Bitmeyecek sanirim bu gunler

bende hep bunu düşünüyordum çok aşık oldum yeri geldi babam yeri geldi arkadaşım yeri geldi sevgilim oldu her haliyle efendiliğini ellerinin üzerimde olduğunu yalnız olmadığımı hissettirdi ne diyeyim bilmiyorum ama herşey güzel olcak gibi geliyor bukadar mücadele boşuna olmamalı.

İnşallah hep öyle olur ama en ufak tereddütün varsa düzelir diye düşünme zira düzelmiyor daha beter oluyor

İnşallah hep öyle olur ama en ufak tereddütün varsa düzelir diye düşünme zira düzelmiyor daha beter oluyor
ben tek büyüdüm hep düzelir diyebilce bir durumum yokki hayatta öğrettiler bana bunu sadece ailemin olmaması kanadımı kırıyor herzamanki gibi

ben tek büyüdüm hep düzelir diyebilce bir durumum yokki hayatta öğrettiler bana bunu sadece ailemin olmaması kanadımı kırıyor herzamanki gibi
Hayır hayatındaki insanla ilgili tereddütünden bahsediyorum canım

karşıma alıp konuşmadımmı annem bana benm eşimle şu soruynum var şimdi olmaz tanışamam bile dedi babam desen sevgilime gelmem istemiyorum seni demiş hep bi karşıtlık annelik babalık yapmışlar gibi üzüyorlar beni

eski eşiyle bağları koparmış durumda dünya tatlısı bir kızı var tek derdi o evi ayrı annesine bakıyor bi restaurant var işletiyor bende gidiyorum arada sorumluluk sahşibi 2 yıldır birlikteyiz illaki bazı kavgalarımız oldu ama aştık alışma süreciydi onlar herşey geçti gitti.

öyle diyorlar hep her yaşayan bu hep kulağımda elin evladı ele tatlıdır derler bizde dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…