Ben bunları hep yapıyorum kitap okumak ve dizi seyretmek bunlar sıktı iyice beniben home office devam ediyorum ama normalde hemen hemen her gün iş çıkışı birşeyler yapan bir kişi olarak, bende de inanılmaz sıkıntı oldu.
arkadaşlarla bol bol zoom toplantısı, herkes sofrasını hazırlıyor karşılıklı yiyip içip konuşuyoruz
okuyamadığım, içeriği yoğun ve ağır kitaplara zaman ayırdım
izlemek istediğim dizileri sırayla izliyorum
ev halkı ile bol bol muhabbet
Spor yapıyorum yabancı dil öğreniyorum calisiyorum metroda bile kitap okuyorum zaman boşa geçmesin diye bu büyük boşluk gercekten psikolojik rahatsızlıklarımi geri getirdiBu süreç elimizde olmadan herkes için sıkıcı geçti. İşlerimiz yarım kaldı planlarımız yarım kaldı belki değişti. Ama bizim ve toplum sağlığı için gerekliydi. Benim bu günlerim dizi izlemekle ve boş boş yatmakla geçti. Başta şunu yapayım bunu yapayım diye liste yapmıştım ama şuan yemek ve temizlik bile yoruyor benineyseki normalleşme süreci başladı
Cevrimici mesleki eğitimler derkenPuzzle yapabilirsiniz. Çevrimiçi mesleki eğitimler oluyor onlara bakabilirsiniz. Kişisel gelişiminize ağırlık verebilirsiniz. Dizi veya film izleyebilirsiniz. Kitap okuyabilirsiniz.
Ben bunları hep yapıyorum kitap okumak ve dizi seyretmek bunlar sıktı iyice beni
Şöyle örnek vereyim. Ben öğretmenim. Boş olduğum zamanlarda eğitimde eşitlik, canlı dersleri nasıl daha verimli hale getirebiliriz filan gibi mesleğime dair eğitimler araştırıp, alıyorum.Cevrimici mesleki eğitimler derken
Sizi tebrik ederim cook güzel olmuştur eminimkucuk bir bahce yaptik, domates biber patlican olayi icin, o baya vaktimizi aldi.
simdi de boya badana,
kapi ve pencerelerin bakimi,
evdeki ahsap mobilyalarin zimparalanip bakiminin yapilmasi gibi islere girisicez.
Hobi gibi ama hobi degil, daha cok tasarruf gibi oluyor bizim icin.
Evden disari cikamazken, ve simdi onlemler hafiflese bile cocuklar dolayisi ile evde kalmaya devam edecekken evin bakimini yapiyoruz.
Kedilli tiramisu da firin ocak kullanmayı gerektiriyor kedi dilini nerde pişirmeye düşünüyorsunuzAnneniz ve kardesinizin sürekli müdahale etmesinden sikayetciydiniz siz. Peki onlarin bozamayacagi seyler yapsaniz kedilli tiramisu gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?