slm kızlar uzun zamandır kk takip ediyordum ve kaydolmaya karar verdim .. başlayım sorunumu anlatmaya.benim 1 seneyi biraz geçmiş gayet mutlu ve huzurlu sürdügüne inandıgım bir ilişkim vardı hatta ikimizde evlilik bile düşündük ilerde .ortak akrabamızın dügününde tanıştık onu çok seviyorum onunda öyle oldugunu düşünüyodum ama son zamanlarda yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor her konuşmamızın sonunu cinsellige getiriyor hemde aşırı şekilde bir sevgili nasıl kız arkadaşına sen benim isteklerimi karşılayamıyorsun kendine dokundurtmazsın başkasıyla yatmam gerek der inanamıyorum ..bazı şeylerin degerli olduguna ve zamnında yaşanmasının en güzeli oldugunu düşünüyorum..bu yüzden ayrılalım dedim ama 6 saat geçtikten sonra şaka yaptıgını benden başka kimseyle bunları yaşamayacagını sadece evlendigimiz zamn olacagını söyledi banada fazla abarttıgımı söyledi öncedende buluşma planı yapmıştık bi kaç gün sonra günü geliyor onla buluşmak hata olur gibime geliyor bu ilişki bitmeli diye düşünüyorum fikirleriniz benim için çok önemli..
hıı işte ilk sinyaller ...bence ıssız yalnız ortamlarda bulunmayın.garantiye alın yani.seviyorsa sabreder.hevesse eğer işi biter bıkar senden.net ol o konularda.seven bir erkek varlığını ister sevdiğinin.isteklerini karşılayamıyorsam git başkasını bul de .. yerine göre resti çek.
doğru karar vermişsiniz bitmeli artık..
nabza göre şerbet vermiş işine gelmeyince şaka yaptım demiş buda çok cocukca
sizin tavrınız karşısında 180 derece dönüş ama niyetini belli etmiş
bu yüzdende onla buluşmak istemiyorum ne yapacagı belli olmaz
Çok ağır laflar söylemiş gerçekten. Senin kararına saygı duymalı. Bazı şeyler iki tarafında istemesiyle olur. Başkalarına giderim ne demek. O zaman gitsin. Gerçekten seven başkasına dokunamaz. Bunu aklına bile getirmez. Zamanı gelince zaten herşey yaşanacak. Bu kadar acele etmenin bir anlamı yok. Canım ilişkini sen tabiki çok daha iyi bilirsin. Sevgilinin bu baskılara devam edeceğini düşünüyorsan ve istekleri sana tersse ayrılık kararı daha doğru olabilir. Zaman ver bence. Bakalım değişecek mi yoksa eski haline geri mi dönecek.
bu yüzdende onla buluşmak istemiyorum ne yapacagı belli olmaz
Biraz katı olabilir ama bence gerçek fikirlerini söyleyip, tepkinizi ölçmüş. İstediği cevabı alamayınca da şaka yapmıştım diyerek işin içinden sıyrılmış.
Kadınlar genelde evlendikten sonra eşlerinin değiştiğini söylerler ya ben buna asla inanmıyorum. Size nasıl bir eş olacağı konusunda sürekli ipuçları verir ama aşkın romantizmi yüzünden görmekte zorlanırsınız.
Sizin onun cinsel ihtiyaçlarına cevap vermediğiniz noktada, bunu başkalarıyla yapmanın hakkı olduğunu düşünen bir adam, yarın öbür gün evlendiğinizde de aynı şeyi düşünür mü? Bence düşünür.
Bunu kendisine sorsanız inkar eder %100. Evlilik başka der, o zaman eşim olacaksın der. Bunlar bahane bence. Bir imza insanın kişiliğini değiştirmez.
Çok mu katı oldu? :44:
yani bu durumda aklıma gelen fırsat kollayacağı oluyor
yine de sen bilirsin ona sevgine ve güvenine bağlı olarak bir karar vermen gerekiyor
ve 1 yıllık bir ilişki gerçekten uzun değil bence..
işte uzun olmadığı için(aslında uzunluğunda önemi yok) bu tür konuları sizinle konuşuyor olması beni daha çok şüpheye düşürdü..
onun yanında olduğunuzda "acabalar" hiç aklınızdan çıkmayacak :44: tabi haklı olarak
konuya yazdığınız yorumlardan yola çıkarak fikir yapınızdan anladığım kadarıyla ilerde almış olduğunuz bu ayrılık kararı için asla pişman olmayacağınızı düşünüyorum..
inşAllah hayırlısı olur :93:
şimdiki erkeklerin yeni hiti evlenmek.. o kadar ağıza düşmüşki kadınların evliliğe zaafı olduğunu bldiği için nasılsa evlenicez yapalım nasılsa evlenicez konuşalımvs..vs.. kanmayın bence inanmayın bi arkadaş yazmış aldatmayıda sizden karşılık görmeyince hakkı olarak gören biri. 1 sene çokta uzun bir zaman dğil. sizi gerçekten hakeden birileri hayatınıza girecektir.
Sen taviz verseydin o hiç şaka olmayacaktı!!senden bir şey görmeyince şaka oldu..ee şaşırmadık bu durumada!!
cinselliği düşünmeyen bir erkek gördünüz mü ki arkadaşlar.bu erkeklerin yaşına ve yaşam tarzına göre de değişiyor. genç yaştaki birçok erkekte böyle istekler olması onların açısından normal.bazıları bunu direkt açığa vurur. bazıları (ki bu daha kötüdür) içinde büyütür. istedikleri olmadığında da şekeri elinden alınmış çocuk gibi küsebilir,densiz konuşabilir,hatta ''sen beni sevmiyomusun'' diye duygu sömürüsü yapabilirler.
bu konuda çok sert bir tutum sergileyemeyeceğim. kişilik olarak iyi bir insansa tekrar düşünebilirsin.bunu en iyi siz bilirsiniz. sürekli tekrarlayan ve ilerleyen bir boyutta ise işte o zaman vakit kaybı olur birlikteliğiniz.
bahtınız açık olsun
sevgilerle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?