- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.658
- 698
Keşke gerçek olmasa.bende çok isterdim ama olmuyor olamıyor.Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
Sen gelde benim evi gör her gün bir kirli sepeti çamaşır…Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
Benim de hiç bitmez, hergün çalışır. Bir gün beyazlar, bir gün siyahlar bir gün renkliler şeklinde devam ediyor. Bunun dışında 2 günde bir tüm çarşaf ve yastık kılıflarını değişirim. Yıkamak ütülemek katlamak gerçekten çile ama yapmayınca olmuyor. Üçüncü gün aynı çarşafta yatsam uyuyamıyorum kirlenmişim gibi geliyor.Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
evet bu dogrudur. Ben doluyor da yıkanılıyor gibi söyleyenlere sasirdim yani. Ayrica hergün kiyafet degistiren gunde 3 diyorsunuz koku falan yapmaz imkansiz yani. Sizinki bir tür takıntı olmuş olabilir.Valla sayısız kıyafetim iç çamaşırım var. Sayısızda nevresim takımı. Ama haftada bir kez nevresim değiştiriyorum mesela ben, bekletmeden sabah makinaya giriyor. İki kişi neredeyse günde 2 takım iç çamaşırı giy çıkar oluyor. Evde giydiğim ayrı, dolarda giydiğim ayrı, uyurken giydiğim ayrı. Haftada 3 kez çamaşır yıkamak imkansıza yakın mesela benim için. Sepetin ağzına kadar dolmasına da gerek yok benim için, koku yapması siskin görünmesinden daha çok rahatsız olurum
2 çocukla hergün istinasız hergün makinam çalısıyor. Eşim işten cocuklar okuldan gelir baştan aşagı soyunur sepete atarlar, bi makine doldu bile.Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
Kurutma makinesi alın.Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
COcuk olunca normaldir ama evet2 çocukla hergün istinasız hergün makinam çalısıyor. Eşim işten cocuklar okuldan gelir baştan aşagı soyunur sepete atarlar, bi makine doldu bile.
Bana yorgan,yastık yıkamak zor gelmiyor alıştım galiba.Dünyanın en mantıklı hareketi derimtakması, çıkarması, yıkaması, kurutması, katlaması her şeyi bi dert. Ama yorgan yastık yıkamaktan daha kolay
Eşim istemiyorKurutma makinesi alın.
Neden bunun kararını eşimiz veriyor.Eşim istemiyor
yer açısından sıkıntı varsa ya da yenı makıne almak ıstemıyorsa, dıyelım makınenız eskıdı vs hem normal çamaşır makınesı hen kurutma programı olanlar var tavsiye ederım. Ondan alın. Benımkı oyle memnunum kandırırsanız en azından yer kaplamıyor vsEşim istemiyor
Şöyle ki yer yok maalesef çamasır makinesi mutfakta zaten banyoda yer yok balkonumda kapalı değil. Ayrıca bende pek tercih etmiyorum k makinesiniNeden bunun kararını eşimiz veriyor.
Sizin söz hakkınız yok mu?
Kurutma makinası resmen bir kadının olmazsa olmazı.
Makineler 2 senelikyer açısından sıkıntı varsa ya da yenı makıne almak ıstemıyorsa, dıyelım makınenız eskıdı vs hem normal çamaşır makınesı hen kurutma programı olanlar var tavsiye ederım. Ondan alın. Benımkı oyle memnunum kandırırsanız en azından yer kaplamıyor vs
Ben de öyleyim en az 2 günde bir çamaşır yıkarım genelde her gün yıkarım..Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Bizim burda yağmur yağdı hep herler hiç kurumadı. Bi de çok rüzgarlı benim evimin bölgesi. En çok rüzgar alan dışarı balkon hariç asıp kurutucak yerimde yok malesef. Kurutma makinesine atmaya da çekiniyorum. Aslında yorgan programı var ama işteBana yorgan,yastık yıkamak zor gelmiyor alıştım galiba.
Aşırı soğuk olmazsa kuruması çok zor değil.
Bizim buralarda bugün hava sıcacıktı mesela.
Valla hiç öyle tercih etmiyorum deme bence, kullanmadığın konforunu bilmediğin bir makina için.Şöyle ki yer yok maalesef çamasır makinesi mutfakta zaten banyoda yer yok balkonumda kapalı değil. Ayrıca bende pek tercih etmiyorum k makinesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?