Bitmeyen izin sıkıntıdan patlamak

mantiksiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
158
191
18
37
otel mutfağında pastanede calisiyorum isim hayatta en sevdiğim iki üç şeyden biri her gün Allaha şükrederim Allah'm sevdigjm isi nasip ettiğin için şükürler olsun diye ama mutfak mart ayında kapandı temmuza kadar acilmayacakmis ben evde sıkıntıdan patlıyorum mutfağa girsem arkamdan surekli bir şeyler yapıyor annwm kardeşim bir sey yapasım gelmiyor bunun dışında ne yapabilirim günleriniz nasil geçiyor hobi vs edinen var mi ben ne yapabilirim yemin ederim psikoloji kalmadı bende

ben home office devam ediyorum ama normalde hemen hemen her gün iş çıkışı birşeyler yapan bir kişi olarak, bende de inanılmaz sıkıntı oldu.

arkadaşlarla bol bol zoom toplantısı, herkes sofrasını hazırlıyor karşılıklı yiyip içip konuşuyoruz
okuyamadığım, içeriği yoğun ve ağır kitaplara zaman ayırdım
izlemek istediğim dizileri sırayla izliyorum
ev halkı ile bol bol muhabbet

Bu süreç elimizde olmadan herkes için sıkıcı geçti. İşlerimiz yarım kaldı planlarımız yarım kaldı belki değişti. Ama bizim ve toplum sağlığı için gerekliydi. Benim bu günlerim dizi izlemekle ve boş boş yatmakla geçti. Başta şunu yapayım bunu yapayım diye liste yapmıştım ama şuan yemek ve temizlik bile yoruyor beni neyseki normalleşme süreci başladı

Ben bunları hep yapıyorum kitap okumak ve dizi seyretmek bunlar sıktı iyice beni

Puzzle yapabilirsiniz. Çevrimiçi mesleki eğitimler oluyor onlara bakabilirsiniz. Kişisel gelişiminize ağırlık verebilirsiniz. Dizi veya film izleyebilirsiniz. Kitap okuyabilirsiniz.

Spor yapıyorum yabancı dil öğreniyorum calisiyorum metroda bile kitap okuyorum zaman boşa geçmesin diye bu büyük boşluk gercekten psikolojik rahatsızlıklarımi geri getirdi

Puzzle yapabilirsiniz. Çevrimiçi mesleki eğitimler oluyor onlara bakabilirsiniz. Kişisel gelişiminize ağırlık verebilirsiniz. Dizi veya film izleyebilirsiniz. Kitap okuyabilirsiniz.
Cevrimici mesleki eğitimler derken

Ben bunları hep yapıyorum kitap okumak ve dizi seyretmek bunlar sıktı iyice beni

o zaman online eğitimlere katılsanız.
mesela udemy'de çok uygun fiyatlı eğitimler oluyor. üye olup takip edebilirsiniz.
veya harvard'da, oxford'da ücretsiz online eğitimler olabiliyor, onlara da bakabilirsiniz.
benim ilgi alanlarımla ilgili daha fazla alabileceğim eğitim kalmadığı için şu an çarem kitap ve dizi.

kucuk bir bahce yaptik, domates biber patlican olayi icin, o baya vaktimizi aldi.

simdi de boya badana,
kapi ve pencerelerin bakimi,
evdeki ahsap mobilyalarin zimparalanip bakiminin yapilmasi gibi islere girisicez.

Hobi gibi ama hobi degil, daha cok tasarruf gibi oluyor bizim icin.
Evden disari cikamazken, ve simdi onlemler hafiflese bile cocuklar dolayisi ile evde kalmaya devam edecekken evin bakimini yapiyoruz.

Cok ağladım ama ailem diyor ki üniversite oku ben pastacılık olacağım diye dağları yıktım nasil bir ask nereden çıktı bilmiyorum ayaklarımın yara oldugunu ben eve gelince anliyorum mutfağa giriyorum yine unutuyorum 18 saat calis deseler yok demem

Sizi tebrik ederim cook güzel olmuştur eminim

Anneniz ve kardesinizin sürekli müdahale etmesinden sikayetciydiniz siz. Peki onlarin bozamayacagi seyler yapsaniz kedilli tiramisu gibi ?

bu tatiller benim çok işime yaradı açıkçası yapamadığım her şeyi bu zamanda sorunsuzca hallettim. yarım bıraktığınız tamamlayamadığınız işler varsa şimdi tam sırası

evde sıkıntıdan patlayacağım günler gelecek mi ALLLAHım.

Anneniz ve kardesinizin sürekli müdahale etmesinden sikayetciydiniz siz. Peki onlarin bozamayacagi seyler yapsaniz kedilli tiramisu gibi ?
Kedilli tiramisu da firin ocak kullanmayı gerektiriyor kedi dilini nerde pişirmeye düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…