Bitmesi gerektiginin farkindayim ama hic bisey yapamiyorum ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
Kizlar , buraya daha once nisanlimla ilgili bir cok konu actim belki bilen vardir ama yinede ben anlatiyim 5 yildir birlikteyiz nisanlimin anne ve babasi yok bi isi ve meslegi yok nisanlanali 6 ay oldu ve hala bi ise girmedi arkadas ortami berbat ve onlardan asla vazgecmiyo ,cok dik kafali gece 1 de eve giriyo o saate kadar aramaz beni belki bi kere mesaj atar benim bazi rahatsizliklarim oldu ve ben hep tek basima hastaneye gittim , örnek veriyim en son 1 hafta önce gorustuk bügunde biz ailemle bi ciftlik evine gittik onu da davet ettim arkadaslarimla isim var dedi ailenle yada senin her gittiğin yere gitmek zorunda degilim dedi . Benim aileme karsi soguk .
Bi kac kez ayrilik yasadik ama bi sekilde birlestik ama benim ona eskisi gibi devgim kalmadi eskiden cocugum gibi severdim onsuz zaman gecmezdi ama artik pek konusmak icimden gelmiyo ayrilmak istiyorum hem pisman olmaktan hem onun aileme zarar vermesinden korkuyorum . aramizda biseyler gecti buda engelliyo beni bilmiyorum ne yapsam ?

Koca adamı cocugum gibi severdim demissin bi garip geldi.
Yani sen kendin diyorsun ipsiz sapsiz işi meslegi yok basi boş arkadaslariyla geziyor. Ayrica dusuncesiz biri yani kendine gel ve bitir daha ne bekliyorsun?

Koca adamı cocugum gibi severdim demissin bi garip geldi.
Yani sen kendin diyorsun ipsiz sapsiz işi meslegi yok basi boş arkadaslariyla geziyor. Ayrica dusuncesiz biri yani kendine gel ve bitir daha ne bekliyorsun?
nisanlanmadan once gayet giden bi iliskimiz vardi ama nisanlandiktan sonra hersey farkli oldu

İşi gücü olmayan adam ile evlenmeyi nasıl kabul ediyorsunuz, gerçekten anlayamıyorum. Evlenmeye karar verince gökten iş ve para mı yağıyor acaba??
Ayrıca eğer doğru hatırlıyorsam bu kişi sokakta saçınızı çekip size küfretmedi mi?
İş yok, para yok, sevgi yok, şiddet var, küfür var....
Parasızlıkla, şiddetle küfürle imtihan olmak istiyorsanız mutluluklar dilerim..

evet bunlarin farkindayim ama bi konus acmistim yasak oldugunu biliyorum ama soylemek zorundayim bi hocaya götürmüştü o zamandan sonra bu ilsikide herseyin farkindayim ama ayrilmak icin hic bisey yapmak istemiyorum onunlada ugrasmak istemiyorum ona karsi bi kizginlik hissedemiyorum . ayrica biz kucuk bi yerde yasiyoruz aramizda ileriye gitmeden biseyler yasandi bunlarda elimi kolumu bagliyo

Ne diyelim evlenince mutlu olcaksan ayrilma yani daha ne bekliyorsun bu adamdan

Bravo sana vallahi madem yaptin bir hata ayril biseyler yasadin diye boyle bir adamlami evleneceksin bence yaşinda kucuk senin saglikli dusunemiyorsun muhtemelen nişanlinin yaşida kucuk cnku cok cocukca evlensen de 6 ay surer bu evlilik ailen ne diyor bu ise gercekten merak ediyorum

sevgiliyken cok severlerdi annemgil ama artik istemiyolar onlarda

Canım. Aranızda ne geçtiyse geçti, zararın neresinden dönersen kardır. Kucağında çocuklarla kala kalacağına şimdiden evlenmesen, kendini, ve dünyaya getireceğin çocuklarını, büyük bir dertden kurtarmış olacaksın. İpini koparmış birisini adam edemesin. Bir erkek anasız babasız olabilir. Ama aile kurmak için can atar. Aile sıcaklığı yaşamak ister. İşsiz olur ama iş arar, çaba gösterir. Ailene, sana saygı duyar. Sorup, danışman bile hata! Hiç düşünmeden ayrıl. Ama öyleydi ama böyleydi diye vijdanın savunmaya geçmesin. Çok büyük bir hata yaparsın.

Isi gücü olmayan, ise girmek icin, sizin icin caba göstermeyen biriyle nasil evlenmeyi düsünüyorsunuz? Ailenize saygisi yok. Daha simdiden böyleyse ilerde neler olur neler.. Nisanlilik bir tanima sürecidir

Yahu hala soruyor musun ne yapsam diye. Bu adamla omur mu geçer. İlk olarak seni sevmiyor. Seven adam en azından bak en azindan diyorum hastaliginda yaninda olur. Çalismiyor emin ol calismayacakta. Bu tipleri bilirim. Omur boyu boyle yasarlar. Ailene zerre Saygi duymuyor. Hoş zaten sana da Saygi duymuyor. Sorumsuz, hadsiz serseri bir adam. Ben nisanlim demeye bile utanirdim. Boyle adamla Burak birşeyler yasadim diye evlenmeyi, beş cocugum olsa yine durmam. Azicik akilli ol.

Yazık etme kendine ,bizi dinlemez evlenirsen,başını taşlara vurursun,asil o zaman pişman olursun,-"azıcık birşey yaşadım ayrılamam" ne demek yaaa,sen ona mecbur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…