Bitmeyen Şarkı Atv

e başladı ama kimseler yok burdaaa:26:

Inanmiyorum bu Servet'e, cocugundan karisindan oluyor, babasi torunu hakkinda ki gercegi ogrendi ogrenecek, hala itiraf etmiyor olanlari :84: Necip'te kimden neyin intikamini aliyorsa ortaligi hepten karistiriyor..

Feraye ayri hayaller pesinde.. Sanki Topraga annesi oldugunu soylese o da kucagina atlayacak.. Hem nasil bakacak daha o da belli degil

pislikler nasıl iftira atmışlar ya
acaip sinirlendim izlerken.

necip kıskanclıgından abisini yaktı, servet elde edemediginden
ferayeyi.

ayyyyyyyy neler söylerdimde siteden atarlar

bu hafta fragman vermediler mi? her zaman bölümün arkasindan veriyordular?

Canım verdiler sen kaçırmıssın....yaman ferayenin kapısına geliyor kardeşi açıyor ama sonra feraye geliyor..sonra yamanla kardeşini dışarda konuşurken görüyoruz o sırada toprak onların yanına koşarken sanırım araba çarpıyor ..hastanede yamanın ailesi falan varken feraye hastaneye geliyor herkes ona hücum ediyor...bide dilara kaza yapmıştıya...herkes onun için ağlıyor,sanırım kötü bir haber alabiliriz...

cnm netten izledim, ordada yoktu o yüzden... tsk ederim anlattigin icin

özet çıktıı

Feraye, her şeyi göze alarak Kadir Ağa’ya Toprak’ın öz annesi olduğunu açıklamakta kararlıdır. Feraye’nin tüm dengeleri altüst etmesine engel olmak isteyen Servet ve Kevser harekete geçer. Diğer yandan Günalan ailesi, kızları Dilara’nın ameliyatı ile ilgili korkulu bir bekleyiş içindedir. Necip ve Servet’in, Yaman’la Feraye’nin ayrılmasına neden olan çirkin oyunu ise açığa çıkmak üzeredir. Bu karmaşada Mesut ve Selma’nın ilişkisi de başka bir boyut kazanır.

cok güzel bi bölümmüs yine
ah yaman ah.. cok üzülüyorum ikisine ya

yine süperdi
kadir agaya cok üzüldüm ne kadar kötü bisey ya

adam sahil kenarinda aglarken icim gitti resmen
bi yandanda sirf kendisini düsünmeyip bencil davranmadigi icin cok cok tebrik ettim adam gibi adam cikti:87:

kevserede sinir oldum yamana söylemedi
tamam cocugunu kaybetme korkusu var ama yinede ya:95:

bu arada bunlarin makyajlarini ne güzel yapiyolar
ferayenin gözleri zaten güzel :97: ona ne yapsan yakisir ama dizideki tüm hatunlarin makyajida harika ya :98:

evet canim cok haklisin, makyajlar cok basarili. hele ferayenin makyajina, giyimine BAYILIYORUM bu dizide. cok hosuma gidiyor ya. Hele son bölümlerde sahneye cikarkenki kiyafetleri ve gözmakyajlalri

dün netten izledm
çok güzel bir bölümdü
kevser helal olsun kardeşinin yuvasını düşünüyor,çok takdir ettm
zahide cadısı nasıl rol yaptı
umarım feraye mutlu olur:98:

başladı yeni bölüüümm

izleyemedm netten videolar açılmıyo
facedeki sorun yüzündenmiş:95:

çok seviyiler birbirlerini yaa

İzlerken çok doldum ya bir aşk heba oldu gidiyor.
Bilen kimse neden birşey söylemiyor, hepsi vicdansız...
Lütfen boşanmasınlar.
Romantik prenste perihanda sinir etti beni...
Neden geliyorlarsa sabahın köründe....

bu aralar hic bi dizi beni bu dizi kadar etkilemiyor ya
sanki gercekmis gibi üzülüyorum yamanla ferayeye.
yamanin barin önünde ferayeyi izleyisi, patrona nefretle bakisi
ferayenin yaman kalktiktan sonra yastigina dokunmasi... icim gitti ya, agladim
ki ben kolay kolay aglamam bi dizide yani.

yeni fragmani izledim de, kevser patrona sirnasiyor gibi mi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…