Mrb.kızlar..hayatımda biri var suanda daha yıl olmadi..hersey o kadar dolu dolu yasadikki ailelerimizde biliyor ve evlenmek istiyor en basindan beri..martta geleceklerdi ama almanyadaki amcasini beklediler tek erkek cocuk olunca en buyuk amcasi hep diyormus ben isteyecem diye.dukkan isleri cikti ertelendi..mayis dedik halası vefat etti ve onlarda adetmis 40 ını bekledik ( sorusturdum ben gercekten o yörede oyle birsey varmis ).tam 40 ı bitti babasi bayrama kadar musade istemis bana da sorup uygun gormem durumunda tabi durumlarimizi duzeltelim ne kadar ben hallederim desende baba olarak tek erkek evladimsin ben yapmak istiyorum bazi seyleri demis peki dedim.ama bu ertelemeler hep ailemede yansiyo tabi hatta cevremede.kucuk ildeyiz herkes soruyor goruyor bizde onlar ne derse oyle soyluyoruz..dun gece annesini hastaneye kaldirdi epilepsi krizi tutmus..ilginc olan kadin psikolojik rahatsiz aslinda..disariya cikiyoruz 3 müz ayaklarini titretiyo hastalandim diyo hadi eve gidelim diyoruz koluna giriyo annesinin hatta zor yuruyo ama eve kadar tum magazalari geziyo o halde..erkek arkadasim saglikci nobetten geliyo yada ertesi gun nobete gidecek uyutmuyo surekli buram agriyo oram agriyo uyandiriyomus..o da cok bunaldi dile de getiriyor..annem dediki bak surekli cesitli bahanelerle erteleniyor ve yine ertelenecek oyaliyor gibi geliyor uzulme diye.ve ben bunu soyledim ve artik bahane olmayacagini kendisininde bu durumdan bunaldigini biran once evlenmek istedigini soylemisti..dun aksam istanbula goturecem eski doktoruna gerekirse yatiracam dedi..dedim haziranin basinda git gideceksen ayni durumla karsilasirsak aileme artik aciklama yapamam ben inanmicaklar ve ben zor durumda kaliyorum artik dedim..ben konusurum napim saglik dedi..bozuldu birde.bin kez dedim inanin bak erken daha 1 yil bekleyelim soylemeyelim erken diye kendi israr etti soyle bilsinler ben ertelemek istemiyorum diye.yoksa ben meraklisi degilim ama artik yalanci durumuna dusecek ve kesin dille ailemde bitir artik dicekler inanin cok bunaldim.tabiki annesi saglik daha onemli ama 4 aydir kadin boyle madem planlarin var gotur 7 yildirda hastaymis..kafam o kadar yorgunki ne yapacam bilemiyorum