Bitmeyen borçlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anca kendinize yaparsınız ne yaparsanız dolandırıcılık yalan böyle bısey ıste yaşayanlar vardı bu mıllet neden böyle anlamıyorum sureklı bı hesap pesınde
Evet üzülen ben oldum hep :( tek isteğim huzurlu bir hayat ne para ne maddiyat kimseye muhtaç olmayalim onurumuzla yaşayalim istiyorum.

Peki hukuken eş olarak hiçmi hakkim yok kendi bildiğini mi yapacak :KK43:

evet öyle. biraz esinizle kendinizi fazla ozdeşleştirmişsiniz. başlığınız bile asker eşleri. Siz çalişsaydınız ve maasınızı alir almaz harcasaydınız esiniz de hukuken bir sey yapamazdı o sizin maasıniz cünku.

konunun asker olmakla asker esi olmakla alakası yok. hangi meslegi yaparsa yapsin savurganlık parayı sans oyunlarına yatirmak bir kisilik bir bagımliliktir.

Esınizi ya boyle kabulleneceksiniz ya da sans oyunlarina bağımlıysa tedavi ettireceksiniz veya boşanacaksınız. başka yolu yok bunun.

Sanırım kendiniz halledemiyorsunuz. Galina sizin yerinizde olsam büyüleri işe koşarım. Anneler babalar dedeler kim varsa
Alsınlar karşılarına konuşsunlar.

Ikna yoluyla olmuyorsa cebren .

Aksi halde bağımlılık tedavisi gerekir. Ciddiyetle anlatsınlar. devam edersen seni hastaneye kaldıracagız
Mesleğin tehlikeye girecek diye gözünü korkutsunlar . Olmazsa boşanacaksınız desinler. Ve gercekten de tedavi edilmeli. Durmaz çünkü devam eder.

Çocugun nafakasini kumara batıran adam da mesleğini yapmasa da olue. Para haydan gelip huya gidiyor zaten kimseye faydasi yok.

Sizin yerinizde olsam babamı annemi de ikna ederim
Adam bu şekil devam ederse: boşanacağım işte annemle babam da burda. Onların da onayı var. Kendine çeki düzen ver" derim.

Laftan anlamayana, anlayacağı dilden konuşmak lazim

evet öyle. biraz esinizle kendinizi fazla ozdeşleştirmişsiniz. başlığınız bile asker eşleri. Siz çalişsaydınız ve maasınızı alir almaz harcasaydınız esiniz de hukuken bir sey yapamazdı o sizin maasıniz cünku.

konunun asker olmakla asker esi olmakla alakası yok. hangi meslegi yaparsa yapsin savurganlık parayı sans oyunlarına yatirmak bir kisilik bir bagımliliktir.

Esınizi ya boyle kabulleneceksiniz ya da sans oyunlarina bağımlıysa tedavi ettireceksiniz veya boşanacaksınız. başka yolu yok bunun.
Başlığın nedeni oyak emeklilik ile ilgili olduğu için o şekilde actim. Yani meslekten dolayi bilgileri olur belki diyerek. Yoksa durumun meslekle alakası yok ki siz niye bunu bukadar dillendirdiniz anlam veremedim?

Esinize kısıtlama getirebilmeniz icin mahkeme yoluyla aklı melaikelerinin normal olmadığinı kanitlamaniz lazım. Normal bir insana eside olsa kısıtlama getiremezsiniz.

Onunla konusup ikna etmekten baska careniz yok. maas onun maası ikramiye onun ikramiyesi hukuken karısmaya hakkınız yok.
Aslında parasını yönetememek, kumar bağımlılığı da kısıtlanma nedeni. Ama ben kumar bağımlılığının askerlik için de sorun oluşturacağını düşünüyorum. Çünkü aşırı borçlanma bile askeriye de sorun.

Sanırım kendiniz halledemiyorsunuz. Galina sizin yerinizde olsam büyüleri işe koşarım. Anneler babalar dedeler kim varsa
Alsınlar karşılarına konuşsunlar.

Ikna yoluyla olmuyorsa cebren .

Aksi halde bağımlılık tedavisi gerekir. Ciddiyetle anlatsınlar. devam edersen seni hastaneye kaldıracagız
Mesleğin tehlikeye girecek diye gözünü korkutsunlar . Olmazsa boşanacaksınız desinler. Ve gercekten de tedavi edilmeli. Durmaz çünkü devam eder.

Çocugun nafakasini kumara batıran adam da mesleğini yapmasa da olue. Para haydan gelip huya gidiyor zaten kimseye faydasi yok.

Sizin yerinizde olsam babamı annemi de ikna ederim
Adam bu şekil devam ederse: boşanacağım işte annemle babam da burda. Onların da onayı var. Kendine çeki düzen ver" derim.

Laftan anlamayana, anlayacağı dilden konuşmak lazim
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Başlığın nedeni oyak emeklilik ile ilgili olduğu için o şekilde actim. Yani meslekten dolayi bilgileri olur belki diyerek. Yoksa durumun meslekle alakası yok ki siz niye bunu bukadar dillendirdiniz anlam veremedim?

Ben buradan goruneni söyledim. birde kisıtlama diyince hukuken akli dengesinde sorun olması lazım dedim yani bagimliligida psikolojik problemlerden kaynaklanmali ve siz ispatlamalisiniz.

Ha derseniz cocuklarim var onlarin rizkini karsılamiyor kumara yatiriyor bosanma davasi acar nafaka bağlatirsiniz hukuken ancak boyle olur.

Ben buradan goruneni söyledim. birde kisıtlama diyince hukuken akli dengesinde sorun olması lazım dedim yani bagimliligida psikolojik problemlerden kaynaklanmali ve siz ispatlamalisiniz.

Ha derseniz cocuklarim var onlarin rizkini karsılamiyor kumara yatiriyor bosanma davasi acar nafaka bağlatirsiniz hukuken ancak boyle olur.
Peki teşekkür ederim

Oyak ta biriken para mı bu bahsettiğiniz??Bence bilemiyorum ama paradan ziyade bağımlılığı için birşeyler mi yapsanız?Parayı engelleseniz bile yine yapacağını yapar sorunun kökünü çözmeniz lazım

Aslında parasını yönetememek, kumar bağımlılığı da kısıtlanma nedeni. Ama ben kumar bağımlılığının askerlik için de sorun oluşturacağını düşünüyorum. Çünkü aşırı borçlanma bile askeriye de sorun.

Bu bağımliliğın altinda psikolojik bir sebep yatiyorsa evet. mesela bi polar hastalarinda genellikle bagimlilik gorulur ki o zaman esi psikiyatriye sevkedilir psikiyatriye normal davranip ben esimin cocugum rizgini kumara yatirmiyorum sadce zevk icin kucuk seyler oynuyorum diyebilir. Ha gercekten psikolojik bir sebebi varsa zaten askeriyede sorun olusturur ortada maas kalmaz.

o kadar kolay olsa nice yuksek maaslı insanlarin maasina annesi babasi esi kısitlama getirir. Adam calisir parasini ailesi harcar ki ne yuksek konumda olan insanlarda bile idda bagimliliği olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X