Evet üzülen ben oldum hepAnca kendinize yaparsınız ne yaparsanız dolandırıcılık yalan böyle bısey ıste yaşayanlar vardı bu mıllet neden böyle anlamıyorum sureklı bı hesap pesınde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet üzülen ben oldum hepAnca kendinize yaparsınız ne yaparsanız dolandırıcılık yalan böyle bısey ıste yaşayanlar vardı bu mıllet neden böyle anlamıyorum sureklı bı hesap pesınde
Hemde %80 yani azda değilmiş.Oyak %80 borç verme diye bir uygulama
Evet malesef ciddi bir tutarHemde %80 yani azda değilmiş.
Meblaya vurunca iyi para aslında.Evet malesef ciddi bir tutar
Çocuklarımızın geleceği ....Meblaya vurunca iyi para aslında.
Peki hukuken eş olarak hiçmi hakkim yok kendi bildiğini mi yapacak![]()
Ailesinin haberi varmı peki bunlardan..Çocuklarımızın geleceği ....
Başlığın nedeni oyak emeklilik ile ilgili olduğu için o şekilde actim. Yani meslekten dolayi bilgileri olur belki diyerek. Yoksa durumun meslekle alakası yok ki siz niye bunu bukadar dillendirdiniz anlam veremedim?evet öyle. biraz esinizle kendinizi fazla ozdeşleştirmişsiniz. başlığınız bile asker eşleri. Siz çalişsaydınız ve maasınızı alir almaz harcasaydınız esiniz de hukuken bir sey yapamazdı o sizin maasıniz cünku.
konunun asker olmakla asker esi olmakla alakası yok. hangi meslegi yaparsa yapsin savurganlık parayı sans oyunlarına yatirmak bir kisilik bir bagımliliktir.
Esınizi ya boyle kabulleneceksiniz ya da sans oyunlarina bağımlıysa tedavi ettireceksiniz veya boşanacaksınız. başka yolu yok bunun.
Aslında parasını yönetememek, kumar bağımlılığı da kısıtlanma nedeni. Ama ben kumar bağımlılığının askerlik için de sorun oluşturacağını düşünüyorum. Çünkü aşırı borçlanma bile askeriye de sorun.Esinize kısıtlama getirebilmeniz icin mahkeme yoluyla aklı melaikelerinin normal olmadığinı kanitlamaniz lazım. Normal bir insana eside olsa kısıtlama getiremezsiniz.
Onunla konusup ikna etmekten baska careniz yok. maas onun maası ikramiye onun ikramiyesi hukuken karısmaya hakkınız yok.
Kızmayla ağlamayla olmaz ki ama. Sizi de zora sokuyor bu adam.Çok konuştum kizdim, ağladım ama nafile![]()
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Sanırım kendiniz halledemiyorsunuz. Galina sizin yerinizde olsam büyüleri işe koşarım. Anneler babalar dedeler kim varsa
Alsınlar karşılarına konuşsunlar.
Ikna yoluyla olmuyorsa cebren .
Aksi halde bağımlılık tedavisi gerekir. Ciddiyetle anlatsınlar. devam edersen seni hastaneye kaldıracagız
Mesleğin tehlikeye girecek diye gözünü korkutsunlar . Olmazsa boşanacaksınız desinler. Ve gercekten de tedavi edilmeli. Durmaz çünkü devam eder.
Çocugun nafakasini kumara batıran adam da mesleğini yapmasa da olue. Para haydan gelip huya gidiyor zaten kimseye faydasi yok.
Sizin yerinizde olsam babamı annemi de ikna ederim
Adam bu şekil devam ederse: boşanacağım işte annemle babam da burda. Onların da onayı var. Kendine çeki düzen ver" derim.
Laftan anlamayana, anlayacağı dilden konuşmak lazim
Aynen öyle manevi anlamda kötüyüm zatenKızmayla ağlamayla olmaz ki ama. Sizi de zora sokuyor bu adam.Düzelmez de bence.
Başlığın nedeni oyak emeklilik ile ilgili olduğu için o şekilde actim. Yani meslekten dolayi bilgileri olur belki diyerek. Yoksa durumun meslekle alakası yok ki siz niye bunu bukadar dillendirdiniz anlam veremedim?
Peki teşekkür ederimBen buradan goruneni söyledim. birde kisıtlama diyince hukuken akli dengesinde sorun olması lazım dedim yani bagimliligida psikolojik problemlerden kaynaklanmali ve siz ispatlamalisiniz.
Ha derseniz cocuklarim var onlarin rizkini karsılamiyor kumara yatiriyor bosanma davasi acar nafaka bağlatirsiniz hukuken ancak boyle olur.
Boşanmayı düşünmez misiniz ?Aynen öyle manevi anlamda kötüyüm zaten![]()
Düşündüm hatta söyledim kendisine sözler verdi son dedi bir şans daha istedi, suan bazı özel nedenlerle 1 yıl daha bosanamam sonrasında Zaten bosanma kaçinilmaz bu durumdaBoşanmayı düşünmez misiniz ?
Bağımlı olduğunu kabul etmiyor defalarca konustum yardim alalim dedim istemiyorOyak ta biriken para mı bu bahsettiğiniz??Bence bilemiyorum ama paradan ziyade bağımlılığı için birşeyler mi yapsanız?Parayı engelleseniz bile yine yapacağını yapar sorunun kökünü çözmeniz lazım
Aslında parasını yönetememek, kumar bağımlılığı da kısıtlanma nedeni. Ama ben kumar bağımlılığının askerlik için de sorun oluşturacağını düşünüyorum. Çünkü aşırı borçlanma bile askeriye de sorun.