bu erkekler ,bu nesılı anne babamızın nesıllerı olarakmı goruyorlar acaba .bazen benım erkek arkadasım da der bana ,sana yuksek ses tonuyla konussam bıle sen arkanı donup gıdıyorsun .eskıden oylemıymıs yaa ,annelerımız babalarımızdan ne dayaklar yerlermıs ne sıddetler gorurlermısde ,yıne de o coluk cocuk hatrına yuvalarını yıkmaz evının kadını olurlarmıs .ıste ben onlara anne dıyorum ıste onlar gercekten elı opulecek kutsal varlıklar dıyor.tama gercekten annelerımız zamanın da cok cekmıs ,ama sımdıkı elverısler o zaman yoktu .sımdı su cagda bunu savunamayız bıle .benım dırek cevabım hazır tabı,o dayalara karsı hep sustukları ıcın zaten sımdı hastalıktan kurtulamıyorlar .
kesınlıkle cnm boyle bırsey dıyorsa sana sakın cekme tabıkı de .cocuk resmen doverım ben demıs .ayrıca senı kutluyorum ,yanı kararın da bu kadar net olman ve acı cekmemen gercekten bu senın guclu olabıldıgını gosterıyor .genel de kızlar ayrılık kararı kolay kolay alamaz .bırde ılıskı yıllara dusmusse sankı 3 cocuk annesı gıbı o ılıskıyı kurtarıcam dıye cekmedıklerı dert kalmaz .kı ben de dahılım buna .ama senın kararlıgından dolayı gercekten tebrık ederım .kararlarından emın olanları hep sevmısımdır