Bitmeyen derdim

Açıktan ne okuyorsun bilmiyorum ama okulunu bitir. Kpss falan çalış gerekirse, atan ondan sonra biriyle evlen. Unutma evlilik bir zorunluluk olmazsa olmaz bir hak değil ama özgürlük doğuştan gelen bir hakkımız ve önceliğin özgürlüğünü kazanmak olsun bunun için çabala ahucum...
Ekonomik özgürlüğünü eline aldığında seçilen değil seçen tarafta olursun. Yaşım geçiyor evlenemem falan diye endişe etme yani...

Kacma fikri hic hos degil. Sartlarinizin olumsuzlugunu tahmin edebiliyorum ama bir baskasina siginarak hayatinizi guzellestirme yoluna girmeniz dogru gelmese de bu sartlarda kendiniz adina ilerleme kaydetmeniz cok olasi gorunmuyor gibi.

Babaniz cok zalim ve size yaptigi haksizligin izahini hicbir yerde veremez.

Kacma fikri hic hos degil. Sartlarinizin olumsuzlugunu tahmin edebiliyorum ama bir baskasina siginarak hayatinizi guzellestirme yoluna girmeniz dogru gelmese de bu sartlarda kendiniz adina ilerleme kaydetmeniz cok olasi gorunmuyor gibi.

Babaniz cok zalim ve size yaptigi haksizligin izahini hicbir yerde veremez.
Babama çok kızıyorum , çok sinirleniyorum o benim hayatımı mahvetti ve mahvediyor , beni kuzenimle evlendirmeyi düşünüyor sırf aile bağlarını kuvvetlendirmek için , bundan sonra da gelecek bütün taliplerime hayır diyecek buna eminim :(

Bu sinirli adam ya calısmana ızın vermez, ayagına hizmet beklerse habıre cok calısıyorum diyerek?
Bır tutsaklıgın bitip otekısı baslamıs olacak.
Çalışmama karşı değil , hizmet konusunda kendisi de bana yardım edebilecek biri , dediğim gibi tek kötü özelliği sinirli olması onun dışında 4 aydır tanıyorum anlayışlı , ve en önemlisi güvenilir biri

Sevgilim sınırlı demişsin, başka da kötü bir huyu yok yazmışsınız. Daha ne olsun

Sevgilini seviyorsan annene evlenmek istediğini söylesen... O da babana söylese. Ne der ne yapar?

Çalışmama karşı değil , hizmet konusunda kendisi de bana yardım edebilecek biri , dediğim gibi tek kötü özelliği sinirli olması onun dışında 4 aydır tanıyorum anlayışlı , ve en önemlisi güvenilir biri
Iste bunlar senin tahminlerin. Evlenmeden calısmana ızın verir mi emin olamazsın. Yardım mı eder ayagına hizmet mı bekler onu da bilemezsin

Back
X