- Konu Sahibi Alyaninannesi
-
Yani bir hayvanla evlilik olmazmerhabalar,
2 yıllık evliyim.
Eşim herhangi bir konuda tartışmaya başladığımızda inanılmaz bağırıyor ve ben ağlarken buluyorum kendimi. Ona çok normal geliyor.
Çok defa uyardım. Yine bir tartışma esnasında bağırma ,beni çıldırtıyorsun vs gibi sözler sonunda bir saat geçince eskisi gibi olmamı bekliyor. Neşeli bir hale bürünüyor.
Bu artık rayından çıktı. Buna bir son vermesi için evi terkettim. Önce döndürmeye çalıştı sonra ben gidince, gidersen bir daha gelme eve dedi. Bende çıktım evden.
Benim ailemde annem ne derse desin babam bağırmazdı. Diğer aile üyelerimde öyle keza.
Böyle bir evlilik yürür mü? Bunu nasıl düzelteyim. Ne yaptığının farkında bile değil.
Görüşlerinizi bekliyorum.
‘Annem ne derse desin babam bağırmazdı’ da doğru değil.
Tabiki size sesini yükseltemez. Sürekli böyleyse çekilmez de zaten...
siz tartışma esnasında neler diyorsunuz onlar da önemli bana göre...
Ama zaten adam size gidersen git demiş. Pişman olur, çok yalvarırsa evlilik terapisti şartı falan koyun, öfkesinin fazla olduğunu başka birinden duymak iyi olabilir.
Kadın biraz daha konuşkandır herşeyi söyler.
EvetBeni de çok rahatsız eder yüksek ses!Volume yükseldikçe konuşulanın hiç bir önemi kalmıyor.Şu an evi terk mi ettiniz?
Bence bu ruhsal sikinti kotu niyetlw yapmiyor ama malesef ki oluyor. Benim bi yakinimda sinirlenince bagiriyor kufur ediyor sonra eskisi gibi olmasini bekliyor karaidaki kisiden. Mazareti herkes tartisabilir vs.merhabalar,
2 yıllık evliyim.
Eşim herhangi bir konuda tartışmaya başladığımızda inanılmaz bağırıyor ve ben ağlarken buluyorum kendimi. Ona çok normal geliyor.
Çok defa uyardım. Yine bir tartışma esnasında bağırma ,beni çıldırtıyorsun vs gibi sözler sonunda bir saat geçince eskisi gibi olmamı bekliyor. Neşeli bir hale bürünüyor.
Bu artık rayından çıktı. Buna bir son vermesi için evi terkettim. Önce döndürmeye çalıştı sonra ben gidince, gidersen bir daha gelme eve dedi. Bende çıktım evden.
Benim ailemde annem ne derse desin babam bağırmazdı. Diğer aile üyelerimde öyle keza.
Böyle bir evlilik yürür mü? Bunu nasıl düzelteyim. Ne yaptığının farkında bile değil.
Canım belki bipolar bozukluğu olmuş olabilir anı duygu değişim yasamasimerhabalar,
2 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?