Bitmeyen Hastalık

Başka hastaneye ve önerilen bir doktora gidin.Daha bugün konuştuk bir arkadaşımızda zehirli guatr varmış habire kusuyordu yollarda evde her yerde.Sürekli aynı doktora gidiyormuş acile gitmiş yok.Sonunda boğazı şişince anlamışlar.Siz de başka bir doktora götürün.Allah acil şifalar versin.

Merhaba hanımlar, bilenler vardır içinizde benim 2,5 yaşında oğlum var pazartesi günü genizeti ve kulağa tüp takılma ameliyatı oldu, salı gününden sonra yüksek ateş ve kusma başladı, doktoru aradım verdiğim ilaçlara devam edin dedi düşmezse gelin. Perşembe günü ateş düşmeyince ve halsizliği hat safada olunca aşıp hastaneye götürdüm. Bir sürü testler ve muayene ettiler hiç bir şey bulamadılar. Artı olarak çocuk doktoruna da gösterdik hiç bir şey bulamadılar, antibiyotiği değiştirdiler sadece, ama gece ateşi yine 40 lara dayandı, ilaçla bir saatte anca düşüyor ateşi ve ben acaip yoruldum bu durumdan. Enfeksiyon yok hiç bir şeyi yok ama çocuğumun ateşi ilaç içmese yükseliyor 39-40 oluyor ve hiç gücü yok, süt gibi yatıyor sadece. Bağışıklığı düşmüştür diye bir vitamin başladılar ek olarak gelişimde gerilik var diye mama başladılar. İsyan etmiyorum ama artık oğlumun şu hasta halinden çıkmasını istiyorum neden sürekli hasta neden 😔
Ovid testi yaildi mi
Covid ve zaturrede inmeyen ateş olur

Çok geçmiş olsun. Salgın var . Acaba o sebeple olabilir mi? Kuzucukta küçükmüş ama karnı ağrısa söyler mi? Ben ve iki kızım geçen hafta çok hastaydık. Karın ağrısı ve ateş vardı . Bulantı oldu bende. Kızlarımda kusma oldu. Acaba hastanede filan kapmış olabilir mi? Acil şifalar diliyorum yavrunuza. En kısa zamanda atlatması dileğiyle.

Akika kurbanı nedir bilmiyorum. Ama şu durumda kurban kesecek gücüm yok. Hastanelere ziyadesiyle para döküyorum, borçla kesilen birşeyin de faydalı olacağını düşünmüyorum. Fakir olan durumu olmayanlar ne yapacak peki kurbanla iyileşiyorsa hastalık durumu olmayanlar hasta mı kalacak? Yine de teşekkür ederim
Yenidoğan çocuk için kesilen şükür kurbanı. Durumu olanların kesmesi sünnet olan bir kurban.

Amacım polemik yaratmak vs. değildi, konunuza uygun olduğunu düşünerek bilgimi paylaştım. Kendi inancınızdır saygı duyarım, çok geçmiş olsun tekrar.

Yenidoğan çocuk için kesilen şükür kurbanı. Durumu olanların kesmesi sünnet olan bir kurban.

Amacım polemik yaratmak vs. değildi, konunuza uygun olduğunu düşünerek bilgimi paylaştım. Kendi inancınızdır saygı duyarım, çok geçmiş olsun tekrar.
İnançlı insanım ama mantıklı şeylere inanıyorum. Bana pek mantılı gelmiyor bu tür şeyler durumum yerinde olsa kurban keserim elbette ama bekar bi anneyim çocuğumun hastane masraflarına zor yetişiyorum, kurban kesecek durumum yok eğer kurbanla iyileşecekse oğlum hiç iyileşmeyecek mi oluyor bu. Doğumdan önce bin tl bi yetimaneye adak adamıştım onu verdim bu sayılmıyor mu acaba 😔

Çok geçmiş olsun. Salgın var . Acaba o sebeple olabilir mi? Kuzucukta küçükmüş ama karnı ağrısa söyler mi? Ben ve iki kızım geçen hafta çok hastaydık. Karın ağrısı ve ateş vardı . Bulantı oldu bende. Kızlarımda kusma oldu. Acaba hastanede filan kapmış olabilir mi? Acil şifalar diliyorum yavrunuza. En kısa zamanda atlatması dileğiyle.
Karnı ağırdığını bu gün söyledi ve ardından ishale çevirdi ve rahatladı, antibiyotik den olabileceğini düşünüyorum bu karın ağrısı ve ishalin çünkü daha önce yoktu

Başka hastaneye ve önerilen bir doktora gidin.Daha bugün konuştuk bir arkadaşımızda zehirli guatr varmış habire kusuyordu yollarda evde her yerde.Sürekli aynı doktora gidiyormuş acile gitmiş yok.Sonunda boğazı şişince anlamışlar.Siz de başka bir doktora götürün.Allah acil şifalar versin.
Detaylı bi dr araştırmasına götüreceğim ama biraz beklemek istiyorum çok yoruldu oğlum şu antibiyotik bitene kadar bekliycem yoksa kurcaladıkça daha kötüye gidiyor biraz güç toplaması lazım 😔

Bu ilaçların hepsini alıyor dolapta antibiyotiği var bir de, zinco ve motilium ilacını kesicem bu ikisini içtikten sonra daha çok kusmaya başladı

Eklentiler

• F5438371-D663-4DFF-A8D0-85D33AB44DE0.webp
    F5438371-D663-4DFF-A8D0-85D33AB44DE0.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 36
Çok alakasız olacak ama apandisit olabilir mi? Allah şifasını versin yavrunuzun.

Çok alakasız olacak ama apandisit olabilir mi? Allah şifasını versin yavrunuzun.
Ya bu gün kardeşim bunu aklıma soktu acaba abla apandisit mi diye dr gittik ona da baktılar yok dediler ateşin belli bir sebebini bulamadık doktor da sebepsiz ateş dedi yani napalım bir hafta bekleyin dedi antibiyotiği bi bitirsin ondan sonra gelin görüşelim dedi yapcak bişey yok diyip yolladılar 😔

Enfeksiyon var ki antibiyotik veriyorlar. Ayrıca çocukların bağışıklık sistemi hastalandıkça, mikropla karşılaştıkça oturuyor. Tabi belki bağışıklık sistemi daha da düşüktür diğer çocuklara göre orasını bilemem ama doktorunuz en doğru olanı yapıyordur onu dinleyin..

Enfeksiyon var ki antibiyotik veriyorlar. Ayrıca çocukların bağışıklık sistemi hastalandıkça, mikropla karşılaştıkça oturuyor. Tabi belki bağışıklık sistemi daha da düşüktür diğer çocuklara göre orasını bilemem ama doktorunuz en doğru olanı yapıyordur onu dinleyin..
Enfeksiyon çok az var ama o da ameliyattan sonra olması gereken gibi bir şey dedi doktor antibiyotik de herhangi bir enfeksiyon durumunu önlemek için miş açıklamalar böyle

Back
X