Bitmeyen Şarkı Atv

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158

Bülent İnal, Gold Film'in atv ye çekeceği yeni dizisi için anlaşma imzaladı. Bursa Mudanya'da çekilecek dizinin oyuncu kadrosu için şu günlerde yoğun bir hazırlık sürüyor. Dizide İnal'la aşk yaşayacak olan kadın oyuncu için de arayış sürüyor. Bir yandan senoryosu hazırlanan, bir yandan da mekanlarına karar verilmeye çalışılan dizide bir kasabada geçen olaylar ekrana taşınacak...

kaynak: 29.05.2010-milliyet tv eki

Gold Yapım’ın sahibi Faruk Turgut ile el sıkışan Korel’e yeni dizisinde Bülent İnal eşlik edecek. Korel dizide bir pavyon şarkıcısını canlandırırken İnal ise halde çalışan kabzımal rolüyle seyircinin karşısına çıkacak. Bursa ve Mudanya yöresinde çekilecek dizide kasabada yaşayan bir ailenin pavyon kadınına aşık olan oğlunun hikayesi anlatılıyor. Yeni proje için 1 hafta önce imza atan Bülent İnal ve Bergüzar Korel projeden çok umutlu. Çekimleri Ağustos ayında başlayacak olan ve eski Türk filmleri tadında çekilecek dizi için hazırlıklara başlayan Korel’in sesini geliştirmek için Levent Yüksel’den şan dersleri aldığı öğrenildi.

kaynak: 08.06.2010-vatan

“Bitmeyen Şarkı” dizisinde, Bergüzar Korel bir pavyon şarkıcısını canlandırırken, Bülent İnal‘da halde çalışan bir Kabzımalı canlandıracak. dizinin eski Türk filmleri tadında olacağı konuşuluyor. Projeden çok umutlu Bülent İnal ve Bergüzar Korel, ekranın yeni ideal çifti olmaya aday görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizinin ismi 'Hayatımın Şarkısı' olarak değişmiş.

bergüzar korel'i sevmem ama bülent inal iyi oyuncu. güzel bir dizi olur umarım.

23 Ağustos'ta başlıyor,
ismi yine değişmiş, Bitmeyen Şarkı

Bergüzar Korel fragmanda söylediği Damarımda Kanımsın'ı iyi yorumlamış bence. Sesi güzele benziyor.

o zaman şöyle olsun dizinin adı
hayatımın bitmeyen şarkısı

niye bu kadar çok oynadılar dizinin ismiyle anlam veremedim doğrusu.

Bitmeyen Şarkı… Kavuşma zamanındayız aşkın… Acılı bir çocukluğun, ardından on beş yaşında karabasana dönüşen bir hayatın kahramanı Feraye… Her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan bir savaşçı o… Kaybettiği oğluna kavuşmayı hayatının en büyük amacı yapan bir anne… Bu uğurda tüm kötü sözlere, tüm önyargılara inat, şarkıcılık yaptığı pavyonda tertemiz yaşamayı beceren bir kadın… Üstelik yaman bir aşkla kesişecek yolu. Ege’li zengin bir ailenin oğlu olan Yaman’la tanışması hayatıyla ilgili tüm dengeleri alt üst edecektir. Sakladığı yalan Feraye’nin hayatındaki ilkleri de alıp götürmek üzeredir… İlk aşk ilk heyecan… Oysa adına kader denen bu karşılaşma, kavuşmayı hayal ettiği her şeyi de Feraye’nin hayatına getirir… O farkında olmasa da…

bulent inal in tipi ayni ihlamurlar altinda ki karaktere benziyor ya biyiklarinin ve saclarinin seklini degistirseydi keske biraz

bergüzar soğuk oyunculuğuna yorgun ifade de eklemiş :roflol::roflol:

ben izliyorum.. bülent inal hatrına boshayallersmile bergüzar korelin oyunculuğunu da kendisini de sevmiyorum çünkü :sinifsinif:

ben sen yuvayi beklerken biraz baktim ama sarmadi sekerimkafamçokkarıştı
begenen varmi acaba:uhm: bayik sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…