sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 698 12 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #21 LeylaKaya .!.: Sadece çok gazı var dedi 10 gün önce de gitmiştik yine aynı kolik olup olmadığını söylemedi canım Genişletmek için tıkla... Anliyorum. Cok sabir isteyen birsey bebek buyutmek. Umarim kisa surede duzelir
LeylaKaya .!.: Sadece çok gazı var dedi 10 gün önce de gitmiştik yine aynı kolik olup olmadığını söylemedi canım Genişletmek için tıkla... Anliyorum. Cok sabir isteyen birsey bebek buyutmek. Umarim kisa surede duzelir
LeylaKaya Hayaller dualara emanet... Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 2.444 1.405 133 35 12 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #22 sel .!.: Anliyorum. Cok sabir isteyen birsey bebek buyutmek. Umarim kisa surede duzelir Genişletmek için tıkla... İnşalah kesinlikle öyle .. çok teşekkür ederim ...
sel .!.: Anliyorum. Cok sabir isteyen birsey bebek buyutmek. Umarim kisa surede duzelir Genişletmek için tıkla... İnşalah kesinlikle öyle .. çok teşekkür ederim ...
Less-is-More Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 21 Nisan 2018 8.162 30.248 548 36 12 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #23 LeylaKaya .!.: Vallahş aynı bende deşiklerini hep denedim YoK bizde de işe yaramadı ahh canım benim inşallah allah büyüktür neler atlattık bunu da atlatırız inşallah .. bir gün sana burdan bitti yazacağım günler de gelir inşallah... Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım.
LeylaKaya .!.: Vallahş aynı bende deşiklerini hep denedim YoK bizde de işe yaramadı ahh canım benim inşallah allah büyüktür neler atlattık bunu da atlatırız inşallah .. bir gün sana burdan bitti yazacağım günler de gelir inşallah... Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım.