şekilde devam edemez..

bitirdin mi canm? tepkisi ne oldu peki?

emin ol en iyisini yaptın. böylelerine üzülmeye bile değmez

şaka demesi oldukça çocukça.
bunun ciddi olduğu ve siz tavrınızı koyunca şaka dediği apaçaık.
bence ayrılmalısın baksana sen kendine dokundurtmazsan başkasıyla olur diyecek kadar da saygısız biri.

ayrıldım canım az önce zaten umrumda degil saygısız evet bitti bitmesi gerkiyodu..

konudan okudugum kadarıyla bir yılı askın bır ılıskıden ve cıddı bır beraberlıkten bahsedıyorsunuz sanırım .nasıl bır ılıskınız var bılemem ama ,ılıskınız surecınce bu cocuk durust ve ıyı nıyetlı bır ınsan sa eger ,sırf bunu dedı dıye ılıskıyı kestırıp atmak da sacma bence .1 aylık 5 aylık ılıskı olsa boyle bırsey senden ıstemesı tabıkı de terbıyesızlık .ama dedıgınıze bakılırsa 1,5 yılı askın bır ılıskınız var ve boyutu cıddı .hangı erkek cınsellıge duskun degıldır kı acaba ? sevgılınızın sızden boyle bır talepde bulunması bence cok normal .kabul eder ve ya etmezsınız o sızın tercıhınız tabıkı de,ama sız haıyr dedıkten sonra ,o ustelemedıkten sonra ılıskıyı neden bıtırdınız ? bence bıraz abartmıssınız .

tek sorun o degilki daha bir çok sorunumuz vardı bizim benden hayır cevabını alıncada başkasıyla yaparım ihtiyaçlarımı karşılayamıyosun dedi eger evlenecegi kızsam teklif etmemeliydi bunu bana önceden çogu kere uyardım onu pişman degilim..

Benzer şeyleri yaşadım,seni çok iyi anlıyorum.En doğru kararı vermişsin.Sen en azından kendin bitirmişin.Ben hep düzelir diye bekledim,kendisi silip attı bir anda.Herşeyin hayırlısı,seni hakedecek biri çıkar umarım karşına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…