Bitmeyen borclar

Allah yardımcınız olsun. Senin ailen yardim edebilir mi peki? Borç ne kadar?

Benimkininde babasinda parasi var babasi kazik atmaz diye dusunuyor bu msjlari tek tek okutucam ona.gorsun bakalim insana en yakini zarar veriyormu vermiyormu?? Evde yapilan isler var ben evde is yapiyorum. Sende evde yapilan islerden yapabilirsin. Esinde iskura gidip dogru durust is bulsun. İnsaat isiyle olmaz

Canm vallahi sizin babaya bsey dyemem ama esiminki cok baska bir alem yani umurunda deil olmusler kalmslar adam kendi isine bakyo. Evden is veren yerleri bilmyrmki hic bi ilcede oturyorum

Canm vallahi sizin babaya bsey dyemem ama esiminki cok baska bir alem yani umurunda deil olmusler kalmslar adam kendi isine bakyo. Evden is veren yerleri bilmyrmki hic bi ilcede oturyorum
Bizimkininde annesi uvey ve gozlerinden bihter gibi ates fiskiriyor. Hic birisine guvenmiyorum ben. Ben buyuk sehirde merkezi yerde oturuyorum ilcede varmidir bilmiyorum

Borç babasının borcu mu? Ne borcu?
Hayr canm bizim.
Ama aslnda bu yaz odenecekti babasi saolsun hc bizi dusunmedi. Suandada gecikti hangisini versek bzmi gecinsek derken hemde mahcup olduk zamani gecti malum bende toplu olur bi yere olur demstm ama olmuyomus zatee

Canim tabiki bütçeye göre değişir ama 3 bin için bu kadar sıkıntıya sokma kendini de bebiside annesi. Esim suan kazanıyor dedin doğuma kadar parça parça da olsa ödeyin mesela bi kişiye 500 tl mi.Söyleyin bu ay 250 tl vereceğiz diye. Böyle böyle bitirmeye çalışırsinız.

Oyle olacak muhtemelen ama ben cok skinti yaptm. Soz verdik olmadi. Gerci biri esimn amcasi ve kp nasil biri biliyo ama adamda sonucda alirken su zamanda dedik nebileym bu evlilik gecim isi zor :)

Sakın banka işine kredi işine girmeyin aman diyeyim.. düzenli bir geliri olmayan için büyük dertler açabilir başınıza.. ailelerden yardım alamazmisiniz? yada sizde çalışsaniz ? Piyasalardà bozuk şu sıralar.. önümüzdeki günler çok kritik zaten..

Baksana zaten bizi dusunuuo bankalar bze vermiyomus canm saolasn cevap verdgn icin iyice uzklastm zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…