- 3 Temmuz 2017
- 67
- 37
- 8
- 34
- Konu Sahibi hanifemm30
-
3 yildir birlikteyiz babam gelmem demis annemde olumsuz konusuyorAçık acik konusun eger gelmiyorlarsa pasa gönülleri bilir. Sevgilinizden eminseniz yolunuzu cizin
Yoluna bak o halde. Yapacak bir şey yok maalesef. Anne babalık yapsalar imis doğru düzgün evvela3 yildir birlikteyiz babam gelmem demis annemde olumsuz konusuyor
Babama gore cok merhametli sevgilim banasi vefaat etms annesi cok iyi ilk esinden cok cekmis anneside sevglmdeYağmurdan kaçarken doluya tutulma. Özellikle parçalanmış ailelerin çocukları bir an önce olumsuz ortamdan kurtulmak için yanlış tercihler yapabiliyor. Sonrasında da ailesinin yaşadıklarını tekrarlamamak adına sorunlu evlilikleri sürdürüyor. İnce eleyip sık dokumalı ve kafanı karıştıracak tüm detayları netleştirmesen önce evlilik yoluna girmemelisin.
Sevgilim ustamdi onceden ben garsondum arkadaslari anlatti hergun kavga yetinememek paradan sikayetler is yerine gelip durmadan para istemeler falan varmis en son annesini getirmis kiz yanina anlasamadiklarina karar verip ayrilmislar kizini aylardir goremiyor kadin kizi bahane edip nafaka harici para istiyor halaBir de sevgilin eşinden niye ayrılmış, bunu çok iyi öğren. Ama cevabı veren sevgilin ya da annesi olmasın.
26 yasindayim suan cok emek verdim kaybetmek istemiyorum yuzup yuzup kuyruguna geldim guzel sevyeli bir iliskim var ama yanliz olmak cok yoruyor beni isteme merasimim dahi olmiycak ailemden biride olmycakYaşınız kaç?İyi düşünün yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin.Sizden 10 yaş büyük birde boşanmış. Sonradan pişman olmayın
Keske cok uzuluyorum yoruluyorum hic dusunmuyorlar beniYoluna bak o halde. Yapacak bir şey yok maalesef. Anne babalık yapsalar imis doğru düzgün evvela
Esiyle sorunlari varmis o sorumlulugumu alamazmis anne demek bile gelmiyor en mutlu gunumde yanlz brakicak beniAy canım benim annanen ne diyor peki?Tanıyıp güvendiysen seviyorsan niye olmasın.Ha annenle babanızda kendileri bilir.Insallah bundan sonra çok mutlu olursun
Annem kendi esiyle sorunlarini anltiyor cocugunun ihtiyaclarini keske gelirken sunu alsaydin diyo ben napiyim boyle dinlemiyo bile ben sorumluluk alamam diyor.Bence önce anneanden yardım al güzelce otur konuş, evlenmek istediğini belirt ,erkek arkadaşın da gelsin tanışsınlar.Daha sonra beraber babanın ve annenin yanına git onlarlada konuşun.İkna yolunu deneyin hala yok diyorlarsa tabi ki kendi yolunuzu çizin.Umarım mutlu olursunuz.
Tesekkr ederm su ara fikirlere cok ihtiyacim var birde annanemle knuscam bakalm insallah kabul ederAnnen ve babandan daha fazla bir şey bekleyip kendini hayal kırıklığına uğratma. Başka teyze, amca gibi fikirlerine saygı duyduğun bir büyüğün varsa öyle ilerle. O da yoksa mantığını devreye sok.
Kendileri kaybeder canım benim madem öyle sende kendi hayatına bakacaksın. Üzülme diyemiyorum üzülürsün tabii.Ama bak onlar kendi derdine düşmüş.Esiyle sorunlari varmis o sorumlulugumu alamazmis anne demek bile gelmiyor en mutlu gunumde yanlz brakicak beni
Bence ikisi de maddiyattan gözü korkmuş onlara biz sizden bir şey beklemiyoruz diyerek cümleye başlayın derimAnnem kendi esiyle sorunlarini anltiyor cocugunun ihtiyaclarini keske gelirken sunu alsaydin diyo ben napiyim boyle dinlemiyo bile ben sorumluluk alamam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?