Bitmeyen Şarkı Atv

ben sen yuvayi beklerken biraz baktim ama sarmadi sekerimkafamçokkarıştı
begenen varmi acaba:uhm: bayik sanki biraz

çabuk kalkar yayından
bu dizi

bence de biraz bayik ve pek tutulmayacak gibi görünüyor
üstelik birde "Fatmagül`ün sucu ne" birde PErran Kutman`in bir dizisi baslayacakmis, onlar baslayinca artik hic izlenmez sanirim.... bende pek begenmedim acikcasi, Bergüzar biraz yapmacik geldi, tam adapte olmamis sanki rolüne, ama bülent süper

bergüzarı sevmem donuk bir kadın
ondanmıdır nedir
oyanadığı dizileride beğenmem ( zaten topu topu 2 dizisi var)

bende begendim.. muzikler cok hos, berguzar cok guzel, bulent inal zaten diyecek søz yok :) ege sivesinide cok severim :) cok kullanilmasada bu dizide.. guzel dizi sanirim pazartesileri baska favori bisey cikmazsa izlenir ya

Yok tutmuycak dızıler lıstesınde buda :))
olmamış oturmamış berguzar korale rol .

bu dizi gb 3- 4 dızı daha var ekım kasım aylarını goremez :)

bana tutar gibi geldi ,müzikler güzel ,birde bergüzar sıyrılmış biraz o mıy mıy havasından ,pavyon şarkıcısı rolunden olsa gerek biraz daha hareketli ,çok çabuk oldu karşılaşıp aşık olmaları ,hemen 1 ay geçti bile üzerinden ,çok çabuk oldu şarkıcı olduğunu öğrenmesi filan ,ne bileyim hızlı mı ilerliyor nedir ..

diziyi izlemedim ama reklamlarda falan banada bayık geldi....

artı pazartesileri ezel var hatırlatırımsengözlerimebaksanab

valla zaten topu topu 2-3 diziyi beğenip izliyodum ..aşk-ı memnu,ezel,yaprak dökümü gibi...aşk-ı memnuda bitti... yaprak dökümüyle ezel kaldı...bu sezon ne izlenir başka bilmiyorum şimdilik...fatmagülün suçu ne ye bakıcam bi ilk bölümden anlarım zaten izlenir mi izlenmez mi...

İyi de pazartesileri Ezel var.

Atv yine yanlış güne koydu diziyi. Gün değiştirince reytingleri azalıyor dizinin bu bir gerçek. Koy madem başka bir güne. Ordan yürüsün gitsin dizi

diziyi çok beğendim ama berguzar koreli bek oturtamadım diziye sıradan bir konu ama etkileyici zaten bülent inalın olduğu bir dizi ne zaman kötü olmuşki? gerçekten çok iyi bir oyuncu dizinin müzikleri bana ıhlamurlar altındayı hatırlattı gerçekten çok güzel inşalklah devamı olur

Diziyi tesadüfen gördüm ve izledim pek hoşlanmadım.
Bergüzar ı zeytindalı nda izlemiştim. Orada beğenmiştim oyunculuğunu da fiziğini de.
Bu sefer 14 kg. vermiş yüz güzelliği gitmiş, önden bakınca vücut iyi ama sırtında kemikleri acayip çıkmış.:bbo:
Yani eski Türk filmleri tadında diyorla da biraz da değişik katkılar yapsalar bari.
Bergüzar ın denizde boğulurken kurtarılması tamam da ertesi gün ayakkabılarının yanında olması çok komik.
nasıl bir ayakkabı imiş ki denizde ayağından çıkmamış üstelik sandalet tipikaydirigubbakcemile3
İzleyeceğimi sanmıyorum

Ben de fark ettim. Bana da saçma geldi sandalet durumu .kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…