Bitmeyen diş sıkıntısı

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Şu 3 gündür. Çok zor günler geçiriyorum.ben adet olunca pert olurum.kızım ise ilk alt ön kesicileri çıkardıktan sonra üst ön kesiciler yerine alt kesici dişlerin yanındaki dişleri. Çıkarmaya uğraşıyor. Ve zorlanıyor.öncesinde benden emdiklerini ishal gibi çıkarıyor idi.cuma dr a gittik.dışkısı .idrarı konmadığı .Sürece endişelenme dedi.antibiyotik.agrıkesici.ateş düşürücü ayrı ayrı ilaçlar yazdı.agzı ateş .gibi gece nöbetteyiz resmen.mide bagırsagı hazımsız.surupları kusuyor.ben ayrı fenayım gaz sancısı adet sancısına karışıyor. Ağrı kesici içmek zorundayım.ve emziriyorum.antibiyotiği zaten kusuyor .diğerlerini de öyle ılık duş bi yere kadar. Diş etine jel sürüyorum oona da öğuruyor ne yapmalıyım.calışan bi anneyim annem bi hafta izin al diyor.

Çocuktan çocuğa değişiyor bence.Kızım üst ön kesici ve altta kesicinin yanındaki bi tanesini 2 günde çıkardı . Ateşi 38lerden inmedi.

İnşallah siz de sonuna yaklaşmışsınızdır.Zor,Allah kolaylık versin

Çocuktan çocuğa değişiyor bence.Kızım üst ön kesici ve altta kesicinin yanındaki bi tanesini 2 günde çıkardı . Ateşi 38lerden inmedi.

İnşallah siz de sonuna yaklaşmışsınızdır.Zor,Allah kolaylık versin
ay inşallah ne antibiyotik ne ateş şurubu tamamen etkiliyor şok icerisindeyim.çocuk şurup icip midesinin karıştığı ile kalıyor.:(

Benim oğlum da iki alt dişi birden çıkardı ama bizde ateş olmadı. Benim bildiğim diş çıkarılırken ateş olmaz. Vücudunda enfeksiyon varsa diş çıkarırken ateş olurmuş.

R
Benim oğlum da iki alt dişi birden çıkardı ama bizde ateş olmadı. Benim bildiğim diş çıkarılırken ateş olmaz. Vücudunda enfeksiyon varsa diş çıkarırken ateş olurmuş.
cuma günü doktor bi enfeksiyon bulamadi.ateşten açınca cocugun kollar bacaklar soguk mor oldu.kac defa ılık duş aldirdik.zaten anlamiyorum.basi gövdesi sicak kollar bacaklar buz gibi nasıl bi ateş anlamadim.alt on kesicilerin yanlari kırmızı ve şiş.

5 gun olacak persembe gecesinden beri disten degil mi desem hic hastalik belirtisi yolti oncesinde

R
cuma günü doktor bi enfeksiyon bulamadi.ateşten açınca cocugun kollar bacaklar soguk mor oldu.kac defa ılık duş aldirdik.zaten anlamiyorum.basi gövdesi sicak kollar bacaklar buz gibi nasıl bi ateş anlamadim.alt on kesicilerin yanlari kırmızı ve şiş.
38 derece çok da byük bir ateş değil. Diş benim oğlumu da çok zorluyor ama kendi kendine başetmesi lazım. Allahtan ateşi çıkmıyor. Acaba başka bir şey mi. Bilemedim ki.

38 derece çok da byük bir ateş değil. Diş benim oğlumu da çok zorluyor ama kendi kendine başetmesi lazım. Allahtan ateşi çıkmıyor. Acaba başka bir şey mi. Bilemedim ki.
yanaklarinda kilcal damarlari belirdi diş iltabi gibi geçiriyor hayatımda ilk böyle bisey görüyorum. Caljel verince boğazı da uyusuyor.antibiyotigi çay kaşığı kadar verdik.fazlası ni kusuyor.bende annemde uğraşıyor uz.bi yandan agri ve sancılarım icin buscpn pls içmek zorunda kalıyorum.biraz kizimi taşısam sırtım tutuluyor.benimde bağışıklığım düştü.iyki annem yanımda.evime bile gidemedim.annemdeyim.

yanaklarinda kilcal damarlari belirdi diş iltabi gibi geçiriyor hayatımda ilk böyle bisey görüyorum. Caljel verince boğazı da uyusuyor.antibiyotigi çay kaşığı kadar verdik.fazlası ni kusuyor.bende annemde uğraşıyor uz.bi yandan agri ve sancılarım icin buscpn pls içmek zorunda kalıyorum.biraz kizimi taşısam sırtım tutuluyor.benimde bağışıklığım düştü.iyki annem yanımda.evime bile gidemedim.annemdeyim.
Bence siz bi çocuk diş doktoruna gidin o zaman. Onlar anlar ancak. Geçmiş olsun.

Allah yardımcınız olsun sizin de yavrunuzun da.İlk çocuğum ama etraftan da böyle sancılı diş duymadım

Başka bir doktora daha gitseniz iyi olabilir bence

Allah yardımcınız olsun sizin de yavrunuzun da.İlk çocuğum ama etraftan da böyle sancılı diş duymadım

Başka bir doktora daha gitseniz iyi olabilir bence
özel dr a gitmek lazım. Cuma gittik daha su bi gün içinde bakıcam.terleyen çocuk da zor terler. Oldu.

Back
X