Bitmeyen kavgalarımız...

Valla canım bu erkekleri adam etmek zor.benim kocamda dünya iyisi ama ben çalışıyorum nasıl olsa rahatız diye babasına para veriyordu isteyince.ay sonu gelince hesaplar tutmuyordu bi türlü.bende işten çıktım bilerek.tek başına ödemeye çalışıyor şimdi babasıda avcunu yalıyor.biraz kafa çalıştır bakalım belki sende böyle zekice başka bi çözüm bulabilirsin..
Valla işten çıksam değil birşeylere yetişmek aç kalırız

Ozaman yine herhangi bir plan yapmaya karar verdiğinde çocuk şartı koyun..
O bi karar verileceği zaman illa kendi dediği olsun istiyor. Kendi ağzıyla diyor ki ben birşey yapmak istiyorsam bana ne annem ne karım karışabilir bu evin erkeğinin kim olduğunu unutma diyor. Bir erkeklik egosu ki sorma gitsin

Saygıyı yitiriyor böylece
Ve evlilikte para değil saygı önemlidir aslında
Her para veya mal için tartıştığımız da öyle bir kırıcı konuşuyor ki sevgiden de saygıdan da tahammülden de ufak ufak eksiliyor benim açımdan

O bi karar verileceği zaman illa kendi dediği olsun istiyor. Kendi ağzıyla diyor ki ben birşey yapmak istiyorsam bana ne annem ne karım karışabilir bu evin erkeğinin kim olduğunu unutma diyor. Bir erkeklik egosu ki sorma gitsin
Boşan cnm ozaman çünkü hayatın şimdiden bitmiş

• Beğen
Reactions: anu
Her para veya mal için tartıştığımız da öyle bir kırıcı konuşuyor ki sevgiden de saygıdan da tahammülden de ufak ufak eksiliyor benim açımdan
Para çalışılır kazanılır
Ama saygı öyle kolay değil işte
Net ol alttan alma
Yürüsün gitsin kendi takip etsin borcu

Para çalışılır kazanılır
Ama saygı öyle kolay değil işte
Net ol alttan alma
Yürüsün gitsin kendi takip etsin borcu
Bundan sonra o takip edecekmiş zaten. Maazallah bir daha ödemeyi geciktirirsem bize kredi vermezler bizde araba alamayız

Önceleri kredi bitsin korunmayız hamile kalıp doktor önerdiği kadar çalışırsın sonra oturur çocuğumuza bakarsın diyordu ama ne zaman ki bu araba alalım ev alalım konularına kafayı taktı şimdi çocuk hakkında 20 senemi ona adayamam diyor. Ki bunu diyen kendisi de 37 yaşında

Valla ne denır bılemedım Allah sana sabır versın ama bu adamla bır omr nasıl gecıreceksın yanı ben anlamyrum es dedıgın omrune omur katmalı derdıne sıkıntına ortak olmalı senın mutlulugun ıcın ugrasmalı ama senınkı tam tersı dert ustune dert kyan hayatı klaylastracagına zrlastran aksı bı adam sunu unutma sen bıtanecıksın annenın babanın canısın senın trnagın kırılsa onlara dert olur kendını degersız hıssetme hıcbısseye katlanmak zrunda degılsın adamn bzuk bır tarafı olur tahammul edersın duzelsın dıye ugarasıp sabredersn ama senınkının her tarafı srun evlılıgı sırket gıbı gren bı adam dunyaya para bırıktrmeye mı gelmıs ınsanı duyguları kayblmus gıbı bı adam belırdı gzumde

• Beğen
Reactions: anu
Valla ne denır bılemedım Allah sana sabır versın ama bu adamla bır omr nasıl gecıreceksın yanı ben anlamyrum es dedıgın omrune omur katmalı derdıne sıkıntına ortak olmalı senın mutlulugun ıcın ugrasmalı ama senınkı tam tersı dert ustune dert kyan hayatı klaylastracagına zrlastran aksı bı adam sunu unutma sen bıtanecıksın annenın babanın canısın senın trnagın kırılsa onlara dert olur kendını degersız hıssetme hıcbısseye katlanmak zrunda degılsın adamn bzuk bır tarafı olur tahammul edersın duzelsın dıye ugarasıp sabredersn ama senınkının her tarafı srun evlılıgı sırket gıbı gren bı adam dunyaya para bırıktrmeye mı gelmıs ınsanı duyguları kayblmus gıbı bı adam belırdı gzumde
İlk aylarda bu tarz kavgalarımız yoktu çünkü o bana bu tarz düşüncelerinden bahsetmemişti. Ne zamanki maddi konularda bu şekilde fikrini belli etmeye benim üzerime gelmeye başladı o günden itibaren biz en az haftada bir kavga ediyoruz. Ve inatçı haksız olduğunu bilip kesinlikle alttan almıyor. Hep ben erkeğim ne dersem o olur en doğrusunu en iyisini ben bilirim kafasında. Ve evet ilişkimiz evlilikten çok şirkete benziyor.

İlk aylarda bu tarz kavgalarımız yoktu çünkü o bana bu tarz düşüncelerinden bahsetmemişti. Ne zamanki maddi konularda bu şekilde fikrini belli etmeye benim üzerime gelmeye başladı o günden itibaren biz en az haftada bir kavga ediyoruz. Ve inatçı haksız olduğunu bilip kesinlikle alttan almıyor. Hep ben erkeğim ne dersem o olur en doğrusunu en iyisini ben bilirim kafasında. Ve evet ilişkimiz evlilikten çok şirkete benziyor.

İste baslarda gercek yuzunu gstermemıs ama zamanla dusmus maskesı ınsallah onu zamanla yntarsın gercı 37 yasına kadar yntulmamıs bu saatten snra yntulmaz onun dedıgıne de sen gtme her dedıgını yapma bence

Back
X