• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen borçlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umutlueda

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
40
8
286
Edirne
Merhaba hanımlar,
Eşim askeri personel çokça maddi sorunlarımız var eşime maddi harcamalarina kısıtlama getirebilir miyim? Habersiz krediler cekiyor icralik oluyor yıllardır böyle :( şimdi de emeklilik ikramiyesinin belli bir bölümünü emekli olmadan cekmek istiyor buna mani olabilirmiyim? Aramizda böyle bi sorun yaşayan varmi , varsa nasıl çözüm buldunuz?

Habersiz nasil olucakki bankada telefonla bile baskasiyla islem yapmiyorlar ☹️

Üzüldüm. Ama düzeleceğini sanmıyorum. 😔

Bir yaptiriminiz olmaz.Ancak ikna edin ama o safhalar gecmis galiba

Merhaba hanımlar,
Eşim askeri personel çokça maddi sorunlarımız var eşime maddi harcamalarina kısıtlama getirebilir miyim? Habersiz krediler cekiyor icralik oluyor yıllardır böyle :KK43: şimdi de emeklilik ikramiyesinin belli bir bölümünü emekli olmadan cekmek istiyor buna mani olabilirmiyim? Aramizda böyle bi sorun yaşayan varmi , varsa nasıl çözüm buldunuz?
Emekli olmadan nasıl çekebilirki o parayı...

Bunun asker olmasıyla alakası yok uzak yerde çalışıyorsa doğuda vs vs yine engelleyemezsiniz
Bazen harcamak da bağımlılık oluyor bence asıl soru şu bu paralar nereye gidiyor?
Kumar mı yoksa pahalı zevkler mi ya da başka birisine harcamak mı?
Kripto parayla mı oynuyor diyeceğim de bilemedim

Bunun asker olmasıyla alakası yok uzak yerde çalışıyorsa doğuda vs vs yine engelleyemezsiniz
Bazen harcamak da bağımlılık oluyor bence asıl soru şu bu paralar nereye gidiyor?
Kumar mı yoksa pahalı zevkler mi ya da başka birisine harcamak mı?
Kripto parayla mı oynuyor diyeceğim de bilemedim
Evet farklı sehirlerdeyiz malesef sans oyunları oynuyor :(

Esinize kısıtlama getirebilmeniz icin mahkeme yoluyla aklı melaikelerinin normal olmadığinı kanitlamaniz lazım. Normal bir insana eside olsa kısıtlama getiremezsiniz.

Onunla konusup ikna etmekten baska careniz yok. maas onun maası ikramiye onun ikramiyesi hukuken karısmaya hakkınız yok.

Kötü alışkanlıkları olduğunu kanıtlarsan mahkeme kararıyla kısıtlama getirilebilir.

Anca kendinize yaparsınız ne yaparsanız dolandırıcılık yalan böyle bısey ıste yaşayanlar vardı bu mıllet neden böyle anlamıyorum sureklı bı hesap pesınde

Esinize kısıtlama getirebilmeniz icin mahkeme yoluyla aklı melaikelerinin normal olmadığinı kanitlamaniz lazım. Normal bir insana eside olsa kısıtlama getiremezsiniz.

Onunla konusup ikna etmekten baska careniz yok. maas onun maası ikramiye onun ikramiyesi hukuken karısmaya hakkınız yok.
Peki hukuken eş olarak hiçmi hakkim yok kendi bildiğini mi yapacak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X