Sevgili kk üyeleri bir derdim var ki neresinden başlasam bilmiyorum 1.5 ay önce burnumda sağlık problemleri olduğu için ve estetik olarak da hoş durmadığını düşündüğüm için bütün estetiği oldum ama çok pişmanım doktoru çok iyi araştırmadan ameliyat oldum ve sonuç hüsran ilk bir ay sistir düzelir dedim ama gün geçtikçe umudumu kaybediyorum çevremden de keske olmasaydin yorumlarını alıyorum bir burun bu kadar kötü olabilirdi hayata kustüm disari çıkamıyorum en kotusu de kendimden korkuyorum bu süreç bana çok şey öğretti meğer ben eski burnumla ne kadar mutluymusum ne kadar sıkıcı bir hayatim var diye düşünürdüm ama meğer ben çok mutluymusum sukretmeyi bilmiyormusum meğer o burun ne kadar da yüzüme yakisiyormis ne kadar da ben misim şimdi yemek yemeye bile halim yok bir ayda inanılmaz kilo verdim konuştuğum biri vardı okullar başlayınca bulusacaktik ne hayallerim vardı ama ayrıldım hayatim birden bire alt üst oldu herşeye rağmen yola devam etmek çok zor daha 21 yaşındayım önümde bir sinav var ama benim psikolojim bozuldu tedavi görmeye başladım