Bitmeyen borçlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşündüm hatta söyledim kendisine sözler verdi son dedi bir şans daha istedi, suan bazı özel nedenlerle 1 yıl daha bosanamam sonrasında Zaten bosanma kaçinilmaz bu durumda:KK43:
Yok söz vermek falan işe yaramaz bu durumda.
Çünkü bu tür insanlar bağımlı zaten. Kendiniz diyorsunuz kaçınılmaz diye. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bağımlı olduğunu kabul etmiyor defalarca konustum yardim alalim dedim istemiyor
Bağımlılar zaten bağımlı olduğunu kabul etmez ki? Bunu kabul etmiyor diyerek kestirip atarsanız sorun çözülmez.Kendiniz gidip eşinizin adına önce bi psikologla görüşüp fikir alabilirsiniz bu konu hakkında.

Siz çalışıyor musunuz
Hep mi böyle idi
Birikiminiz var mı
Onu da harcamasin boyle.

Türk Medeni kanunu 406. Maddeye göre kısıtlatabilirsiniz.
Her şeyden önce Allah eşinize akıl fikir ve doğru düşünme nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda düzelir

Söylediği gibi oyaktan parasını cekebilir ve bu geleceğimizin felaketi olur. Çünkü o cektiği parayıda kumarda kaybedecek ve zaten şu anda parasını banka kredi borçlar vs ile zor döndürüyordur emin olun. Eşimden biliyorum oda aynısıydı. Ailesinden cok korkuyordu duyurma sakın diye ama zamanında duyurmak zorunda kaldım artık dayanamıyorum. İşler daha kötü oldu beni sucladılar destek olmadılar aramızda bozuldu. Eşinizin ailesine bağlı onun değişmesi. Bizimkilerin ailesi doğru davranmadı bir iki kızdılae tavır aldılar o kadar ve eşimde vazgecmedi devam etti ortada kötü olan ben oldum hiçbir kazanç olmadı aileye duyurunca. Ama akli selim ailesi varsa hemen söylemelisiniz. Sizi dinlemiyor dinlemeyecekte çünkü hep kaybettiklerini yerine getirmek için devam edecek ettikçede kaybedecek. Sözünü dinleyeceği birisini araya sokun konusun. Uzaktaysanız kontrol edemezsiniz yanınızda olmalı ki tüm kartlarına hesabına el koymanız lazım Baska yolu yok güzellikle olacak bişey değil inanın 10 sene savastım ben. Ve eğer carkını döndüremezse asırı borclanmadan dolayı askeriye uyarı verir borcunu hemen ödeyeceksin diye. Ki belkide vermişlerdir bile. Ödeyemezse meslekten ihrac edilir bu ciddi bir durumdur. Bir üst rütbesi kimse onuda arayabilir durumunuzu izah edebilir eşinizin sizi dinlendiğini söyleyebilirsiniz onlar gerekeni yapar. Ve ısrarla sizin aradığınızı söylememeliler ki size düşman olmasın. Askeriyenin sıkıstırmasını sağlayabilirsiniz. Cok zor bir süreç ve bırakması imkansıza yakın. Ağlayıp sızlamakla olmaz

Söylediği gibi oyaktan parasını cekebilir ve bu geleceğimizin felaketi olur. Çünkü o cektiği parayıda kumarda kaybedecek ve zaten şu anda parasını banka kredi borçlar vs ile zor döndürüyordur emin olun. Eşimden biliyorum oda aynısıydı. Ailesinden cok korkuyordu duyurma sakın diye ama zamanında duyurmak zorunda kaldım artık dayanamıyorum. İşler daha kötü oldu beni sucladılar destek olmadılar aramızda bozuldu. Eşinizin ailesine bağlı onun değişmesi. Bizimkilerin ailesi doğru davranmadı bir iki kızdılae tavır aldılar o kadar ve eşimde vazgecmedi devam etti ortada kötü olan ben oldum hiçbir kazanç olmadı aileye duyurunca. Ama akli selim ailesi varsa hemen söylemelisiniz. Sizi dinlemiyor dinlemeyecekte çünkü hep kaybettiklerini yerine getirmek için devam edecek ettikçede kaybedecek. Sözünü dinleyeceği birisini araya sokun konusun. Uzaktaysanız kontrol edemezsiniz yanınızda olmalı ki tüm kartlarına hesabına el koymanız lazım Baska yolu yok güzellikle olacak bişey değil inanın 10 sene savastım ben. Ve eğer carkını döndüremezse asırı borclanmadan dolayı askeriye uyarı verir borcunu hemen ödeyeceksin diye. Ki belkide vermişlerdir bile. Ödeyemezse meslekten ihrac edilir bu ciddi bir durumdur. Bir üst rütbesi kimse onuda arayabilir durumunuzu izah edebilir eşinizin sizi dinlendiğini söyleyebilirsiniz onlar gerekeni yapar. Ve ısrarla sizin aradığınızı söylememeliler ki size düşman olmasın. Askeriyenin sıkıstırmasını sağlayabilirsiniz. Cok zor bir süreç ve bırakması imkansıza yakın. Ağlayıp sızlamakla oolm

Dediklerinizin bazılarını yaptim komutani ile görüştüm sagolsun uyardi biraz düzelir gibi oldu sonra devam etti, işi ile ilgili evet bazı sıkıntılı durumları olmuştu yillar önce şuan tekrar bir uyarı varmi haberim yok farklı sehirlerdeyiz malesef. Ailesi biyere kadar biliyor ve yıllardır benim ailesi ile gorusmeme engel oluyor. Önceki borclari icin ailesi beni suçlamıştı . suan yine ailesine soylemekle korkutuyorum tek koz bu ama onlarda benim tarafimi tutarlarmi emin degilim.

Birde emeklilik ikramiyesini alamaz ama oyaktan 25 yılını doldurmussa kredi alabilir yüzde seksen civarında galiba

Türk Medeni kanunu 406. Maddeye göre kısıtlatabilirsiniz.
Her şeyden önce Allah eşinize akıl fikir ve doğru düşünme nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda düzelir
Amin inşallah
Söylediği gibi oyaktan parasını cekebilir ve bu geleceğimizin felaketi olur. Çünkü o cektiği parayıda kumarda kaybedecek ve zaten şu anda parasını banka kredi borçlar vs ile zor döndürüyordur emin olun. Eşimden biliyorum oda aynısıydı. Ailesinden cok korkuyordu duyurma sakın diye ama zamanında duyurmak zorunda kaldım artık dayanamıyorum. İşler daha kötü oldu beni sucladılar destek olmadılar aramızda bozuldu. Eşinizin ailesine bağlı onun değişmesi. Bizimkilerin ailesi doğru davranmadı bir iki kızdılae tavır aldılar o kadar ve eşimde vazgecmedi devam etti ortada kötü olan ben oldum hiçbir kazanç olmadı aileye duyurunca. Ama akli selim ailesi varsa hemen söylemelisiniz. Sizi dinlemiyor dinlemeyecekte çünkü hep kaybettiklerini yerine getirmek için devam edecek ettikçede kaybedecek. Sözünü dinleyeceği birisini araya sokun konusun. Uzaktaysanız kontrol edemezsiniz yanınızda olmalı ki tüm kartlarına hesabına el koymanız lazım Baska yolu yok güzellikle olacak bişey değil inanın 10 sene savastım ben. Ve eğer carkını döndüremezse asırı borclanmadan dolayı askeriye uyarı verir borcunu hemen ödeyeceksin diye. Ki belkide vermişlerdir bile. Ödeyemezse meslekten ihrac edilir bu ciddi bir durumdur. Bir üst rütbesi kimse onuda arayabilir durumunuzu izah edebilir eşinizin sizi dinlendiğini söyleyebilirsiniz onlar gerekeni yapar. Ve ısrarla sizin aradığınızı söylememeliler ki size düşman olmasın. Askeriyenin sıkıstırmasını sağlayabilirsiniz. Cok zor bir süreç ve bırakması imkansıza yakın. Ağlayıp sızlamakla olmaz
Peki suan ne durumdasıniz?

Dediklerinizin bazılarını yaptim komutani ile görüştüm sagolsun uyardi biraz düzelir gibi oldu sonra devam etti, işi ile ilgili evet bazı sıkıntılı durumları olmuştu yillar önce şuan tekrar bir uyarı varmi haberim yok farklı sehirlerdeyiz malesef. Ailesi biyere kadar biliyor ve yıllardır benim ailesi ile gorusmeme engel oluyor. Önceki borclari icin ailesi beni suçlamıştı . suan yine ailesine soylemekle korkutuyorum tek koz bu ama onlarda benim tarafimi tutarlarmi emin degilim.
Hemen hemen aynı seyler. Uzakta olduğu için işiniz zor yanyana olsanız resti çekip alırdınız kartları aile büyüklerini toplardınız. Bence cocuk yoksa boşanmaklanyehdşt edin hatta ulaşamasın size uzun bir süre. Yokluğunuza tercih edecekmi görün bakalım onada belki koyar Yokluğunuz düzelme yoluna gider. Ama aile büyükleri sizin aileniz onun ailesini toplayın herseyi anlatın ortak karar alın

Amin inşallah

Peki suan ne durumdasıniz?
Ara ara yine benden habersiz kredi cekip yaptı yapacağını. En son yakaladım hemen el koydum kalan parayı ve o son oldu dediğim de yakın bir süreç. Sürekli takibimde yani. Artık bidaah yapmaz diyorum yapabilir ama ben göz actırmıyorum ve maddi durumu düzelttik zamanla. Suan iyiyiz cok az borcumuz kaldı. Ama cok yorgunum bu durumdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X