hhaaa bende bu ayakkabı olayına guldum :)
hatta ızlerken annmele konustuk cok sacma olmus:)
Dün gece tekrarı vardı, izledim bende sandalet olayına takıldım..sen denize düş cebelleş ayağında sandaletler sımsıkı yapışık dursun pöfffff..
pek tutmaz gibi geldi.pavyonda karşılaşma sahneleri falan çok sıradan dı..Türk filmi variii bişey yapmışlar..olmamış ama neyyyssseee..:1closedeyes:
yuh dedirtcek cinsten cok tesadüf var dizide.
ferayenin oglu tesadüfen sevdigi adamin ablasinda
ablasinin kocasi tesadüfen ferayeye asik
feraye ise tesadüfen denizde o adamla karsilasiyor ve ona asIk oluyor
ve yine tesadüfen o adam ferayenin calistigi bara gidiyor ve sarkici oldugunu ögreniyor...
türk filmi tadında
başrollerde filiz akın ve tarık akan olsa tam olurdu:roflol:
valla bende seyretcem bakalım
sımdılık begendım
eger pazartesılerı baska dızıye baglanmassam bakıcam
ama hulı gercekten ne cabuk asık oldular yaaklinialirimsmile
Diziyi tesadüfen gördüm ve izledim pek hoşlanmadım.
Bergüzar ı zeytindalı nda izlemiştim. Orada beğenmiştim oyunculuğunu da fiziğini de.
Bu sefer 14 kg. vermiş yüz güzelliği gitmiş, önden bakınca vücut iyi ama sırtında kemikleri acayip çıkmış.:bbo:
Yani eski Türk filmleri tadında diyorla da biraz da değişik katkılar yapsalar bari.
Bergüzar ın denizde boğulurken kurtarılması tamam da ertesi gün ayakkabılarının yanında olması çok komik.
nasıl bir ayakkabı imiş ki denizde ayağından çıkmamış üstelik sandalet tipikaydirigubbakcemile3
İzleyeceğimi sanmıyorum
Ayakligazete.com'un haberine göre, "Çocuktan al haberi" diyerek mikrofon uzatılan küçük oyuncu, dizinin tüm sır perdesini su yüzüne çıkardı.
Alpay Şayhan, "Annesiz büyüyen bir çocuğum, ama birkaç bölüm geçtikten sonra annemi, yani Bergüzar Korel'i tanıyacağım. Bergüzar Korel, Bülent İnal'la ise oğluna (bana) yakın olabilmek için evlenecek" diyerek tüm sevimliliği ve içtenlikle yanıtladığı sorularla "Bitmeyen Şarkı"da önümüzdeki günlerde neler yaşanılacağını anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?