Ayy inanmıyorum caniii resmen dıkislerin patlayana kadar dövdü seni ve sen hala bosanayimmi diye soruyorsun ailende arkandan isinde var 9 yıl katlanman hatamerhaba ben 29 yaşında 2 çocuk annesi yim.Hayat bana her verdiğini acıyla elimden geri aldı.Eşim memur benimse bir işyerim var.eşimle tanıştıgımda daha önce bir evlilik yaptığını bu evlilikten bir çocuğu olduğunu söyledi.daha sonrasında iş ciddileşince henüz boşanmadığını ama en kısa zamanda bu evliliğin biteceğini söyledi ben o yaştaki bir çocuğun cahilliğiyle kabul ettim.ve ailemede kabul ettirdim fakat ailesinin beni kabullenmeyeceği hiç aklıma gelmemişti.sonrasında aynı evde yaşamaya başladık tam 8 yıl.. bu 8 yıl sürekli aşşagılanma dayak yazmaktan utandığım herşey başıma gelmişti.eşim ailesine inanılmaz düşkündür ve ilk tanıştığımız günden beri ne derlerse sus onlar büyük diyerek durumu kurtarmaya çalışsada durum hiç onun sandığı kadar idare edilebilecek yerde değildi ailesinin evimiz içindeki baskınlığı beni hergün sindirmelerine neden oldu.hep kötü bendim 4 yıl sonra kızım dünyaya geldi ama hala nikahımız yoktu kızımı kendi üstüme almak zorunda kaldım.(çünkü eşi mahkemede delil olarak gösterip daha fazla tazminat alır korkusu)kızımın dünyaya gelmesiyle değişeceğine inandığım herşey 20 günlük lohusayken ailesinin yanımıza gelmesiyle son buldu.dikişlerim patlayana kadar dövmesi eşimin beni annesi ve kızkardeşinin yatak odamdaki çekmeceler yatak dahil herşeyi karıştırıp beni dövmesi için eşimi nedenler aramak.. bunlar yazabildiklerim.. ellerim titriyor yazarken ben ne hale geldim....!sonra oğlum geldi dünyaya hiç istememiştim oysa ama mucizem olabileceği hiç aklıma gelmemişti..beni ve çocuklarımı hiç kimse istemedi hala istemiyorlar..kızım 9 aylıkken calışmaya başladım.kızım yanımda yerde betonda emekleyerek örümceğine sokaklarda binerek büyüdü yani ben çektim kızım çekti..oğlum 19 aylıkken boşanması gerçekleşti.sadece cocuklarım için evlendik çocuklarım babasının nüfusunda olsun die.fakat eşim hala bizi mutsuz bir aile olarak görmüyor.ama inanın benim için çok zor geçen 9 yılll.eski eşi birgün ben onunla değil annesiyle evlendim sana kızgın değilim fakat bunların bedelini ödeyeyecekler üzgünüm sende onun yanında olduğun için sende....!!! son 1,5 yıldırda alkol alıyor,nerdeyse hergece dövüyor bağırıyor sabah unutup seni seviyorum dior..sırf sorun çıkmaması için bende mutluluk oyunu oynuyorum.artık yaşamak dahi istemiyorum beni durduran tek şey oğlum beni hiç hatırlayamayacak hiç anne görmedi ki yanında kuzumm ..ya ölmeliyim yada artık bitmeli die düşünüp ailemin olurunu aldıktan sonra 2 gün önce avukatı arayıp tazminat ve nafaka istemediğimi sadece çocuklarımı istediğimi söyledim.bu benim için en önemli adım fakat korkuyorum hala aynı evdeyiz ve ben mutluluk oyunu oynuyorum.bu evden çıktığım an hayat yeniden başlayacak çocuklarım ve benim için ama korkuyorum..
lütfen bu tarz kırıcı konuşmalar yapmayalım onun nasıl bir psikolojiyle bu kadar şeyi tanımadığı bir çok insana yazdığını düşünelim hepimiz birbirimize destek için varız burada öyle değil miValla evli olan bir adamla yasamissiniz. Adam karisini sizinle aldatmis yani.
Ne desem bilemiyorum... Hata üstüne hata. Bi de 2 çocuk yapmissiniz...
Galiba siz yuva yıkan kadin olmussunuz. O kadinin ahini almışsıniz. Yuva yikanin yuvası olmazmis gerçekten. .
lütfen bu tarz kırıcı konuşmalar yapmayalım onun nasıl bir psikolojiyle bu kadar şeyi tanımadığı bir çok insana yazdığını düşünelim hepimiz birbirimize destek için varız burada öyle değil mi
evet sizde haklısınız fakat bundan sonra hayatını çocuklarıyla kurabilmesi için bence onun desteğe ihtiyacı var sizcede öyle değilmi insan oğluyuz hepimiz çevremizde onca insan varken neden buraya içimizşi dökelim kırıcı olmamakta fayda varv her zamanÖyle ama işin bir de gercekligi var dimi? Insanoglu sasar beşer derler. Hata yapabilir. Ama bazen yapilmamasi gereken hatalar da vardir.
Ah almak çok kötü bir şey.
evet sizde haklısınız fakat bundan sonra hayatını çocuklarıyla kurabilmesi için bence onun desteğe ihtiyacı var sizcede öyle değilmi insan oğluyuz hepimiz çevremizde onca insan varken neden buraya içimizşi dökelim kırıcı olmamakta fayda varv her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?