- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Zatn esimin parasini vermeyp bzi bu hale koyan maalesef babasi.Eşine de sana da çıkmaz. Eşinin anne babası emekliyse çekip size verebilir. Siz de onlara ödersiniz.
Duzenli maasi yok ise banka nasil kredi versin ki.Kizlar meraba.
Cok uzatmadan konuya gecicem esim calstgi parayi alamynca parca parca borclar gecikti ona 300 buna 200 derken yettiremiyoruz yani zorlanyoruz.
Esm meslegi yok suan insaatta calsiiyo gunluk hesabi ama aylk aliyo sigortasini baslatmamislar.
Bzde ihtyac kredisi cekmeyi dusundum en azindan gecikms borclari bir seferde oderiZ ve bankayada duzenli oderiz diye dusunyorm ama esime cikmazmis bende calismyorum. Acaba ev hanmlarna falan bseyler varmiki illaki uzerimze kaytli bi mal sosyal guvence yada gelir belgesimi olmali. Yardimci olurmusnz kizlar duzenr sokmaliyiz bebis gelmeden.
Simdiden sagolunn :*
İnşallah hayırlı kapılar açılır size.
Ama borç borçla kapanmaz.
Amin tesekkurler ama abartilcak bsey deil sadce ben konustgimz insanlar magdur olmasn die hemen tamamlamak istedm yoksa alamazsak zaten gec olucak ama oducez. Saolun yndeBebiş yapmadan düzene sokmanız lazımdı durumu şimdi mi geldi aklınız başınıza ya.
Neyse bebek rızkıyla gelirciler gelir birazdan sizi rahatlatmaya.Dilerim öyle gelir de sıkıntı cekmezsiniz ne diyim
Borcu bz esm calsmadgi zaman iceri girmstk suan gayet ii aliyor ama tek sorun zamaninda odeyemedik sahislarda magdur oldu. Bende tek bi yere oderiz diye dusundm sadceOzaman bu konuda uzar gider, borcu yapan babasıysa yani..
Amiin canim saolasin ama belki kendmize gore ayarlariz demistimİnşallah hayırlı kapılar açılır size.
Ama borç borçla kapanmaz.
Sıkma canını, kimse borç dan ölmemiş..Borcu bz esm calsmadgi zaman iceri girmstk suan gayet ii aliyor ama tek sorun zamaninda odeyemedik sahislarda magdur oldu. Bende tek bi yere oderiz diye dusundm sadce
Agir degil cok sukur ben calsirm ama esim izin vermiyor.Ağır bir hamilelik geçirmiyorsanız eğer bir kaç aylık da olsa part time falan siz çalışsanız en azından
kenara bebek için üç beş bir şey atarsınız.
Banka kredi vermez ikinize de maalesef
Bankaya bulaşmayın derim. Öyle böyle birşekilde birikir, biraz uzun sürer ödemeniz ama en azından banka pisliğine bulaşmamış olursunuz.Amiin canim saolasin ama belki kendmize gore ayarlariz demistim
Ole yada bole dogru diyosun olmeyiz ama fikir alirim dediydimSıkma canını, kimse borç dan ölmemiş..
Ödenir bi şekilde, bebek bereketiyle gelir
keşke bebekle buladar acele etmeseydiniz. ikinşzde calısıp borclarınızı ödeseydınızZatn esimin parasini vermeyp bzi bu hale koyan maalesef babasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?