Bitmeyen derdim

Dlkhyry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
28
6
1
29
Sevgili kk üyeleri bir derdim var ki neresinden başlasam bilmiyorum 1.5 ay önce burnumda sağlık problemleri olduğu için ve estetik olarak da hoş durmadığını düşündüğüm için bütün estetiği oldum ama çok pişmanım doktoru çok iyi araştırmadan ameliyat oldum ve sonuç hüsran ilk bir ay sistir düzelir dedim ama gün geçtikçe umudumu kaybediyorum çevremden de keske olmasaydin yorumlarını alıyorum bir burun bu kadar kötü olabilirdi hayata kustüm disari çıkamıyorum en kotusu de kendimden korkuyorum bu süreç bana çok şey öğretti meğer ben eski burnumla ne kadar mutluymusum ne kadar sıkıcı bir hayatim var diye düşünürdüm ama meğer ben çok mutluymusum sukretmeyi bilmiyormusum meğer o burun ne kadar da yüzüme yakisiyormis ne kadar da ben misim şimdi yemek yemeye bile halim yok bir ayda inanılmaz kilo verdim konuştuğum biri vardı okullar başlayınca bulusacaktik ne hayallerim vardı ama ayrıldım hayatim birden bire alt üst oldu herşeye rağmen yola devam etmek çok zor daha 21 yaşındayım önümde bir sinav var ama benim psikolojim bozuldu tedavi görmeye başladım

dert etmeyin oturması zaman alıyor velevki istediğiniz gibi olmadı başka bi doktor bulup yeniden ameliyat olabilirsiniz.

Burnunuz ne kadar kötü olursa olsun dışarı çıkmanıza engel değil ki. Öyle doğmuş da olabilirdiniz. Kendinize eziyet etmeyin. Bi sivilce bile çıksa yüzümüzda mutsuz oluyoruz bizler ama insan kendisiyle barışık olmalı.

Haklısınız ama bu ameliyat süreci beni çok yıprattı ikinci bir ameliyat için hem cesarete hem zamana hem de maddi açıdan toparlanmaya ihtiyacım var eski halimi çok özlüyorum eski beni çok özlüyorum ama yapacak birseyim yok

Hemen moralinizi bozmayin. Alisirsiniz zamanla. Sonuçta kaç senedir yüzünüze o haliyle asinaydiniz.

Anlattığınız kadar kötü olduğunu sanmıyorum.

Belli bir süre sonra 2. ameliyatı olabilirsiniz, çok zor bir süreçtir eminim . Şuan ki halinizden memnun değilseniz tekrar ameliyat olmanız gerekir.

Anlattığım kadar kötü malesef fotoğraftan daha kötü duruyor

Eklentiler

• PhotoGrid_1473094382434.webp
    PhotoGrid_1473094382434.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 101
Daha ıyı arastırıp bı doktora görun.
Bence her halıyle kendısıyle barısık olmalı ınsan.

Bu halinizle mutlu olmayı başaramazsanız durmadan estetik ameliyatı olursunuz psikolojik destek alın.

Bence hala şişlik var burnunuzda,zamanla daha iyi görüneceğine eminim.

Bende ameliyat olalı 1.5 ay oluyor saglık sorunu nedeniyle olmaya karar verdim olmuşkende hafif bir kemer vardı onu düzeltirdim.benimde yandan tam istediğim gibi ama önden sanki daha yüzüme tam oturmadı eskisinden daha büyük gibi bile geliyor.çevremde söylemediklerim zaten anlamıyorlar daha önceden büyük bir değişiklik olmadığı için:KK48:ilk başta annem,kardeşim begenmemişlerdi hatta kardeşim eski hali daha güzeldi bile dedi yani insanın o anlık canını sıkabiliyor bu tarz yorumlar ama kafana takmamaya çalış tam şeklini zaten alması en az 6 ay dedi bana doktor ondan kafama çok takmıyorum şuanda bir gün bakıyorum şişmiş bir gün bakıyorum normal geliyor:KK64:çok fazla kişiye söyleme boşver konuşup canını sıkarlar sonradan tanıştıkların zaten seni öyle tanıyacaklar senin kadar dikkatle incelemezler.

Onceden burnunu takan biri degildim sadece sağlık sorunlarım olduğu için estetik de yanına kar kalır amacıyla oldum takıntılı biri degildim

Normal bir ameliyatta zaten yan profilden iyi durmasi gerekir zamanla onden de oturur ama benim hiçbir yönden elle tutulur bir tarafı yok kendimi yaratık gibi hissediyorum korkuyorum ailemi de uzuyorum ama elimde değil

Ablamda ameliyat oldu nisan mayis gibi. Ilk ay her sabah kalktigimizda burnunu farkli goruyorduk. Bir gun bir tarafi sis bir gun diger tarafi. Her gun farkli. Senin daha cok yeni. Sisligin tamamen inmesi 6 ay diyorlar. Sabret biraz bu durumla kendi basina isin icinden cikamam dersen bir psikologla gorus derim canim. Sikma canini doktorlar bosuna mi ayol.

Normal bir ameliyatta zaten yan profilden iyi durmasi gerekir zamanla onden de oturur ama benim hiçbir yönden elle tutulur bir tarafı yok kendimi yaratık gibi hissediyorum korkuyorum ailemi de uzuyorum ama elimde değil
Canım önceki bir resmi koyma imkanın var mı?inan bende dogru düzgün araştırmadan oldum düşününce delilik diyorum:KK17:birde bende bandajlar falan alerji yaptı gözüme vurdu oda gözümde sanki sabun kaçmış gibi bir acı oluyordu sıkıntılı bir süreçti yani hiç burda okuduğum gibi degilmiş.dokudan dokuya ödem seviyesi farklı oluyor 1.5 ay üzülmek için çok erken.doktorun ne diyor bu duruma?sana yapacağı buruna yakın bir burun falan gösterdi mi?benimkine en son gittiğimde hala şişlik var dedi mesela.

Anlattığım kadar kötü malesef fotoğraftan daha kötü duruyor
Sadece ortasında bir cikinti var doktoruna görün lokal anesteziyle bile halledilebilir diye düşünüyorum bukadar moralini bozma doktorunla görüş ortasını hallederse gayet güzel olur

Back
X