- 18 Aralık 2015
- 9
- 1
- 1
- 55
- Konu Sahibi NaneLimoon
Merhaba Hanımlar Doğuda artan terör olaylarından dolayı kv kaynım eşi ve üç çocukları bir süredir evlerini terk edip yanımıza yerleştiler. Böyle zor bir günde tabiki kapımızı açtık ve misafir ettik. Ama artık zorlanmaya başladık. Kv emekli maaşı var kayınım kezâ çalışıyor ama burda kaldıkları günden bu yana bir ekmek dahi almışlıkları yok. Eşim devlet memuru dört çocuğumuz var ikisi şehir dışında üniversite okuyor biri kpssye hazırlanıyor. (Ev kalabalık olduğu için çok zorlanıyor tabi) diğer çocuğum ygs ye hazırlanıyor ve ikiside kursa gidiyor. Haliyle artık yetiştiremez duruma geldik. Eşim açık açık annesine zorlandığını söyledi ama kv umrunda değil. Biz böyle zorlanırken onlar dün alışverişe gidip üst baş almışlar fuzuli olduğu halde. Maddiyatı geçtim artık çok yoruluyorm zaten sınava hazırlanan iki çocuğum var onların herşeyiyle ilgileniyorum birde üstüne 6 kişilik bir ailenin tüm sorumluluğu üstüme yığıldı. Yemeği bulaşığı çayı meyvesi temizliği vs vs derken inanın gece baygın halde buluyorum kendimi. Aramız açılmadan çirkinleşmeden bu olayı halletmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar lütfen akıl verir misiniz?