- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Tesekkurler kizlar bu durumda herkes kredi falan dusunme diyo yani :) napalm zaten olmuyomus hayrlisi diyelmKardesim bankaya sakın bulaşma
esden dostan aldığın gene beklesede olur en azından yok definmi yoktur yanı
ama banka gelşr atletını bile alır.
nide 1e2alır bizim iki kredimiz var buay bi krediyi ödeyemedik inan evlendik 11yıldır borc borc hatta iki sene daha var yasarsam insallah borcsuzluk nedir anlıyıcam:)
Peki tesekkurler saolun ama buraaa size sordugum soruyla cevabinizi bagdastramadim tamamen cikismakla dolu bir mesaj. Ben simdi ne diyyimki keske soruma cevap verseydnz lakin sorum ne benm calismam icin bi soru nede esimin calstgi yada bahsettgnz herhangi bir konu deil. Sadece kredi bu yani.Bu konular hep ayni oluyor. Daha basligi okudugumda sizin calismayan, bebekli veya hamile bir kadin oldugunuzu tahmin etmistim. Ve bu tur konularin bir klasigi daha, sizin kocalar bir turlu calistirmaz kadinlarini. Ben cidden, yeminle anlamiyorum. Bebek dusunmeden once kari koca nicin belinizi dogrultmayi dusunmediniz? Valla ben size bir yerden ikramiye cikmadigi surece uzun bir sure maddi olarak duzelebileceginizi sanmiyorum. Bir de bebek gelince seyredin masrafi ve borcu. Felaket tellali gibi konusmak istemem ama 2+2=4. Esinizin meslegi yokl, duzgun maasi yok, bebe bereketiyle gelmiyor malesef. Ayaginizi yorganiniza gore uzatacaksiniz artik. Asgari olarak yasayacak ve yasatacaksiniz. Simdi size kocaniz da siz de duzenli maasli islere girin calisin duzelin desem o veya bu sebepten yapamayacaginizi biliyorum. Size verilecek baska oneri yok o yuzden.
Bu konular hep ayni oluyor. Daha basligi okudugumda sizin calismayan, bebekli veya hamile bir kadin oldugunuzu tahmin etmistim. Ve bu tur konularin bir klasigi daha, sizin kocalar bir turlu calistirmaz kadinlarini. Ben cidden, yeminle anlamiyorum. Bebek dusunmeden once kari koca nicin belinizi dogrultmayi dusunmediniz? Valla ben size bir yerden ikramiye cikmadigi surece uzun bir sure maddi olarak duzelebileceginizi sanmiyorum. Bir de bebek gelince seyredin masrafi ve borcu. Felaket tellali gibi konusmak istemem ama 2+2=4. Esinizin meslegi yokl, duzgun maasi yok, bebe bereketiyle gelmiyor malesef. Ayaginizi yorganiniza gore uzatacaksiniz artik. Asgari olarak yasayacak ve yasatacaksiniz. Simdi size kocaniz da siz de duzenli maasli islere girin calisin duzelin desem o veya bu sebepten yapamayacaginizi biliyorum. Size verilecek baska oneri yok o yuzden.
Kredi cevabini 40 kere yazmislar, anladiginizi sandigim icin bir kere de ben "kredi vermezler" demeye gerek duymadim acikcasi. Size bundan sonra ne yapabileceginizi yazdim. Evet, anlamadigim yeri de sorguladim. Burasi bir forum ortami takdir edersiniz ki. Cikis filan yok o mesajda.Peki tesekkurler saolun ama buraaa size sordugum soruyla cevabinizi bagdastramadim tamamen cikismakla dolu bir mesaj. Ben simdi ne diyyimki keske soruma cevap verseydnz lakin sorum ne benm calismam icin bi soru nede esimin calstgi yada bahsettgnz herhangi bir konu deil. Sadece kredi bu yani.
Tesekkurler.
Evet bende son mesajlarda belrtmistm zaten sanrm olmuuomus bende vazgectm diye keske sizde yazmak icin yazmsaydinz sonucda amacim sonuca ulasmis ama siz gorup yazmadan gecememis olmalisinz haklisnz forum ortami yazdiklarmi ciddiye alip cevap verdgnz icin tesekkurler.Kredi cevabini 40 kere yazmislar, anladiginizi sandigim icin bir kere de ben "kredi vermezler" demeye gerek duymadim acikcasi. Size bundan sonra ne yapabileceginizi yazdim. Evet, anlamadigim yeri de sorguladim. Burasi bir forum ortami takdir edersiniz ki. Cikis filan yok o mesajda.
Hanimefendi ben size ne diyorum? Yappabilecekleriniz hakkinda cevap yazdim. Yazmak icin yazmak olmuyor bu. Siz anlamamissiniz, anladiginiz da hosunuza gitmemis, sorun bu.Evet bende son mesajlarda belrtmistm zaten sanrm olmuuomus bende vazgectm diye keske sizde yazmak icin yazmsaydinz sonucda amacim sonuca ulasmis ama siz gorup yazmadan gecememis olmalisinz haklisnz forum ortami yazdiklarmi ciddiye alip cevap verdgnz icin tesekkurler.
Cunku calisirsam dengelerin degiscegni dusunuyo.Esiniz nicin calismaniza izin vermiyor?
Cunku calisirsam dengelerin degiscegni dusunuyo.
Aslnda bir ara tamam dedi ama burasi bir ilce bende burada kendi istedgm gbi bi yer bulamadm buldum o istmedi kiskanc ve cok ince fikirli cok istesem belki calisirdm sanrm bende pekde onemsemedm ama zaten esim yazn burada olmuyor o yuzden ise baslasam yazn mecbur cikicam cunku esim o yokken calismama izn vermez zaten bende evde yanlz kalamyorm
Cunku calisirsam dengelerin degiscegni dusunuyo.
Aslnda bir ara tamam dedi ama burasi bir ilce bende burada kendi istedgm gbi bi yer bulamadm buldum o istmedi kiskanc ve cok ince fikirli cok istesem belki calisirdm sanrm bende pekde onemsemedm ama zaten esim yazn burada olmuyor o yuzden ise baslasam yazn mecbur cikicam cunku esim o yokken calismama izn vermez zaten bende evde yanlz kalamyorm
Eşinizede sizede sigorta çıkmaz.ssk şart.Neden başlatmadılar ssk yı kaç aydır orada çalıyor eğer gireli çok oldu ise şimdiye başlatmaları gerekti.Kizlar meraba.
Cok uzatmadan konuya gecicem esim calstgi parayi alamynca parca parca borclar gecikti ona 300 buna 200 derken yettiremiyoruz yani zorlanyoruz.
Esm meslegi yok suan insaatta calsiiyo gunluk hesabi ama aylk aliyo sigortasini baslatmamislar.
Bzde ihtyac kredisi cekmeyi dusundum en azindan gecikms borclari bir seferde oderiZ ve bankayada duzenli oderiz diye dusunyorm ama esime cikmazmis bende calismyorum. Acaba ev hanmlarna falan bseyler varmiki illaki uzerimze kaytli bi mal sosyal guvence yada gelir belgesimi olmali. Yardimci olurmusnz kizlar duzenr sokmaliyiz bebis gelmeden.
Simdiden sagolunn :*
mutlaka işe gırmelısın eşinin duzenlı ısı yok cunku.Kizlar meraba.
Cok uzatmadan konuya gecicem esim calstgi parayi alamynca parca parca borclar gecikti ona 300 buna 200 derken yettiremiyoruz yani zorlanyoruz.
Esm meslegi yok suan insaatta calsiiyo gunluk hesabi ama aylk aliyo sigortasini baslatmamislar.
Bzde ihtyac kredisi cekmeyi dusundum en azindan gecikms borclari bir seferde oderiZ ve bankayada duzenli oderiz diye dusunyorm ama esime cikmazmis bende calismyorum. Acaba ev hanmlarna falan bseyler varmiki illaki uzerimze kaytli bi mal sosyal guvence yada gelir belgesimi olmali. Yardimci olurmusnz kizlar duzenr sokmaliyiz bebis gelmeden.
Canım o zaman daha cok boyle konu açarsın.sen de çalışsan çocugun daha rahat buyuse kotu mu.tabı guzel şartları olan sıgortalı ve çalışma saatlerı ıyı olan bır yer olsun.Cunku calisirsam dengelerin degiscegni dusunuyo.
Kizlar meraba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?