Bitmeyen Şarkı Atv

Banada öyle geldi.
Patrona sırnaşsın, ferayeye atılan iftirayı da söylesin ya :)

feraye cocugu alamasin diye yalan söyledi
eh simdi feraye cocugu almak istemiyor zaten, neden yalanini devam ettiriyor anlamadim
hic vicdan yok bu insanlarda ya

ay barissinlar ya, ben onlarin birbirilerine askla bakislarini, asklarinin arkasinda dimdik duruslarini izlemek istiyorum

gerçekten sevrek izlediğim,kaçırmak istemediğim tek dizi bu
ama geç saate aldılar iki bölüm kaçırdım bile
o saate kadar duramıyorum ki ben
interneten izlicem artık

ne güzel bölümdü

ama şu necip,yamana bi söyleyemedi ferayenin suçsuz olduğunu ya

bittikten hemen sora yeni fragmanı verdiler,necip boşanma duruşmasının yapıldığı salona hızla giriyo ve....
sanırım artık söylersinir oldummm..

bayiliyorum bu diziye, bu bölümde cok güzeldi yine.
ferayenin yamanin eline pansuman yaptiginda ki halleri cok tatliydi, özlemisim onlari öyle görmeyi.
bazi yerlerde icim parcalandi yine, ne kadar cok seviyorlar birbirilerini.
onlarla birlik ben aci cekiyorum valla bölümü izlerken.

yamanin ferayeye hesap sordugu sahne BEN SENI SEVIYORUM KIZIM DELI GIBIDE KISKANIYORUM diye bagiriyordu adeta, aglayasim geldi o haline ama sonra O KIBARCIKLA EVLENIRSIN ARTIK demesine güldüm :)

melek iyice fesatlasmaya basladi, o mülayim ezik kadin gitti yerine bambaska biri geldi, istanbulun havasi yaradi galiba kendine bi güveni geldi.

kevsere cok sinir oluyorum, halleri cok antipatik. evli bi bayan olarak resmen baska bi adama sulaniyor, oha yani!

bu dizi bitecek diye ödüm kopuyor, umarim reyting kurbani olmaz

umarım bitmez..
reytingler bu topikteki gibi değildir umarım..

umarım bitmez..
reytingler bu topikteki gibi değildir umarım..

bende merak edip baktim simdi, yok böyle dans oldugu zamanlarda 3ncü falanmis hep, yok böyle dans yokken günün birincisi. Bu haftada yoktu umarim yine birinci olmustur :)

bide ferayenin kirmizi elbisesi ve makyaji muhtesemdi bu hafta ya ne kadar hos bi bayan, kiyafet secimleri coook iyi bu dizide

ben bergüzarı,binbir gecede çok beğenirdim..
bu dizide o kadar beğenmiyorum aslında oyunculuğunu.. binbir gecedeki kadar duru bi güzelliği de yok..
ama hikaye muhteşem..
tadından yenmiyo..
lütfen bitmesin...

ben bergüzarı,binbir gecede çok beğenirdim..
bu dizide o kadar beğenmiyorum aslında oyunculuğunu.. binbir gecedeki kadar duru bi güzelliği de yok..
ama hikaye muhteşem..
tadından yenmiyo..
lütfen bitmesin...

ben binbir geceyi izlemedim, bergüzar koreli bu dizide tanidim desem yeridir ama gercekten su an icin bence ekranlarin en hos bayani.
ve ben bülent inal la uyumlarini begeniyorum, onlari izlerken dizi oldugunu unutup asklarina cok inaniyorum.
Hikaye eski türk filmlerini animsatiyor, onca sacma sapan diziden sonra böylesine bi hikayeyi özlemisik sanirim.

eski Türk filmleri tadında evet..
aşkları çok hoş..
bi an önce kavuşsunlar litfen ama litfen

bencede litfeeeen
yine öyle tatli tatli ask dolu baksinlar birbirilerine

ama ilerki bölümlerde muhtemelen yaman kendini affettirmeye calisacak
ve feraye affetmeyecek cünkü yamana cok kirgin ve kizgin
hikaye nasil devam edecek merak ediyorum...

aynen dediğin gibi devam edicek bencede..
kırılmakta öfkelenmekte de çok haklı..

işte tam Türk filmlerindeki gibi..
biri kaçar,diğeri kovalar.. sora tersi olur..
bizde fıtık oluruz izlerken..

Ertesi gün işe gidecek olamam rağmen, oturup bu diziye bakıyorum.
umarım bitmez.
bu arada bergüzar korel bu dizide çok güzel geliyor bana.çok alımlı bir bayan.
fiziği falanda ne kadar hoş.

Sonunda bu dizi izleyen bi kac kisiye rastladim bu topicte

Bende dun izledim son bolumu.. Resmen igrenmeye basladim ben Servet'ten, insan bu kadarmi asagilik olur yaa... Necip'e bi kiziyorum bi uzuluyorum. Adam resmen arada kalmis kendine guveni yok, suruklenip gidiyor.. Bi an once soylese bari, arasi acilsa bile abisiyle duzelir sonra, sonucta soylemis ve duzeltmis olacak hatasini.

Kevser'e cok uzuluyordum ama artik sinirleniyorum cunki o da abisinden buyuk bir sir sakliyor. Tamam, kocan, cocugun hep baska bir kadina ait ama sende bi el at ortaligi duzelt elinden geleni yap demi..? Feraye de istemiyor Servet'i, en iyisi bosa adami, Yaman'la Feraye'nin arasini duzelt ve uzlasmaya calis.. Cocugunun annesiyle arkadas ol beraber buyutun, cok mu zor? Simdi kendine iskence ediyor..

Dediginiz gibi eski Turk filmi tadinda, bi buyuk ask ve bi buyuk yanlis anlasilma var bi turlu o yanlis anlasilmalar netlesmiyor, gurur ve kotu niyetli insanlar yuzunden, cok tipik

Sonunda boşanmalarına engel olacak necip,
fakat yaman bence serveti öldürüyor ve hapse girecek galiba.
Filmin adını ve izlediklerimiz dikkate alırsak bitmeyen şarkı bitmeyen dert gibi.
Yeni bölüm fragmanı çok heyecanlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…