Bitmeyen kanamalarim

Saralle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
93
57
3
Iyi aksamlar arkadaşlar
Yaklasik 27 gun once mecburen gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim. Iki hafta szalarak drvam eden kanamam oldu. Yaklasik 5 gundur kesiomisti bugun yine azicik parca şeklinde lekenlenmem var bu normal bi durum mu doktor kontrolunde bir sikinti yoktu ama devam etmesi tekrar baslamsi beni korkuttu. Ruhum zaten mutsuz bedenim de toparlasin istoyirum artik. Nirmal bi durum mu bu kanama

Çok geçmiş olsun.Ben düşükten sonra kürtaj olmuştum.Doktora gerekli mi diye sorduğumda olmazsan kanamaların bir süre devam eder kansız halsiz olursun demişti.Operasyondan sonra bir iki damla hariç kanamam olmadı.Devam edenleri de duydum ama.Her ihtimale karşı doktora görünün bence.

Asiri ilgisizdoktorum. Gittim 2 kez kontrole bi kac gun daha surer kanamalarin dedi ama uzerinden bayagi zaman gecti. Kurtajdan sonra bi türlü toparlanamadim surekli doktordaydım. Gecmezse gidicem

Asiri ilgisizdoktorum. Gittim 2 kez kontrole bi kac gun daha surer kanamalarin dedi ama uzerinden bayagi zaman gecti. Kurtajdan sonra bi türlü toparlanamadim surekli doktordaydım. Gecmezse gidicem
Başka doktora gidin ilgisiz bir doktorsa.Bazı kadınların düzene zor girebiliyor bebekten sonra.Normal bir durum da olabilir.Ama doktorunuzun bunu doğru bir şekilde anlatıp sizin içinizi rahatlatması lazım.Sizin bence buna ihtiyacınız var en çok.

Aynen oyle..toparlanir toparlanmaz ilk isim iyi bir doktora gitmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…